Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 333
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Бла бла бла, стискам палци всичко да е наред този път и да приключи с щастлив финал! 🍀🙏

Разраства се списъчето на бременните, за което много се радвам 🤗

# 631
  • Замък сред облаците
А гърдите около овулация защъ болят. Туй нещо от 2м ми се получава

Заради промяната в хормоните. Усещанията в тялото са динамични през годините, това съм установила от личен опит.

# 632
Аз да се отчета, днес ми излязоха и резултатите на щитовидната, всичко е в норма. На 22 съм на АГ, тъкмо ще ми е минал третия цикъл.

# 633
Здравейте момичета, излязоха резултатите от кръвните изследвания. ЧХГ ми се вижда ок, ако приемем че овулацията е била около 20 май когато имахме интимни отношения. За прогестерона не знам какво да мисля. Вие на какво мнение сте. Днес ще звънна и на АГ.

# 634
  • Замък сред облаците
Повтори след 2 дни, Бла бла и тихичко честито!

# 635
Здравейте, два пъти си правих изследване на ЧХГ, чиято стойност за жалост е по-ниска при второто изследване (5г.с.). До утре ако не прокървя ще го потретя по препоръка на АГ. По-запознатите може ли да ме информирате, след биохимична бременност кога най-рано мога отново да забременея?

# 636
  • София
Зоя, Можеш още на следващия месец. Всичко ще е наред 🍀

Бла Бла Бла, тихичко честито!

# 637
Момичета, не съм ви чела, че в понеделник вечер тръгнахме към Виена. Като остане време, ще ви дочитам. Вчера по обяд пристигнахме. Днес се събуждам и зверски ме боли зъб. Имам само ношпа. Ще ми свърши ли работа? Ако не, какво мога да пия? И дано тук в аптеката да го дават без рецепта.

# 638
  • София
Парацетамол само, Мини Heart
Можеш да си вземеш чай от лайка, да жабуриш или изплакваш, той дезинфекцира.

Дописвам. Ако се наложи да ходиш на зъболекар - има упойки, подходящи за бременни.

# 639
  • Замък сред облаците
Каквото Дели каза. Ако е много силна болката - в краен случай жабурене с водка без да гълташ.

# 640
Благодаря, момичета. Ще видя тук дали го дават парацетамола  без рецепта. Ако не,чай от лайка сигурно ще продават. В краен случай ще е водка Joy

# 641
Момичета ходих при АГ. Показах му резултатите. Каза да не се шашкам, щото аз бях готова ревнала. Изписа ми утрогестан вагинално 3х1 и другата седмица в сряда би трябвало да се види чудото. Благодаря Ви много за всички съвети и за подкрепата!

# 642
  • На изток от Ада
Бла бла , пусни и 2ро чгх на 48ч

# 643
  • София
Аз пак да напомня, че започнат прогестерон не се спира до около 12гс, след това се намалява и спира постепенно, по схема.

Бла бла, прогестеронът не е нисък, просто е много ранна бременност, ще се повиши постепенно, не се шашкай. 3х1 не е мн висока доза, но аз бих ти препоръчала да го направиш само сутрин и вечер. На обяд е неудобно поставянето, а през устата ако приемаш усвояването не е добро, а гаденето ще е ад.

# 644
Дели, много е добре ,че напомняш , защото аз например колкото и да съм редовна в темите,това не го знаех. От темата го разбрах като ви пуснах изследванията ми.Добре,че се включвате, аз си карам сега на 2х2 и чакам в петък мнението на Ковачев.

Общи условия

Активация на акаунт