Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 399
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Салсера,аз го пусках тук, леко нисък е.
Въпросът е ако се качи над референтните граници как се спира?
Мацето,честито!

Абе жено не се спира, аз бях със 180, ей сега чак спирам в 12та седмица

# 421
  • На изток от Ада
И колко са тези стойности ?
Аз съм слагала без изследвания колко е 
Моце браво!

# 422
  • Замък сред облаците
И аз бях със 180nmol по едно време. Не е проблем. Втори триместър горната граница е 284nmol и това без прием на медикаменти даже. Що й се връзваш на тази АГ, ако ти е същата като преди нещо не виждам да ти е помогнала адекватно досега…

# 423
Салсера,аз го пусках тук, леко нисък е.
Въпросът е ако се качи над референтните граници как се спира?
Мацето,честито!

Не се спира, може да се намали, но не се спира. По-добре да е висок, отколкото нисък. Е най-добре оптимален м/у 20 и 40 ng.

# 424
  • На изток от Ада
Аз ми е едно никакво.  Дали щото около 31 май есна година абортирах. Заради Надежда мбал ли ? Уж ми трябва час , преди овулация  и по време на овулация ще ми взимат кръв 2 пъти! И лекарството и не знам биопсия ли ...

# 425
  • Замък сред облаците
Прегръдки, Наси!

# 426
Прегръдки, Насито! Hug
Мацето, прекрасна новина. Heart

Аз също малко съм се спекла последния месец, защото на 08.06 трябваше да родя. Пожелавам си тази бременност да ни е на късмет с мъжа ми. И да гушкаме бебе след 9 месеца.

# 427
  • София
Наси гуш! Ще успееш и ти! И всички тук!

# 428
  • На изток от Ада
Благодаря ви!  Вече не знам какво искам. ...
На 31 май има рожден ден племенницата на Мм ....
Успех на вас както казвам !

# 429
АА, същата е, докато се добера до тази,която искам в Токуда. Днес звънях,никой не вдига ..утре продължавам.
Много ви благодаря за съветите, знам,че човек ,който говори от опит е много по- запознат понякога от лекарите.
Насито, знам колко много неуспешни опити имаш и мога да кажа,че си много силна, не унивай сега!

# 430
Ян, В Токуда звънни към 8-8:30 сутринта, после настава ужас там. Или да отидеш лично. Друг вариант е да се обадиш на общия телефон, да обясниш, че си звъняла дни и не можеш да се свържеш и да помолиш от АГ рецепция да ти се обадят при възможност. Свързванита с тях е мисия невъзможна но като отидеш там да чакаш е още по зле. Не знам кой лекар си избрала, но за преглед се чака по 1-2 часа и е страшна лудница. Просто да знаеш. Успех и стискам палци!
АА, същата е, докато се добера до тази,която искам в Токуда. Днес звънях,никой не вдига ..утре продължавам.
Много ви благодаря за съветите, знам,че човек ,който говори от опит е много по- запознат понякога от лекарите.
Насито, знам колко много неуспешни опити имаш и мога да кажа,че си много силна, не унивай сега!

# 431
Да,и на общата регистратура звънях и казаха,че и на тях не вдигат Grinning висенето миналия път ме отказа,но сега просто не знам къде другаде да ходя. .

# 432
  • На изток от Ада
Момичета,  може би ще си починете от мен известно време!  Не се чувствам в настроение нито за помощ нито за инфо от мен! Може би ще изчезна от бг мамма известно време!
Разбира се утрото е по - мъдро от нощта!  Утре може да ми дойде друг акъл ! Благодаря ви , че ме четяхте и съветвахте ! Успех ви желая!

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 16:19 от nasito8988

# 433
  • София
Наси тук сме за теб винаги ♥

# 434
  • София
Наси , както го чувстваш,на мен бг мама много ми помогна да преживея точно тези моменти,но всеки е различен,понякога и почивката помага!
И обикновено датите около загуба са тегави,да ...

Общи условия

Активация на акаунт