Телефонни разговори

• 5 800
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • В.Търново
"Често води телефонни разговори с друго момиче". Една жена не би се изразила така.
Защо не?! Може да е по-млада. Няма да изпада сега съвсем в подробности.
За мен това е достатъчно.
За мен той си има влечение към това момиче. Като иска да споделя толкова защо не си звъни на някой приятел....

# 46
Айде, бг мамите  пак развалиха едно семейство.

# 47
не мамите са проблема
Това си е чиста емоционална изневяра и е много притеснително това, че ме иска да споделя с авторката мъжа

Аз направо бих поставила въпроса, иска ли семейство или не.Бих си казала, че за мен той в момента ми изневерява, може би не физически, но 100% емоционално

И всъщност той едва ли ще си признае и ще каже истината

# 48
Айде, бг мамите  пак развалиха едно семейство.

Да, бе, че им притрябвало на бг мамите някакъв льольо за телефонна любов от чужибна. Я изпрати 1-2 парфюма, я не. Само обещания по вайбър.
Доколкото разбрах, всички я бутаме да търпи и да цоца лев, докато другата не се  намесила хубаво във връзката. Защо да се разделя, че он' да си харчи заплатката на спокойствие, а тя да изнемогва с 3 деца, дето сигурно щъркелът ги е донесъл? Не мож' така лесно да пусне кокала!

А ти, да не си мацето от телефонната линия и тука да ни будалкаш само и да се възползваш от темата, да ги разделиш?

# 49
Притрябвал ми на мен многодетен баща гурбетчия.

# 50
Според мен Прекрасная Василиса имаше предвид,че съветите и коментарите ,които даваме на авторката може да я накарат на се раздели с мъжа й ,ама всеки тълкува нещата по свой нячин ...

# 51
  • София
Три месеца нищо не са. Да пробват три години 🥶

# 52
Абе, семейство от разстояние не става ! Примери съм видяла много и всичките завършват с крах. Хора, които се обичат, биха намерили начин да останат заедно.

# 53
Приятели били. Ха ха.
Авторке, моля ти се..

# 54
Авторке, кажи му, че ще му пратиш децата на гости, ако много му е скучно. И на приятелката кажи, че върви комплект с три деца, нали й имаш номера. А тя къде е, при него в чужбина ли? Ако не е, значи човекът за сега само го сърби, обаче няма кой да го почеше. А може да са били "приятели" още от тук.
Кажи му да се прибира, три деца са това, не е шега работа.

# 55
Авторката да ѝ звънне и да ѝ каже - Ела у бг мамма-та да се разберем като възрастни.

# 56
  • Mediterraneo
Преди години имаше възможност само ММ да дойде в Испания да живее и работи. Отказа категорично, каза или тръгваме всички, или никой. И променихме живота си заедно.
Направо не си представям след 23 години брак да се разделим, за да работи единият някъде навън. Дано не се налага, де, вероятно и с това ще се справим. Но това е моето семейство.

# 57
Не започва ли всичко с чести телефонни разговори?

# 58
Здравей,

Хубаво е, че споделяш, поне да излееш какво ти тежи.

Според мен, чисто приятелство между мъж и жена може да има и аз лично имам добри приятели мъже, НО далеч не както ти го описваш (в моя случай се познаваме, с повечето, от деца и съм също близка и с техните жени и те с моя мъж).

Така, разбирам, че ти и децата не можете да отидете при него сега заради учебната година, така ли е? Има две опции: или отивате лятото и постоявате там да видиш директно как стоят нещата, или говорите с мъжа ти за друг вариант, но в който всички да сте заедно (примерно, той се прибира и ако толкова много напира да работи в чужбина, търсите нещо, което ви устройва всички).

Аз не съм ревнива и изцяло вярвам на мъжа си, както и той на мен. Само че, ако трябва да се поставя на твое място, не бих била особено доверчива. Според мен нещо при вас не е доизказано от повече от три месеца. Трябва да намерите начин да сте откровени един с друг. Ако няма доверие, обич и уважение в един брак, колкото и деца, или невероятен секс, или луда любов да има, мисля, че няма да е много стабилен. И също, ти как разбра за тези разговори?

# 59
Вземи мерки навреме, сама жена с три деца много трудно ще се справи. А и пари явно нямате, щом мъжът ти е заминал за чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт