Розацея-тема 6

• 32 735
  • 478
  •   1
Отговори
# 405
Ами направо не знам какво да посъветвам. Соолантрата трябва да остане, другите неща бих сменила аз  временно, поне да пробвам.
Съчувствам!

Тези кремове са ми изписани от двете дерматоложки… отделно други неща съм спряла. И аз не знам вече какво да правя… чувствам се зле с това лице. 😔 с какво бихте ги сменили вие?

# 406
Слънцезащитата, тя май не е 100% минерална. Това бих опитала да сменя.

# 407
  • обл. Шумен
..... наскоро ми се наложи поради стомашни проблеми да проведа диета с прочистващи билки...и направо светнах.
Аз съм си правила преди време пречистване на черния дроб, също ми се стори че лицето ми е по-бяло, но си помислих че е от гладът или че си внушавам.
Би ли споделила подробности какви са диетата и билките? 😊

# 408

Продължих с почистващата рутина и защита от слънце, а наскоро ми се наложи поради стомашни проблеми да проведа диета с прочистващи билки...и направо светнах.
След лечението на червата си направих експеримент един от топлите дни бях на вън без слънце защита и не получих никакъв дискомфорт или реакция на следващия ден.
Но миналата година по същото време и аз бях  в началото на този път като теб.
Не се притеснявай, ще се справиш!

Здравейте. И аз се интересувам от диетата с билките,тъй като и аз в момента съм с проблем с червата,а лицето ми направо не ми се коментира. Благодаря предварително.

# 409
  • filibeto-maina:)
Билките са бял пелин прах, карамфил на прах и тинктурата зелено орехче(ако има Хашимото се сменя орехчето с друга билка)
По време на приема на билките не приемах животински храни никакви включително млечни, яйца и масло. Без бяло брашно, захар, рафинирани масла и храни преработени.
Зеленчуци сурови или на пара + плодове в суров вид.
Аз правих веднъж седмично клизма с иригатор, веднъж седмично защото имах  редовни изхождания и защото можех само в почивен ден да го правя.
Билките, храната и лечебните клизми с ЦДС добре действат на червата и черния дроб, който изхвърля много шлаки, токсини, паразити неща, които се отразяват не само на кожата.
Тегаво беше първия път, понеже е ново, но като усетих благоприятно действие върху целия организъм се повдигна желанието ми да продължа.
Продължителността е 18 дни с билките, а с храната още малко след това, защото много е важно да не се премине рязко към нормалната храна след това.
Ще потърся да ви снимам схемата за 18дни, че сега не е до мен.

# 410
  • обл. Шумен
Много благодаря, Наде! Супер си! 🌺🌺🌺😊

# 411
Здравейте. Може ли мнение за добър дерматолог в Бургас за преглед? Изчетеното ме навежда на мисълта, че съм с розацея.Пламване , зачервяване, лице, шия, деколте, капилярчета.

# 412
Кой слънцезащитен крем за лице - минерален ще ми препоръчате? ❤

# 413
Здравейте. Може ли мнение за добър дерматолог в Бургас за преглед? Изчетеното ме навежда на мисълта, че съм с розацея.Пламване , зачервяване, лице, шия, деколте, капилярчета.
И добър да е и да не е добър дерматолог, розацеята минава от лазер. Две процедури и я няма.

# 414
И добър да е и да не е добър дерматолог, розацеята минава от лазер. Две процедури и я няма.

Здравейте. Може ли малко повече информация за лазера - не съм наясно, а много бих искала да си върна стария вид на лицето. Къде правите лазерите? Колко пари е една процедура? Аз имам много пъпки от розацеята, вие имахте ли?

# 415
Е, кой си е върнал стария вид с лазера? Всички казват, че след време пак се зачервява кожата. Или аз нещо съм пропуснала.

# 416
Привет, момичета!
Тъкмо ми се беше изчистило лицето и направих на една екскурзия комбинация от много слънце( не си взех шапка или козирка) и зрели сирена от рода на пармезана и подобни. Излязаха ми пъпки и общото зачервяване се увеличи. Сега мажа с азелаинова киселина да се успокои лицето.
Забелязала съм, че тези сирена така ми влияят, но понеже дълго време нямах проблеми се полакомих.

# 417
  • filibeto-maina:)
Първия линк е към схемата и човека който пръв ми обясни как да се чистя от паразити.
Но след това си намерих билките по евтино от сайта на bilka.bg
Че много се охарчих и нямах повече пари, а исках и втори курс да направя.
https://www.facebook.com/share/p/1C37R9vt4d/
Този линк е към решение за хеликобактерия
Реших и него да споделя
https://www.facebook.com/share/p/15Gogt4yq6/
А тук е схемата с билките, но под формата на топчета, за по приятен прием една дама ги приготвя за 32лв
https://www.facebook.com/share/p/16XEoHS5B7/
https://www.facebook.com/share/p/1B9bQNhF1p/
Съжалявам че се забавих 😥

# 418
  • обл. Шумен
Оф, то много "хард" изглежда. 🥶 Няма да ми стигне ината, да изкарам без сладко.🥶 Ти как успя !? Адмирации за волята!!! 😊
И за да е по темата, понякога си правя маски с хума, че напоследък и при мен се появиха пъпки. Аз като момиче не бях толкова пъпчива....🥴

# 419
Emrata, правих лазер на носа - само той ми е бил червен, което е грозно. Правиха ми го в Дермавита. Направиха 2 процедури. Това е било през 2012 г. и струваха по 50 лева. Сега отвори в нета ценоразписа им и на други кожни клиники. Има и Спектра, и други и погледни цените им. Но трябва да правиш тези процедури в период, когато няма слънчеви дни - зимен, да кажем. След като ти оправят лицето, трябва в слънчеви дни да слагаш защитен крем от слънце за хора с розацея. Те там ще ти посъветват. Една жена, с която бяхме на процедури и там се запознахме, не се съобрази и не е слагала крем, когато дълго престояваше на слънце, розацеята й се завърна и ходи пак на процедури с някакви допълнителни там «екстри», било е и по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт