🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 675

Това е чок готино, като цветен колаж Heart Eyes

сладки трапчинки

И в други сериали е пиян , тука е ОГЪН ! Думите не ми стигат.Ко наистина пият в сериалите няма да помнят реплики Joy
Емко толкоз уиски изпи , та няма как да е оригинал , некъв чай е . От няколко глътки няма да се напие.

Нези ,  пробва ли Езгифа за гифки? Може ли да резнеш  от видеото на латината . Като си оправя проблема ще правя

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 15:16 от femmi2

# 676
Тук нямам време,Феми.
Като съм по свободна,правя това ,уча турски.

Преди малко си гледах кой е видял сторито ми в ИГ и сърцето ми спря

Оказа се,че е нов акаунт,поверителен. Дадох заявка,ще видим какво ще се окаже.

# 677
Не вярвам да е Чачов акаунт това дори и поверителен. Може и така да е ние си мислим че е скаран с тия неща ,  не е толкоз задръстен.
Обича море , природа , пейзажи та може и да е разглеждал сторита на фенове.  
Внимавай, че всякакви ги има.
Ако е истински свиркай да знаем.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 22:49 от femmi2

# 678
И аз не вярвам, но ще се види какво е.
Естествено,че ще кажа.  Wink
Още мисля за снимката от Бодрум.
Едже Сукан от два-три дни пуска снимки и сторита първо от Сен Тропе,после от Париж...
Не,че не може да хване самолета за Бодрум,но е под въпрос.По времето, когато той беше там и тя се появи...
Все пак може и да е стара снимката.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 16:56 от nezito

# 679

Туркиш пресата нема друга такава да им кажеш лично сто пъти че няма ашк и са стари приятели отдавна да не пишат измислици. Няма кой да те чуе. Нали требва трафик и рИклама.

НащУ е истински плейбой Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.snobmagazin.com/cagatay-ulusoy-ile-ece-sukan-askini- … m-ortaya-cikardi/
Кой разкри любовта на Çağatay Ulusoy и Ece Sükan?

Чаатай Улусой и Едже Сюкан, чиито имена бяха замесени в слуховете за любов, присъстваха на парти в Бодрум.
Фотографът Мерт Алас сподели снимки на дуото, което играе в сериала Tailor.

Честите срещи на Сюкан и Улусой предизвикаха коментарите "Те живеят в любов".

Хазалка се оплаква, че и липсва сън заради малката принцеса . Сега е на работа. Не й е лесно, но ще се справи.

Цитат
Хазал Кая, която в момента се снима в сериала на Netflix "Полунощ в хотел Пера Палас", призна, че не спи достатъчно. Бебето й Лейла Сурея я събуди рано сутринта и тя заспа спокойно. Сега тя не може да спи, скоро да стреля до сутринта. Хазал публикува снимка без грим

Не само Чаго не ще семейство и да е в кюпа , но и други не са готови и се разделят.
Цитат
Исмаил Хаджиоглу и Аслихан Гурбуз, които миналата година взривиха света на турския шоубизнес с неочакваната си любов, решиха да се разделят. Известна е и причината за прекъсването. Както се оказа, Аслихан поиска любовникът й да създаде семейство, искаше да има деца и нормален семеен живот, но Исмаил не беше готов за такъв обрат на събитията.
Скрит текст:

Буракджъм от партито на Прада

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 20:03 от femmi2

# 680
Поиграх си малко Wink

# 681

Страхотно е . Браво Нези.

От твойте сложих и ето този колаж от Миконос .
Може ли да ми спретнеш двоен от този в Бодрум и Миконос с надписи така ще спестя място .

сега слушам ето това, страхотно е в тон с летните емоции
https://www.youtube.com/watch?v=seT3bOtgIEA

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 18:58 от femmi2

# 682
Искаш снимките от Бодрум и Миконос да са в един колаж като този ли?

# 683
Така искам ,но като нямаш време не се занимавай. И така са красиви и ще ги ползвам. Супер фон си изрязала и направила.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 20:02 от femmi2

# 684
Здравейте! Искам да попитам, има ли втори сезон на "Шивача" излязъл на турски или все още не е сниман?

# 685
Здравейте! Искам да попитам, има ли втори сезон на "Шивача" излязъл на турски или все още не е сниман?
Здравейте ,втори сезон на "Шивача" е сниман и ще го пуснат съвсем скоро на 28 юли 2023 г.
Разгледайте темата и последните страници и ще откриете нови неща за втори сезон от Нетфликс.

# 686
Здравейте момичета,  ❤️🌻как сте в тази жега,...
Нези, 💐много добре се "заиграваш" страхотна си
Моето любимо твое творчество е това...

За сега Simple Smile

Феми, 💐да за книгите , после филмите...когато няма друго, в натовареното ежедневие чета на таблета ...
Тук в последните постове споделихте за Протектор...споменах за гостите които имах и те казаха, че в САЩ много  се е следил този сериал...
Момичета много е хубав на последната снимка, за мен става все по мъжествен и чаровен.....
Като отлежало вино...
Еми, Дени,  💐
Спокойна и прохладна вечер, Simple Smile

# 687
Nanni,благодаря ти!
Приятно ми е,а и много ме дразнят разни "неща" около него на снимките и ги отстранявам. Grinning
И аз мисля като теб-става все по-хубав с годините. Heart Eyes
Феми,утре ще направя. Hug
Хубава вечер, момичета!

# 688
Нани 💐 по - добре адски жеги отколкото студ и лед. Предпочитам лятото.
Ти няма ли да ходиш някъде на релакс ?
Да те питам изгледали ХЖ и Шивача премиерата?

И на мен много ми харесва с този фон от Миконос.
Баръш Ардуч също е там ,то кой ли не се изсипа  и аз ще ида. Не се шегувам ,ако красавеца иде пак ще е такъв късмет.
Като отлежало класно  вино  🍷 също като капитана. Двамата са уникални.
Като ни радва да снима лозето и реколтата. Няма ли да покаже собствената марка,
само аркадашите намазват.  

Нези,:cherry_blossom: споко и да не направиш  не е проблем. Тези и така са идеални.  

https://twitter.com/denaaaaaaaa/status/1681363879786315781
По улиците на Истанбул. Познахте ли песента.
Тихата ни лудост.Two Hearts Такава любов и химия с нож да я режеш и досега  са незабравими.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 22:40 от femmi2

# 689

Добро утро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт