🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Страхотни колажи и  плейбоя също. Heart Eyes като изваян е и нослето му толкоз фино и сладко и заровиш пръсти в къдричките.

Интересно ми е за проекта с продуцента от Миконос. Като приключи с научната фантастика ще се разберат подробности.
И при комшиите е чок саджък и в Истанбул и в курортите. Не е лесно да се работи.
Лирата още се е сринала. Вече се шегуват и с това някой от гилдията.
Печелят много от туризъм.

Лор , до нерде стигна с Протектор?
На мен ми харесаха двата сезона в началото.
Да не се стреснеш от Харун и извития мустак и гола глава. Това е отливка специална. Има клипче как го гласят гримьорите.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 23:18 от femmi2

# 691

Днес се умълчахте нещо та си викам да ви ръчна малко Grinning със спомени от най-емблематичната любовна история от турските сериали. И 100 години да минат, тази емоция ще е жива в сърцата на феновете.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 21:29 от DeniAra

# 692
Умълчахме се то и от НФ и ОГМ затихнаха. Айде още реклалмар трябва. Зад кадър да пуснат ,постери ,снимки. Ще се радваме и на интервю.

Тази любовна история и партньорство и емоция няма да се забрави от феновете.  Несравними , уникални феноменални!
Необяснимо въздействие е дори и на колажи и ме разчустват и разплакват.
Ще доживеем ли да ги видим отново в съвместен проект?
Не се съмняваме в техния професионализъм и химия и талант.
Продуцентите ще спечелят от това.

Инфо за колегите
Хазар Ерчоглу с която е снимал Протектор и ПО е започнала снимките на филм в столицата Анкара с израелски режисьор. Участват още Екин Коч и Кюстендилов.
Колежката от Джентълмен е подписала отново с OGM Пикчърс на Гювентам, който продължава да си сътрудничи със стар тв.
Афра и тя снима за тая компания с хитовия и рейтингов  Чапкън.
Там се загаджи и с Мерт Рамо и папараците и Акифчо сън не спаха да ги изловят. Много се пише за тях интересни са им луди ,млади.
Дано издържат на натиска и славата.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 03:32 от femmi2

# 693
Добро утро!
Феми,Енгин бей отрази само първия тийзър  в  профила на агенцията и от тогава нищо.
Онзи ,който ви писах,че ме следва и ми разглежда снимките,ми писа ,че бил Чаатай Улусой и това му бил личния профил Веднага ми стана ясно,че е измама и го докладвах,че се представя за друг човек,известна личност.
Дано да го блокират!
Не знам каква му е ползата да се прави на него,но има всякакви откачалки.
Open Mouth
Хайде,още 8 дена!
Обратното броене може да започне.

# 694
Добро утро! Топло, топло от фурната.

https://www.instagram.com/reel/Cu6NhLyA59d/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 695
Гюнайдън Nature Sunny

Може ли да донесете  от Туитър за видя новото от Терзито или разкажете какво се случва.

Нези ,  жесток е колажа с  love:heart_eyes:
Той пък  веднага се издаде кой е Joy ако беше истинският Ча нямаше така да се издаде.  
Табики, че е измама. Като се представя за ЧУ някой може и да  не се усети и да му повярва , ухажва и си чати. Като идат на среща и изненада. Кой си ти?

Ох ,няма ли да има някакво интервю или каквото и да е да му се зарадваме и видим очите.
Мрънкам за ефект.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 11:40 от femmi2

# 696

Феми, ето линк и за Twitter. Нямам време да проверя дали е качен в YouTube.

# 697

Феми, ето линк и за Twitter. Нямам време да проверя дали е качен в YouTube.

Тешекюлер 🌺 страхотни гифки и тийзър.😭👏🔥🤍
Готови смеее ще възкръснем като Феникс  с Пеями и ще изживеем всичко с него. Горкото толкова се разкъсва💔
В реално време като го излъчат ще се пръснем от емоции.
Наранен Звяр. Играе жестоко.
Най -добрият!
Не мога да му се наситя. Sob
Как плаче тихо и красиво. Мъжки сълзи. Изражението на лицето , жестове ,емоции без думи.👏🤎🤎🌟🔥🤍
От думите разбрах че пита нереде е майка му. Еврим Алася играе страхотно. Красива е но ,тук за ролята е променена.  Ейваллах на сценаристите.
Развръзката и екшъна и напрежението  предстоят.
Карджъ да го похвалим заслужава човека с екипа си. 👏

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 12:13 от femmi2

# 698
Ще видим Чачо в целия му блясък!
Голяма палитра от емоции! Само той може да ги изиграе !

# 699
Ще видим Чачо в целия му блясък!
Голяма палитра от емоции! Само той може да ги изиграе !

Палитра от емоции.
Никой друг не може да ги изиграе така и да ми въздейства.
Той е като наркотик искам и още и още..

С белия панталон и ризка е жесток. Прическа ,лице ,красиви мъжки ръце.
Пред припадане съм  за кой ли път. Неземна, греховна ослепителна красота. Насъъъл как може да е толкова красиииив. Харизмата и таланта никой не може да му ги отнеме и ще го хвалим заслужено и не е пресилено.  
Не мога повече 🍷❤️❤️❤️❤️‍🔥🤯🤍 изперках ,полудях. 🍹Open MouthSobSob за лудницата съм ,но се утешавам ,че не съм само аз така.
На последното фото е в дискотеката и ще лудеят и забавляват с кака Бери. Ще се напие и опрЕ до стената.
Нямам търпение за любовните страстни еротик сцени. Няма равен в това и целувките.
Добре, че с Бери си химичат и е добра актриса да компенсира Шифанур. Дразни ме и това си е и външно.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 21:10 от femmi2

# 700
Здравейте момичета,
Не мога, .....Честно
Влюбих се, отново 😍

Прекрасен е,
Толкова голяма промяна, толкова добре изпипва всичко, той самия или цял екип ...все ми е тая, но пред камерата е самия Той, но е важно и Кой го снима.....
Уникален е на този кадър.....

# 701
Не мога, .....Честно
Влюбих се, отново 😍

Прекрасен е,
Толкова голяма промяна, толкова добре изпипва всичко, той самия или цял екип ...все ми е тая, но пред камерата е самия Той, но е важно и Кой го снима.....
Уникален е на този кадър.....

Уникален! Не мога да отлепя очи от тоя кадър. Самото Съвършенство.
Влюбих се отново за кой ли път.😍
Явно не само на мен ми въздейства така. То как да не се влюбиш и полудееш. 🤯❤️
Важно е кой го снима и с каква камера. Фотографа на сериала не знам кой е но си разбира от работата и друг път съм го коментирала.
Режисьора Карджъ също.
На фотото Чачи е естествен ,няма филтри и обработки и е толкова Красив и Харизматичен.
Няма да ми омръзне да го пиша. Заслужава си всяка похвала ,любов и търпение.
Погледа му ,който така си гледа по принцип е Уаууу !
Омеква ти всичко.
Тука не играе роля и е самият той седнал и си гледа.  
В реала си има такива естествени снимки и поглед.

Няма да се откажат да го плюят. Така само се излагат. 
Блестял моля ви се само в един сериал и феновете му го превъзнасяме пресилено.
В другите сериали не е красив ,освен зверски талантлив.
Бившата е щастливка, че се отърва от него.
Лъгал я години за семейство и после  я разкара. Горката, какъв тормоз Joy
Не мисля, че изобщо й е обещавал това.  Колко му е добре така и свободен.
Не му трябва да си съсипва живота ,че примери колкото щеш за това.   
И на двамата им се отразява добре раздялата. Те си знаят как са се разделили и защо.
Няма да ни вденат колкото и да ни е любопитно.

С удоволствие ще се жертвам и да ме лъже и разбие сърцето не ми пука само да го имам тоя неустоим Казанова. Ще го превъзпитаме само да ми падне няма да го пусна.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 05:46 от femmi2

# 702

Не знам кой може да каже, че Чаги бил напълнял и остарял.

Само погледнете какво стегнато и релефно тяло се очертава под полупрозрачната бяла риза  Heart  Heart

Просто явно последните му роли в Йешилчам и Терзи, предполагат кройка на дрехите, а също и прическа, цялостен стайлинг, които го правят да изглежда  една идея по-възрастен, и по-едър.

Иначе е стопил всичко по корема, , тялото е стегнато и атлетично. Със сигурност тренира, макар че може и да не обича тренировки,
В ежедневието също го виждаме с по-свободни ризи, панталони, размъкнати тениски. Крие се сигурно умишлено да не го подгонят тълпи фенки  Joy

Аз доглеждам втория сезон на Протектор - там където гледам са накуп 32 серии, но разбирам, че всъщност са 4 сезона по 8 серии.
Харесва ми филма, интересен сюжет.
Колкото и да е странно, Айча Айшин Туран, която  е една от най-красивите жени в съвременното турско кино и която много обичам, никак не я възприемам до Чаги.

Не си пасват в моите представи като двойка. Май само еротичните сцени са им се получили добре Stuck Out Tongue Winking Eye

Всъщност чак се изненадах да видя толкова откровено еротична сцена  в турски филм.
Например в Йешилчам си личеше там с мацката, че е много неистинско и нагласено/ даже гифчета бяхте слагали наскоро от тази сцена/, ама много наиграно и неистинско ми беше .
Докато с Айча  еротиката 6+, пък другата игра суха и скучновата.

Относно фенската любов - попадна ми как Едис Аръкан /който играе Музо в Момичето на прозореца/ се жалва от тормоза, който му хвърлят феновете с преследванията си. ...чак в къщи ходели и му звънели на вратата.

https://www.instagram.com/p/Cu0D2fyov17/

Смутих се много като се сетих как кроим планове да 'завардим ' Чаги на улицата на агента  Joy   Sunglasses

Аз се отказвам. Да вземе после Чаги да излезе и да каже ' Леле, като ме нападнаха едни луди българки ! Не харесвам непознати! Не ме тормозете" .   Joy   Joy

# 703
Grinning Че сме луди,луди сме,няма спор!
Не мога да си представя какво е да си толкова харесван. Със сигурност в един момент става адски досадно.
Той просто така си гледа,а ние....Grinning
https://www.instagram.com/reel/Cu7vFxqvDpi/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Лор,след Хазал всичките му партньорки са компромисни.
Мечтая за момента,в който до него ще застане актриса на неговото ниво.
Вижте кой танцува! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 09:26 от nezito

# 704
Освен, че свири на турски инструмент ,танцува и танца на дервишите. Как да не му се възхищаваш и обичаш.
Луди сме  това е сладка ,красива , лудост и фантазия.

Ако питаш някой хора той е забравен и няма фенки или са останали малко луди като нас. Joy

Табики, че посещава агента,но се виждат често и обсъждат проекти и оферти в дома му. Той му е много близък.  

За Айча и Протектор на мен ми харесаха двамата, като химия. Айча я бива в страстните сцени. Тази в Протектор е яка и откровена. Няма друга такава в тур дизитата.  НФ си падат по това и ще е грехота да не се възползват от тоя Пожар и Огън с красавеца. Създаден е за това. ❤️‍🔥
Аман моралистите се надигнаха след това, той е свикнал и ги пращат да пасат. Върши си работата и това е.  
В интервю при Айше Арман го пита как ще реагира приятелката  и той каза, че не е имало проблеми досега с това ,сега не знаел. Не би трябвало да има ревност.
Няма как без ревност , стига да няма скандали.
Аз си признавам, че съм ревностна и го пазя, като тигрица какво остава реално:joy:
Не е лесно с такова съвършенство.  

За ХазЧа няма спор че са равни и на ниво. След нея никоя не можа да ми въздейства така.
Когато хареса и се сработи с екранна партньорка си личи по лицето му и поведението.

Лидия от Див мед  имат общо участие в предаване и се виждаха и навън.  
И тогава ги снимаха и се почна с измислиците за ашк. Тогава Ча с усмивка и спокойно каза, че това е среща между колеги за филма в който ще участват.  
За партньорка на нивото му за мен лично е Селин от Йешилчам. Имах резерви и мрънках преди това, но се радвам че сгреших.
На Селин и пасна ролята и визията като ръкавица и се разхубави.

Като го плюят, че е остарял и не се поддържа или са слепи  и нищо не разбира или го правят от злоба колкото да си драскат.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 11:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт