🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 24 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

С Бери ще  я изиграят страстта, и двамата са опитни актьори. Но толкова... Само игра.

С тая другата - никаква тръпка. Голямо дърво е момата.

Ако Чаги е научил и танците с пируетите, ще го призная ...това е супер специфично и трудно нещо. Но той е талантлив във всичко, има чувство за ритъм, усеща музиката.

Партньорка като Хазал не знам дали ще срещне скоро. Те изиграха голяма, романтична, нежна, всепоглъщаща любов.
Това не може да се изиграе с всеки. Даже не знам дали може да се изиграе.
По моему за такова нещо нещо си трябва да има и истинско привличане между актьорите на едно по-високо ниво.   Дори това привличане да не премине в реална физическа близост, да остане едно чисто платоническо влюбване, дори никога да не си признаят и пред себе си дори, за мен в такива филми това го има.
Това влюбване в партньора съм сигурна, че го видях във АФК, така както го имаше между Къванч и Берен в ЗП.
Затова такива филми остават в паметта и сърцата на зрителите - заради връзката, която са усетили между актьорите.
Пак казвам - влюбване, пък било то и платонично.
То после може да премине в приятелство, както при Чаги и Хазал. Или да се стигне до отдръпване и дистанциране, както между Къванч и Берен. Но това е точно, защото знаят, че близостта им е опасна, че там има искра, която е потисната дълбоко.

Има други екранни  връзки, които  преминават в реални, точно защото хората отстъпват пред привличането. Отдават се на момента и страстта. Някои, като Айча и Алп например си го изживяха момента и се разделиха, други като Бергюзар и Халит създадоха чудесни семейства. Важното е, че показаното и на екрана е било истинско и те са го признали в реалността и пред публиката.

Аз искам да видя проект, в който ще се срещнат Чаги с Алина Боз. Тя между другото наскоро също си е приключила дълга връзка. Може да е случайност, но явно и други хора искат да ги видят един до друг, защото точно когато се заговори за нов проект на Чаги, и почти в същия ден, в който мислех за Алина Боз , ми попадна даже колаж с тях двамата ...))) Гледа ми се нещо такова романтично.
За жалост, в Терзи романтиката ми липсва....

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 17:41 от lor

# 706
С Бери ще изиграят страстта не се съмняваме. Само толкова без нищо повече.
Аз не ща ,нито пък двамата имат мерак за нещо в реала. Авантюрата в миналото си остава там ,ако е имало такава.

За Хазал и Чаги и това ,което изживяха или не реално и в сериала така добре си го описала и изразила. Но съм убедена, че не го  е крил пред нея, нито пред себе си. Влюби се и го плениха зелените красиви очи ,поглед и нежност , която излъчва. Луди млади , той неопитен още.  
За сефте му се случва такова нещо. Хазал е стопирала нещата от страх. Самата тя е казвала, че на красивите мъже не може да се вярва.
Не може да се слагат всички под общ знаменател.  
Утехата ни е че са приятели и то добри и се подкрепят.
Имат общи снимки заедно от гостувания, но си ги пазят за тях. Тяхно право си е.
Платонично ли е какво е но е факт че винаги ще останат в сърцата на хората и няма да се забрави любовта на турските Ромео и Жулиета.

Сакън Алина Боз и Чаги. Тя ми е безлична и скучна.
Щеше да играе в Терзито сама се отказа да и се чудиш на акъла .
Ако е вярно, че Чаго е настоял за нея така го е изложила не и прави чест.
И тя приключи дълга връзка.

Искам го с Мелиса Памук. Не е вярно че не може да изразява емоции.
Мнението ми е различно.
Само да няма претенции, щото се слави, че не се работи лесно с нея.
Зависи и от партньора и екипа.
Последният й проект е фиаско и не се разбраха с партньора ,но работиха заедно в Сблъсък и там направо се влюбих в тях. Two Hearts
Сега ще снима втора част за филм с НФ с Каан Ург.
Играха и в Кара Севда и сега отново.Толкова чифтета повтарят ,нашите хора още се мотаят. Не е честно!
От сравнения ли се страхуват ,изобщо дали са мислили по въпроса двамата?  След сегашните проекти да му мислят продуцентите и да ги навият. От това само ще спечелят ще избият рейта.
Може и филм на платформа не сериал. Сценария да е романтичен в нещо горещо и секси. След като събраха Берен и Киво след толкова време дори и феновете им се изненадаха и не вярваха защо да не се случи и с нашите любимци.  🙏
Киво и Берен въпреки стабилните им бракове и  обсесията на някой
фенове нямат проблем да работят отново в проект.

В Терзито липсва романтика , не е такъв сериал и жанр. И по добре че липсва ,щото  колкото и добър да е Чаги и да се старае , колежката няма харизма и талант. Такива романтик сцени никак не си ги представям.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 14:50 от femmi2

# 707

Феми, не си права за Алина Боз. Беше чудесна с Алп в 'Не пускай ръката ми'
Вярно, че е малко по-мелодраматична, ама все пак рускиня Wink
За романтичен филм тъкмо става,

Харесвам Мелиса и вярно, че с Алперен Дуймаз в Сблъсък  бяха страхотни, в Его никак не им се получи.
Неподходящ сценарий явно и за двамата.
Иначе Алперен е огън момче, Аз като се сетя в Чукур каква страхотна игра направи,

за Филма с Каан и аз прочетох, дано да случат на сценарист и режисьор.
Другият филм с Хазар, Екин Коч и особено Еркан Колчак Кюстендил ще го чакам с нетърпение.
Еркан Колчак е последното ми  любимо откритие , фантастичен и магнетичен в Чукур.

Щях да питам, понеже видях, че с една от партньорките в Кюбра - Аслъхан Малбора, с Чаги се следват по медиите, гледам и тя има едни снимки по яхти, точно  по същото време като Чаги - човърка ме дали не са били заедно по моретата  на ваканцията Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy

хаха, тази снимка на Чаги и Алперен не я бях виждала

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 13:43 от lor

# 708
Хм,не ми изглежда да са били на едни и същи места,особено пък заедно.
Тя е много сладка,изглежда темпераментна,дано да се получи добро партньорство между тях.
Не знам как е като актриса,но аз и другите ,за които говорите не ги знам.
Феми,той просто така си гледа Wink

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 14:18 от nezito

# 709
Донесете ги тия яхти и снимки от ваканцията на Аслъхан.
Може да са се засекли ,но да почиват заедно Йок! Тя си има гадже и стабилна връзка засега.
Ако Казанова реши ще му я отнеме:joy:
И монахиня да си ще съгрешиш пред това изкушение.  
Ох ,не знаем с тоя поглед, който така си гледа по принцип как ще я караме и оцелеем.
Това на картинка, реално пред теб ще  забравиш кой си направо Joy

Лелка Сукан е в Бодрум на парти на турското Воуг.  
Колежката Афра е там. Готин стайл и на двете. Значи почти съм убедена че фотото с аркадаша фотограф  е ново. Явно е имал почивни дни и е уважил приятеля.
От Кюбра нищо няма потъна. Никой нищо не споделя.  
Оф ,няма да ни огрее за продължението с интервю или някакво видео за реклама да нахъсат публиката.
Още има време може и да пуснат нещо.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 22:58 от femmi2

# 710
Ето някои от тях:

На мен ми изглеждат всички като от Истанбул,не знам защо...
Лор,не се следват взаимно. Само тя него,поне в ИГ. Hands V

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 15:54 от nezito

# 711
Страхотна е ! Какви са тия кубинки в тая жега ? Може и да обикалят около Истанбул някъде.
Много повече ми харесва от онази в Терзито.
Аслъхан е темпераментна ,красива , брюнетка. Такива му подхождат.
Не знам каква актриса е  усещам че ще се сработят и ще ни хареса и химичат.
С нащУ няма проблеми да се работи. Не се звездее и винаги ще ти помогне и е спокоен. Чак да му завидиш на спокойствието.

Нези ,може ли да спретнеш колаж от снимката в дискотеката, като огън ефект или с вино 🍷 за кеф в темата. Тая година няма ли да иде на лозето искам снимки от там. 🍇 Какво толкоз го крие това вино не е за печалба  поне да видим марката.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 16:57 от femmi2

# 712

Феми,заповядай! Wine Glass

# 713
Аслъхан е голяма хубавица и талантливо момиче.

В Три куруша е в главна роля с Екин Коч. /трябва да го довърша този сериал сега , когато вече са му излезли всички серии.

Една такава красавица до Чаги и на екран и в живота би му паснала.
Ще са си като украшение един на друг

Поне да не ни е яд, че някой крокодил като шаманката ще му е спътница в живота Joy  Joy

а, да...и е разделена с дългогодишния си приятел от няколко месеца Wink

# 714
Такава ще му пасне и на екран и Реал .
Много е гадно като единия превъзхожда другия не само по хубост.
Верно ли Аслъхан нема вече севгили?
Как сме изпуснали тази важна подробност:joy:  
Лор ,ти как разбра клюката кой ти каза достоверно ли е ? Не съм чула от пресата или Бирсен такова нещо.
Тя пише ако е вярно.
Да знаете че Казанова се е намесил ,колежката не е устояла на погледа му който така по принцип си гледа JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Почна Кубра и остана без гадже
ШЪ падна ,голем плейбой неустоим е.
Аз я харесвам Аслъхан ,няма да му я отстъпя рано е още след раздялата. Кълбото казва че иска да е свободен още дълго време и само некой флирт.
Има други приоритети.
Като се замисля по добре Аслъхан от колкото некой вампир и лелка.
Бившата шаманка и с магии му вредеше.

Нези , Тешекюлер 🌺 за колажите и Шерефе - Наздраве!:wine_glass: вино и страст.
Ще  запазя някой от тях в архива.

Екин Коч го гледах с Айча и не ми допадна особено.
Айча си играе ,но той ми беше скован и в целувките също.
Иначе е симпатяга.
С Аслъхан как са в курушите ,химичат ли си ?
В Кубра е с различна прическа  пак е хубавица.
В курушите може и екстеншъни да са и сложили.

# 715

Скрит текст:

Феми,заповядай! Wine Glass
     Страхотни колажи, Нези! Благодаря ти!
     Седмица до пускането на сезон 2.

# 716
Благодаря, Еми,Феми!:hugs:
Познахте ли се? Това с чашите сме ние.Wink

Еми,благодаря за гифчето! Flowers Bouquet

# 717
Емка , Hug ще те навием ли да почнеш Терзито ,епизодите са кратки и  не е толкова голямо психо. Сезон 2 е ще е по интересен с екшън и напрежение.
Възкръсване от пепелта.

Нези ,ние ли сме това с чашите ,добре си прекарваме.
Сега ако ми нарисуваш целувки и напишеш от лудите фенки, които те обожават и подкрепят. Може и без надпис. Joy

Уауу ,гифчето е превъзходно.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 19:03 от femmi2

# 718

Чаги  е невинен !!

Причината е ревността към Екин Коч. А и навярно връзката се е изчерпала.
С приятеля и са били гаджета още от ученическите години.
И така 7-8 години. Плюс това той живее в Холандия.
Пътувала е, виждали са се, ама любов от разстояние, а тя тук със звездите на киното вече в съвсем друг свят, общува с други хора, няма как да не се появят ситуации, които дразнят.
От февруари до сега нямат нито една обща снимка с Метин/ гаджето/, а преди това има стотици снимки заедно.

Не че с Екин е имало нещо, ама случва се..
Поне за Чаги е разчистен терена.

Ами много ми е красива на мен. Фина, елегантна, темпераментна когато трябва

# 719
Връзка от разстояние не е лесно да се поддържа.
След години е нормално да се изчерпа ,като е имало и неоснователна ревност. Странно е че никъде не са писали затова или не съм обърнала внимание.
И на Чаги връзката приключи зимата  реално са били отчуждени и изстинали още от преди това.

Ще си проличи у сериала дали Чаго я харесва и привлича Аслъхан.
Познаваме, когато е така. След като е разчистен терена няма да изпитва вина.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 21:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт