С Бери ще я изиграят страстта, и двамата са опитни актьори. Но толкова... Само игра.

С тая другата - никаква тръпка. Голямо дърво е момата.
Ако Чаги е научил и танците с пируетите, ще го призная ...това е супер специфично и трудно нещо. Но той е талантлив във всичко, има чувство за ритъм, усеща музиката.
Партньорка като Хазал не знам дали ще срещне скоро. Те изиграха голяма, романтична, нежна, всепоглъщаща любов.
Това не може да се изиграе с всеки. Даже не знам дали може да се изиграе.
По моему за такова нещо нещо си трябва да има и истинско привличане между актьорите на едно по-високо ниво. Дори това привличане да не премине в реална физическа близост, да остане едно чисто платоническо влюбване, дори никога да не си признаят и пред себе си дори, за мен в такива филми това го има.
Това влюбване в партньора съм сигурна, че го видях във АФК, така както го имаше между Къванч и Берен в ЗП.
Затова такива филми остават в паметта и сърцата на зрителите - заради връзката, която са усетили между актьорите.
Пак казвам - влюбване, пък било то и платонично.
То после може да премине в приятелство, както при Чаги и Хазал. Или да се стигне до отдръпване и дистанциране, както между Къванч и Берен. Но това е точно, защото знаят, че близостта им е опасна, че там има искра, която е потисната дълбоко.
Има други екранни връзки, които преминават в реални, точно защото хората отстъпват пред привличането. Отдават се на момента и страстта. Някои, като Айча и Алп например си го изживяха момента и се разделиха, други като Бергюзар и Халит създадоха чудесни семейства. Важното е, че показаното и на екрана е било истинско и те са го признали в реалността и пред публиката.
Аз искам да видя проект, в който ще се срещнат Чаги с Алина Боз. Тя между другото наскоро също си е приключила дълга връзка. Може да е случайност, но явно и други хора искат да ги видят един до друг, защото точно когато се заговори за нов проект на Чаги, и почти в същия ден, в който мислех за Алина Боз , ми попадна даже колаж с тях двамата ...))) Гледа ми се нещо такова романтично.
За жалост, в Терзи романтиката ми липсва....