🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ето го! Heart Eyes

Под снимката пише:
Завършихме персоналния дублаж с удоволствие... Благодаря на всички за усърдната работа !

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 09:44 от nezito

# 136
Ето го! Heart Eyes

Под снимката пише:
Завършихме персоналния дублаж с удоволствие... Успех на всички за усърдната работа !

Ох че е усмивкооо Heart Eyes и отпрал бузки.Blush
Винаги е удоволствие да го видиш.
Кой дублаж са завършили на Кубра ли ? Или нещо друго за което не знаем е работил с екипа.

# 137
Не,на Терзи. Но не разбрах какъв точно е този дублаж...

# 138
На Терзито че той не е ли готов от преди това ? Явно нещо са подобрявали реплики , глас ,звук.
Ех ,това ядене лепи му се на лицето.
Не ви ли изглежда променен от галата? Да почва да тренира. Външния вид е важен , той не е суетен и не му пука.

# 139
Доколкото разбрах, завършил е дублажът на 3 сезон.
Дано да го видим до края на годината и него!
Колкото до Чачо, при него съм забелязала,че може да изглежда различно,в зависимост от това как е сниман.

Ето тук ,например в две снимки от една и съща вечер.

Иначе,да,килцата му се лепват първо на бузките!
Wink
Хубаво е да го  видим усмихнат!

# 140

Ухание на любмия Хермес . Дали още го ползва или го е сменил ?  Как му пасва Кралският парфюм Wink Готин аромат е но е солен като цена , при нас рядко вече го намирам . Не че ще го купя просто да го помириша Stuck Out Tongue Winking Eye

Админа на НФ - Турция си Обича Чаатай и си личи от думите . Талантище е! в ИГ също така е споделил и на останалите актьори от Терзи
💥 Netflix Turkey публикува снимки на героите Мехмет Али и Пеями Докумаджи, изиграни от Чаатай Улусой на екрана: „Ти украсяваш всяко място.“ Те споделиха снимката в профила си в Instagram с коментар
📎 instagram.com/p/CsrBP_NsDIk/ …

Така е зависи от ъгъла и камерата , тук е сниман с качествена камера. Всякак си хо харесваме и обичаме , но ще се изкефим да оформи мускули и плочки .  

Скромността и усмивката красят човека ! Smile

Това за успеха  кой го е писал ? Не вярвам да е Чаги
Както са го подкарали НФ ще пуснат и трети сезон до края на годината . За други проекти мълчат и феновете се нервят , но за Шивача изненадващо след премиерата веднага обявиха дата за продължението . Яка реклама. Това е заради грандиозния успех . Таби ки рекламата беше преди това за загрявка  и натрупаха точки . Не знам дали щото е сниман накуп , което  е рядкост , но вече почват да процедират така и с други проекти на колеги . Шахсуто също е сниман накуп . Лятото вероятно ще пуснат продължението .  Маслиново дърво с Туба също ще го снимат  наведнъж. Лятото ще работят . Качествен проект е с добри отзиви. Не съм го гледала и нямамам намерение.
Не понасям Тубата Б.  Толкова ми е еднаква , като позира камо ли като играе .

Колежката с нова фотосесия . За жалост проекта ''Кралицата'' го финализират  заради ниския рейт. Във форума чета че е хубав сериал.
📸💫 Селин Шекерджи в майския брой на списание Retouch

-----------------------------------
Социопола световният със  стастистика за Терзи, който се превърна в най гледаният турският сериал след премиерата по Нетфликс Hands Clap
https://socipol.com/?c=news&haber=terzi-15-21-mayista-netflixde- … izlenen-dizi-oldu

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 12:13 от femmi2

# 141
Не,не го е писал Чачо. Някаква жена от дублажния екип е публикувала в нейния ИГ три снимки. Има и една със Салих.
Аз имам за приятел един фен профил на Чаатай и той (или тя) ми изпраща лично , когато има нещо ново.
Снощи късно ми изпрати тази снимка. Днес вече всичките му фенове я споделиха .

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 23:27 от nezito

# 142
Не е Чаго Таби ки  за всеки случай питах.  Милият ,като пусна туита  за поздрава на  Ататюрк младежта и спорта после се върна да си оправи грешките.  
Наблюдателни фенове го коментираха. Той по често да пише и споделя грешките са без значение.
Може ли да донесеш фотото със колегата. Този с очилата до него не е ли чуждестранния актьор от сезон 1 сцената в имението?  Ако е той значи не му е приключило участието.

Кълбото ми шепне, че ще го щракнат навън или на събитие някакво.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 15:22 от femmi2

# 143

buyrun!
Според мен този с очилата е от дублажния екип също.

# 144
Като ръчках на лични в пощата открих, че  съм запазила линк на ОС - Фериха с руски субт. Много хора питат да го гледат и слушат с реалните гласове го споделям в темата и следващият път ще го сложим и в заглавният пост . Ако не се отвори си направете регистрация. Скролвате надолу по описанието на епизодите и цъкате на линка на епизода. Няма как сега да ги подредя всичките . И двата сезона са преведени. Възможно да не е най перфектната картина  и това е нещо.
https://vk.com/topic-58199741_34968703?offset=0

Севгилиииим Kiss

Салихджъм е пуснал брада. Така е по - добре и ми харесва и косата не е заливосана.
Възможно е да греша и този с очилата да е от дублажният екип.
Ко пуснат общо фото със  СалЧа ще ни зарадват и усмихнат.

Салих със семейството си .Heart Eyes Жена му също е актриса. Играха заедно в Истанбулска невеста . Много ги харесах там . Скоро празнуваха годишнина  от сватбата си .

Ново от Хазалджъм Wink

зад кадър и пуши

Творчество , автора е фен на АлпЧа
https://twitter.com/Jade_Queen21/status/1662418625507082240
Страхотни ! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 00:05 от femmi2

# 145

"ТЕРЗИ" надмина 50 млн часа в НФ!
Браво!!! Само напред и нагоре!!!
Heart

# 146
Колегите гласуват , нащУ пак е Невидимият ! Нерде гласува , как се дегизира никой не го щрака и не само сега е така.
От Хазалка засега няма нищо.  

Логото

Заслужен успех на всички. Само напред и нагоре!👏
След всичко това да мълчат и никой освен Илка да не отбележи . За ядосване си е! Angry Да спретнат купон  и срещи с публиката. Желязото се кове докато е горещо. Все си мисля , че за продължението освен яката реклама няма да мине без някакво отбелязване.
Може с видео с актьорите, като поздрав и реклама за проекта. Преди в Проектор така направиха и Ча се опита да говори на испански . Такъв сладур и се смее .  Филмите НФ не ги рекламира много залагам, че Джентълмен ще е изключение.
От платформата обявиха, че филма  "Довери ми се '' с  Айча Туран и Екин Коч ще е премиерно на  23 юни. Успех им желая. Романтик филм. Такива харесвам неангажиращи. Дано историята е хубава. Като екранни партньори по снимки ми харесват двамата.  

Супер са ! Heart EyesHands Ok Hand

Нетфликс - Турция напомня за филма Мерве Кюрт  с  Озан Долунай и Ахсен Ероглу. Малко време остана..

Сладури ! Heart Eyes

Нещо любопитно , което ми попадна  в руската  фен група.  Това, че му е било зле и са го карали в болница в АО се сефте чувам дори е говорил за това.
Още от времето на Фериха му правиха операция на окото и беше с превръзка.  Понякога на снимки се вижда проблема  с окото.  

➡По време на снимките в ''Анадолски Орли'' -  Чаатай Улусой припадна и трябваше да бъде хоспитализиран за два дни.
Какво пише в тази вестникарска статия⬇
Младата звезда пострада при падането.
100-годишнината на турските въоръжени сили.
Един от главните актьори във филма "Анадолските орли" Чаатай Улусой беше хоспитализиран  във военновъздушната база в Измир. По време на снимките му стана лошо от силната жега. Отишъл в хотелската стая да си почине и там вече припаднал. След болницата с разрешение на лекаря, актьорът се върна на снимачната площадка.
Как самият актьор говори за този случай.
➡ „Паднах от леглото, събудих се - болеше ме главата, тоест от тази болка явно паднах. Ходих на лекар, окото ме болеше много, сякаш искаше да изскочи, направиха томография. Оказа се, че синусите образуват балон в задната част на окото с въздух, лекарят предписа лечение. Бях много разстроен, че поради това не можех да летя''.

-------------------------

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 10:23 от femmi2

# 147
За жалост Ердо спечели изборите и няма отърване!
Хората са разгневени и с право. Все по зле ще е. Ахсен Ероглу обяви, че напуска, защото иска да живее, като свободен човек.   
И други ще последват примера й с възможности.
Чаатай би ли го направил ? Ако напусне Турция хептен няма да му видим очите.
Ердо загуби в Истанбул и други големи градове.  Необразованите и религиозните гласуват за него.
Лирата много се срива и икономиката. 
Привържениците на Ердо празнуват.

Някой обърка темата  или ви е залипсвал любимеца. Joy
Какъв успех само напук на всички, които му предричаха провал и какви ли не глупости..  
Статистиката няма как да бъде заличена.
Само напред и нагоре. Печели нови фенове с талант  и професионализъм дори да не е социален.  
Най важното е че играе, като звяр това и безпристрастни хора го казват не аз и когато поиска влиза във форма от раз. Силно се надявам да снима и международен проект. Само да пожелае ще го постигне и нищо няма да го спре.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 12:18 от femmi2

# 148
Сигурна съм,че и Чачо не е доволен от резултата.
Всички млади хора са така...
И на мен ми е чудно,как не го издебнаха да гласува.  Ей,голяма работа е наш'то!

# 149
Здравейте!:sunny:

Не е доволен Таби ки ,няма да го сподели.  Мениджъра и Хазалка вероятно са избухнали.

Нези 🏵️ , как  сме в социопола през новата седмица проверила си?
Предполагам, че на върха по интерес е Мерве Диздар ,която спечели награда на  кинофестивала в Кан - Франция.
Честито ,млада актриса сигурно и с качества след като спечели. Не съм я гледала никъде.
Сега играе в Омер с продуцент ОГМ Пикчърс и режисьор Джем Карджъ. Те също я поздравиха за наградата ,  както и Хазал Кая и други колеги я лайкнаха и поздравиха за успеха. Нормално е да се вълнува. Това е най престижният филмов фестивал в света. 
Пожелавам и на Чачи да спечели такава награда. Той е от хората ,които си сбъдват мечтите и не се страхуват да рискуват. Ех ,да бях и аз така.   
Убедена съм че ще оберем наградите с "Терзито" само трябва лично да се яви да си ги получи в целия си блясък.🌟
Ахсен дали ще напусне Турция или под афект го написа? То не е само до желание ,а до много неща.
Сравнение с други ислямски  страни  Турция не е като в Иран ,където да си свободен е невъзможно.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 15:35 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт