🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 756
  • 667
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ама какви поуки, да му се не види. Каква грешка е направила Ермина? Ама как може да са толкова непрозорливи. Не се говори по този начин. То е пълна глупост товя твърдение, та.и 100 пъти го повтори.
П.с. не е казал Дани за хода си, Куин. Говори внага фалшиви и неискрени неща. Благо си е себе си. А защо да спечели? На магия и късмет 8 битки не се печелят. Дори и някой да ти подари 1 победа, пак се иска нещо в теб да има, за да го реши. Иначе, да, острова му помогна много.

# 316
  • София
На Благой не му се налага да оправдава нито един свой ход, просто защото не е участвал в Обединението. Joy Пародиен последен съвет и гротескни участници, ако човек не е гледал, ще помисли, че Ермина (of all people) е играла играта. Joy

# 317
  • SF
Ама какви поуки, да му се не види. Каква грешка е направила Ермина? Ама как може да са толкова непрозорливи. Не се говори по този начин. То е пълна глупост товя твърдение, та.и 100 пъти го повтори.

Защото горе-долу това беше единственият ход през целия сезон.

# 318
Геновева е много хитра лисица

# 319
  • софия
Чар и искреност от Ермина ... не видях.
Мъка ми е да я слушам с това сричане.
Благо ще е, няма кой друг просто

# 320
  • София
Добре де. Защо смятате, че Благо трябва да спечели измежду тези тримата. Човек, който вече е изгонен от племето и печели на магии в повечето игри на островът на отшелника.
Хората, които искат това, вероятно смятат и Николай Мартинов за заслужил победител. Или най-вероятно не харесват нито един от тримата финалисти и го намират за "по-малкото зло".

Ох, той току-що каза, че никога не е имал стратегия, което си е срамно за игра като "Сървайвър".

Георги се държи като простака, който е.

# 321
  • Другата България
Най-противния участник австралопитека Гошо Маймунов.
Дани бил ратай, да му носи кокоса....нещастник.

# 322
  • София
Леле леле, Дани го съсипаха.
Бих казала, че го заслужава. Но вече се прекрачиха всякакви граници....  

Според мен сините, конкретно всички четирима от петорката, ще гласуват за Ермина.

# 323
Вярно, че по принцип не се печелят току-така 8 битки. Но той в ни една битка май не е бил първи (освен в последната), а ако не винаги, то почти на всяка битка беше на косъм от излизане. С такова впечатление съм останала. На първата битка помня, че пак имаше съмнения, че Жорката му е пуснал.

Ако Павел гласува за Благо, много ще ме разочарова.

# 324
  • София
Всеки ще зададе въпрос на Ермина за хода с Павел... всеки!  Дори Гошката! Аман! И отврат! Rolling Eyes

# 325
  • София
Абсолютен. Точно такива са хората, които изпитват удоволствие да унижават други.

# 326
  • София
Най-противния участник австралопитека Гошо Маймунов.

Бях забравила умните му излияния, добре, че помълча няколко седмици.

# 327
  • София
Е какъв беше гениалният ход на Ермина? И без него щеше да е на финал. Просто прецака двама, които й имаха доверие. Затова пък силно намали шансовете си да спечели.

# 328
  • SF
И Ермина отговаря едно и също.
Чефо лапна мікрофона.

# 329
Гева е много противна!

Общи условия

Активация на акаунт