🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 773
  • 667
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
Мима се обясни на Благо в ефир!

На Дани му потънаха гемиите.

Евала на Ермина, че не се “оправда“ с Цецо за перфектния ход, който изиграха двамата, и който явно никой не е оценил, защото толкова им е капацитета.

Булкин си призна, че е дал онази игра на Джизо.

И ПаФката е за Благой.

# 301
  • in Wonderland
Как може Цецо да не е ходил да говори с Павката, това е било ключовото. Могат да се обърнат гласове с правилна защита.

Абсолютно и аз съм изумена от това!
Иначе Павел много добре, хареса ми. Ще гласува за Благо обаче.

# 302
И някои са сложили очила … за по-голяма тежест и интелигентен вид Simple Smile

# 303
  • София
Мислите ли? Аз все си мисля, че Павел ще даде въпреки всичко глас за Ермина. Той, Цецо и Снежана. Евентуално Станилия и Чефо за Дани, другите за Благо.

# 304
  • София
То как да не гласува за него като Цецо грам не се е постарал, може все пак да пусне и за Ермина, но няма да е тяхна заслугата. Павката е тъжен, но наистина разбира играта, с един хубав разговор можеше да спечели много гласове за Ермина. Миналата година Йоана обърна мнението на героите, а Павката е и готин. Дори нямаше да му трябват много усилия.

# 305
То в това шоу е по “романтично” от Ергенът - Цецо и Ермина, Мария с блясък в очите, Геви и ПаФффката братче и сестриче.. 😀 следващият път Ергенът и Сървайвър в едно

# 306
  • Другата България
Снежана е твърдо за Благой.
Павел също от видяното.
Мисля, че и Едис ще се извърти.

Категорично мисля, че Пафката нямаше да промени ничие мнение, той въпреки това, което твърди, все още не го е преживял. Виждаше се победител, още е обиден.

# 307
Ама тези двамата сами подариха наградата на Благо, много неадекватно избраха да се държат на финала... Всъщност вотът ще е срещу тях, не толкова заради качествата или играта на Благой.

# 308
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мичето що така в сиво си е боядисала лицето? Все едно с кал се е намазала. Дани май започна да усеща, че му избяга наградата. Интересно като е толкова умен и прозорлив, както сам твърди, как не се усети, че Благо е най-голямата заплаха?
Много съм озадачена, че Цецо не е говорил с Павел. Не зная защо не го е направил, но сега има време да разсъждава върху това, че малките камъчета и пропуски обръщат колата/играта.

# 309
Цецо завижда много на финалистите и не се мъчи да го крие. Ермина се срамува от т.нар. сървайвърски ход и има защо, други щяха да са на финал, ако не бяха сглупили толкова. Ермина тъпо и упорито плещи глупости и се закопава.

# 310
Геви е много зле 🤣🤣🤣

# 311
  • София
Ох Ерминка, по-добре не отговаряй...

# 312
  • SF
Дани беше супер пренавит и окрилен. Много хубаво говори, но... Май с една изпипана реч на финала не става.
Ермина заеква, маха с ръчички, но има по-големи шансове от него.
Дани и Ермина имаха шансове само, ако огънят на Светльо беше лумнал преди този на Благо.

# 313
  • София
Тази Геви е отвратителна.

# 314
Добре де. Защо смятате, че Благо трябва да спечели измежду тези тримата. Човек, който вече е изгонен от племето и печели на магии в повечето игри на островът на отшелника.
Защо Дани да не заслужава? Ермина не желая да я споменавам заради баща й, съжалявам, но не мога да избягам от предразсъдъците си.
В крайна сметка Благо го изгониха, а Дани обърна играта. Говорим за ход на Цецо и Ермина, но без Дани нямаше да могат да обърнат играта, така че си беше ключов герой, който иначе изхвърчаше на следващ съвет. Надявам се, че Дани това го е споменал в речта си. Аз гледам с ден закъснение и нямам представа какви ги плещи в момента, но съм твърдо за него, макар и да е малко отвеян.

Общи условия

Активация на акаунт