🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 33 978
  • 667
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ако ги е правил при Ванко 1, може и с намаление да е било. За реклама.

# 601
  • earth
И за децата брекети и цялата награда отиде.

# 602
  • Буркина Фасо
Фасети са, поне по време на интервюто, което бях гледала преди години, това каза. По-добре са тези, определено. Едва ли цялата награда е отишла за тях, ама половината може. 😂
А децата??? Този Щурчо човек харчи като за световно - още не са му дали парите, а те вече са похарчени! Laughing
този щурчо може да си го позволи всяка година да го прави. не го мисли Smiley
а самата награда може да не я е получил.

# 603
  • SF
Ако ги е правил при Ванко 1, може и с намаление да е било. За реклама.

Да, той снощи се похвали с морковото си съзъбие и при Цитиридис.

# 604
  • Sofia
По-добре е с новите зъби 🤩

# 605
Определено!
Чакам го в Ергена3!

# 606
Те зъбите не са талкова скъпи,в Турция са около 3,4 хил.евро,тук сигурно са около 10.Мисля,че Благо е много земен и позитивен,макар че е женкар това е отделна тема

# 607
  • София
Според мен Павел има много по-голям шанс да победи Благой от Тино, на база на това, че от целия каст той едва ли не единствен разбира същността на формата. Именно кастът беше главният проблем на този сезон (според мен), след като поправиха продължителността на игрите и 90% върнаха оригиналните права, с изключение на Острова на отшелника, който не трябва да съществува и това, че тримата финалисти се избират чрез игра.

# 608
  • SF
Той поошлайфа медийния си образ. Познава се лично с доста от лайфстайл водещи и редактори и не се чувства дискомфортно в тв студио. В началото имаше големи изцепки.
Най-тъпо се държи, когато го питат за Колизеума, но чудото беше за 3 дни и журналисти и подкастъри вече не се вълнуват от тази тема. А и сигурно ги предупреждава, че му е писнала.

# 609
Два дни подред се смея как Георги можел да събере хора около себе си и да победи Благой. Simple Smile И как последният случайно станал победител.
Взех да се чудя дали не е финансирал и лъскане на имиджа по форумите... Дано наистина отдели от наградата за децата, не само за жени и за зъби.
Аз не виждам разлика в зъбите му. Някой може ли да обясни каква е и да сложи снимка преди и след?

# 610
  • София
Благо при Цитиридис, за тези, които не са гледали.
Много добре се получи. Благо определено го обича камерата и говори много увлекателно.
Татяна се включи със самоирония, добре и се получи. На Николаос му беше истински забавно и сгреши, че не отдели повече време на белия зъб за сметка на фалшивата двойка Генчо и Валчето, които бяха меко казано неадекватни.

--> Благо: След като свърши "Survivor" и отидохме в хотел, по навик си легнах на пода
Вече не съм с тази жена, коментира раздялата си той <--

# 611
Цитиридис сгреши, че не покани всеки от финалистите в Сървайвър поотделно.
Щеше да е по-интересно и всеки от тях заслужава своята минутка слава. Чест му прави на Благо, че е поканил хората, които са гласували за него в студиото, поне да се покажат и снимат заедно. Но щеше да ми е интересно да видя Ермина, Цецо, Тино и Павката в отделни интервюта.

# 612
Съгласна за липсата на индивидуално участие. Надявам се Надкаст да компенсират.

# 613
  • Sunshine state
Сигурно не ги е поканил за сметка на клонингите от Ергенът, които са в пъти по-безинтересни мен ако питат, ама ей на.

# 614
Едис и Павел в Надкаст:

Общи условия

Активация на акаунт