🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 33 986
  • 667
  •   1
Отговори
# 585
Тук са се оляли с филтрите. Чак и Благо е замязал на мадама. 😂
синева, както винаги съм съгласна с мнението ти на 100%. 👍🏻
Някой обаче толкова не е съгласен с него, че го е докладвал.
За първи път ми трият мнение в темата, в лек шок съм! Scream

# 586
  • София
Само да кажа, че мнението на Синева беше събрало много лайкове, включително и от мен. Наистина много странно?!
Беше силно мнение в полза на Благо, без да е имало някакви обиди.

# 587
Анкетата е много на място. Благодаря за което,  Дяволче!
Отговорите ми:
Според мен по-скоро Тино би имал шанс срещу Благо. Не забравяйте какъв каст е вътре. Всички излъгани и изгонени от Павел много трудно биха гласували за Павел. Има много качества и голяма харизма. И моооже би има някакъв минимален шанс. Но въпреки това се съмнявам.
Докато Тино си беше герой! Благо само трябва да се благодари, че отпадна.... толкова нелепо Rage
Игрите в сезона много ми харесаха. Така че тук е стопроцентово Да!
Финалистите естествено, че искам да се определят на съвет. Това с игрите трябва да се премахне завинаги!
Но тъй като явно няма да се оттървем от игрите,  предпочитам: Три отделни игри и победителите в тях се класират на финал.
А кое най-много не ми хареса - Каста и Монтажа. Мисля, че няма нужда даже да се обяснявам защо. Изписахме всичко по темата.

Изгледах и аз двата надкаста.
Този с Ермина и Цецо много ми хареса. И аз препоръчвам да се изгледа, доста неща казват.
С Дани донякъде ми хареса. Не спира да се хвали това момче. Не обичам такива хора.
Например Неделчо тръгна да обяснява какви качества според него трябва да има един лидер. По принцип, не визираше никой, не задаваше въпрос. Дани веднага тръгна да се изтъква кое от тях в каква степен имал. А дори не беше разбрал за какво точно говори Неделчо.
Въпреки всичко ми беше интересно това, което рарзказа. Както и в личен план. Интересна личност е....

Чакам да видя следващия гост, но снощи свърши Ергенът, тези двамата вероятно отново ще се съсредоточат на ергени и ергенки... и замина...
Едно към едно с моето мнение! Grinning
С едно уточнение, в началото игрите бяха ужасни, дълги и скучни, оттам най-вече се изгуби зрителският интерес, казвам го от наблюдение върху моите близки.Те спряха да го гледат, само аз останах. Но то в началото всичко беше сбъркано, сигурно сте го коментирали....

Ще допълня и моите изводи за Дани в Надкаста, само ми се затвърдиха.Трудно се търпи това момче, всички му били виновни, готовите коалиции, Чефо и Снежана, другите, журито го нападало (е нормално, това му е работата Joy ), само той чист, блестящ и невинен...
Поне сам си каза, че вътре през цялото време бил изключил чувства и емоции, действал напълно безскрупулно. После да не се чуди защо прилича на киборг и не получи никаква подкрепа и разбиране. Joy
Сървайвър така не се печели...Smiling Imp

И да благодаря за анкетите, винаги са полезни и много на място, главно заради тях съм в този форум! Heart

# 588
  • Sunshine state
Само да кажа, че мнението на Синева беше събрало много лайкове, включително и от мен. Наистина много странно?!
Беше силно мнение в полза на Благо, без да е имало някакви обиди.
Ето и моето пак е изчезнало. Какво да говорим повече. 😀

# 589
  • earth
Между другото, в Надкаста супер много говореха за супер неща.

# 590
За първи път ми трият мнение в темата, в лек шок съм! Scream

Welcome to the club!

Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 591
Отсрамете малко темата. Победителят гостува при Цитиридис, а никой не пише тук. 😂

Забавно беше с Благо. Който желае, да си върне. Татяна успя да използва първия си и единствен шанс в живота да бъде забавна и самоиронична, нищо че по сценарий.

# 592
Най-важното от Цитиридис: Благо има нови зъби!

# 593
  • София
Мария е много смешна с тази фалшива коса, поне да вложи пари за скъпа, нейното е като перука за Хелоуин.

Благо е по-добре с новите зъби, добре се представи, в негов стил - лежерно.

# 594
Най-важното от Цитиридис: Благо има нови зъби!
И ботокса е подновил-свалил е малко веждите, оправил е назолабиалната, боядисал е косата и има нова татуировка на лявата длан.

О, и ако някой е забравил за Стефани Урината- там беше- първа-крякаща, превъзбудена и напомняща за себе си по всякакъв начин, Даньова мама и тя -с леген, самоирония 😉 видиш ли😀🤣
Мара е в друга вселена- на планетата на Пигитата с екстеншъни, пълен кич…
Само Филип ми хареса.

Къде е Божка😵💫🧐

# 595
Всъщност трима от отбора на Известните не бяха отишли в шоуто с Благо - Марго Купър, която сигурно не е в страната, Божана и Чефо. Но пък се бяха присъединили Светльо и Мария, която наистина изглеждаше потресаващо...

# 596
  • SF
Благо вече не е с тази жена.
Мария се беше предрешила като Рапунцел.

# 597
  • earth
Наградата за нови зъби ли е отишла?
Това импланти ли са или корони? Или някаква облицовка?

# 598
  • Sunshine state
Фасети са, поне по време на интервюто, което бях гледала преди години, това каза. По-добре са тези, определено. Едва ли цялата награда е отишла за тях, ама половината може. 😂

# 599
Фасети са, поне по време на интервюто, което бях гледала преди години, това каза. По-добре са тези, определено. Едва ли цялата награда е отишла за тях, ама половината може. 😂
А децата??? Този Щурчо човек харчи като за световно - още не са му дали парите, а те вече са похарчени! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт