🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 33 994
  • 667
  •   1
Отговори
# 570
Слушах надкастите с Ермина, Цецо и Дани. Приятни и интересни разговори. Всички ми харесаха.

Извинявам се на Дани, че го нарекох “тъпо парче.”

Дани доста неща разказа в Подкаста, но едно особено ме впечатли.

Конфронтирал е Светльо, дали се е само-саботирал в последната битка с паленето на огъня, за да пусне Благо на финал. И това не е е влязло в епизода и не сме го видели. Доста странно ми се видя, че не са го включили, може би за да не почернят имиджа на победителя ?

Да и каза, че ги е видял да си говорят точно преди тая битка. Разбира се няма как да знае какво точно

# 571
Благой се е познавал със Светльо и Татяна. С Георги са се познавали, но не са били в добри отношения, знаете защо. С Булкин се е запознал в предаването. Така че за каква предварителна коалиция се говори?

# 572
Пак си повтарям сравнението със Зоран от миналия сезон, но и Зоран не беше първа дружка отвън с когото и да било, но все пак имаше 2-3 човека, които го познаваха лично и още няколко участници с интерес към неговата индустрия, които бяха запознати с неговата работа и че той има влияние. За това в началото, когато Зоран обиждаше масово, влизаше в конфликти, все се въвличаше в грешните коалиции и тотално беше неориентиран, някой все го спасяваше с амулет, или в последния момент не им стискаше да гласуват за него. Според мен именно, защото на много от участниците не им стискаше да изгорят моста на това познанство във външния свят, иначе нямаше никаква логика да не гонят силен физически играч, който не си поплюваше в обидите към околните.

Благо беше по-смирен в отношението си към другите през повечето време, но имаше усещане, че му се отдава малко повече почит от необходимото като най-популярния участник. Не от всички, но от определени участници.

# 573
  • Варна
Мисля си, всички коментираме, че Благо предварително се е подготвил с коалиция от свои хора. Кой? Татяна и Булкин. Той беше сериозно скаран с Георги. Ако не се бяха сдобрили, можеше Георги да събере останалите около себе си и какво щеше да прави Благо с два гласа? Според мен заслужено спечели и ме трогна на финала. Беше искрен, когато говореше за децата си.
Представих си го цветно как Георги събира останалите около себе си.. оп.. не мога да си го представя..

# 574
  • Другата България
Мисля си, всички коментираме, че Благо предварително се е подготвил с коалиция от свои хора. Кой? Татяна и Булкин. Той беше сериозно скаран с Георги. Ако не се бяха сдобрили, можеше Георги да събере останалите около себе си и какво щеше да прави Благо с два гласа? Според мен заслужено спечели и ме трогна на финала. Беше искрен, когато говореше за децата си.
Представих си го цветно как Георги събира останалите около себе си.. оп.. не мога да си го представя..
Joy
Нали?
Самият Благой си "призна" за коалицията на последния съвет.

# 575
Призна, но тя се е оформила вътре от познатите му, а не предварително.

# 576
  • Другата България
Blush
Е, разликата не е голяма, да не кажем, никаква е.

# 577
  • Пловдив
Напротив, Ермина каза,че още от кастингите се запознали с Цецо и са заедно от тогава (от гледна точка на игра поне), също и че са били в една стая с кой беше и са се разбрали да играят заедно (поне негласно).  Казаха подобни неща и други. В смисъл, същото е. Но понеже не са известни, имат право. Друг е въпроса,че не трябва да вкарват изобщо известни в Сървайвър, както и познати от преди това, но явно у нас се прави.

# 578
  • Другата България
В смисъл, и аз слушах подкаста и знам кой какво каза.
И изразявам лична гледна точка, за пореден път, защото за мен НЕ е едно и също да влезеш в такъв формат с хора, с които си се запознал преди месец, и които както се видя в даден момент започват игра всеки за себе си, и това да влезеш с хора, с които се “познаваш“ от години, с единия си имал интимни отношения, известен си в средите, познат си и т.н. И които отново видно в даден момент започват да играят за теб, а не за себе си, защото това не ги интересува, важна им е петминутната известност и “слава“, която са придобили с участието си.
Към въпросната т.нар. коалиция на Благой бих причислила и останалите известни, които както се видя накрая отново дадоха глас за него.

# 579
Според мен не е готвил коалиция, просто Продукцията вкара хора, които са му близки или познати ,естествено му.дойде. От там насетне с характер, харизма, стратегия, късмет, нещата му се получиха. Гледах Дани в надкаста,  хареса ми много и даже супер приятно ме изненада. Само напред, Дани!
Благо да си харчи парите с кеф, само тази суета да я прибере, пуу, веднага си оправил зъбите. Е, добре са се получили. Изглежда по-свеж от Виктор, а е с 10 години по-дърт. Абе късмет в.живота и на него.
Цецо и Ерминка са страхотни, надявам са все така да бъдат, вдъхновени , готови на битки , влюбени. Интересно,че Дани е само с 1 година по-голям, а е доста по-зрял, и път в живота си е намерил , а в предаването беше малко ... абе жалък на моменти. Сладури са, дано има Нов сезон. Макар че се съмнявам.

Такива мистериозни съвпадения наблюдавам и при нашите политици. Дойде човечеца на власт и изведнъж на почти всички апетитни постове се материализират някакви роднини , авери, девери и шуреи. Някаква прокоба ще да е , чукам на дърво Joy

# 580
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Изгледах надкаста с Ермина и Цецо. Горещо препоръчвам! Големи свежарки са двамата и разказват много интересни и любопитни случки. 🙂

Това ТатИана ли е? Малееее 😮
Едис е червен? Добро утро! 😉

# 581
  • Sunshine state
Тук са се оляли с филтрите. Чак и Благо е замязал на мадама. 😂
синева, както винаги съм съгласна с мнението ти на 100%. 👍🏻

# 582
  • София
Анкетата е много на място. Благодаря за което,  Дяволче!
Отговорите ми:
Според мен по-скоро Тино би имал шанс срещу Благо. Не забравяйте какъв каст е вътре. Всички излъгани и изгонени от Павел много трудно биха гласували за Павел. Има много качества и голяма харизма. И моооже би има някакъв минимален шанс. Но въпреки това се съмнявам.
Докато Тино си беше герой! Благо само трябва да се благодари, че отпадна.... толкова нелепо Rage
Игрите в сезона много ми харесаха. Така че тук е стопроцентово Да!
Финалистите естествено, че искам да се определят на съвет. Това с игрите трябва да се премахне завинаги!
Но тъй като явно няма да се оттървем от игрите,  предпочитам: Три отделни игри и победителите в тях се класират на финал.
А кое най-много не ми хареса - Каста и Монтажа. Мисля, че няма нужда даже да се обяснявам защо. Изписахме всичко по темата.

Изгледах и аз двата надкаста.
Този с Ермина и Цецо много ми хареса. И аз препоръчвам да се изгледа, доста неща казват.
С Дани донякъде ми хареса. Не спира да се хвали това момче. Не обичам такива хора.
Например Неделчо тръгна да обяснява какви качества според него трябва да има един лидер. По принцип, не визираше никой, не задаваше въпрос. Дани веднага тръгна да се изтъква кое от тях в каква степен имал. А дори не беше разбрал за какво точно говори Неделчо.
Въпреки всичко ми беше интересно това, което рарзказа. Както и в личен план. Интересна личност е....

Чакам да видя следващия гост, но снощи свърши Ергенът, тези двамата вероятно отново ще се съсредоточат на ергени и ергенки... и замина...

# 583
  • София
Мика скоро ще им е гост. Елена чак другата седмица след сряда, а Валерия е под въпрос.
Така че ще си има яко Сървайвър вълна. Сега на ред ще са Едис и Павел заедно и после Благо ако се съгласи. Не виждам защо да не приеме.
Надявам се и на Тино да се съгласи, макар че той е под въпрос.

Към чалга коалицията Мария си стана задължителна. Явно май наистина има нещо между нея и Благо...

# 584
Тино води в гласуването,  но според мен шансът му да бие на финал Благо е под нулата 😂

Общи условия

Активация на акаунт