🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 024
  • 667
  •   1
Отговори
# 555
  • Буркина Фасо
най-новите зъби от цирконий е сложил. това го четох преди седмица.

# 556
Екстра си е Благо сега, преди ботокса му беше странен особено веждите.
Излезнал е надкаста с Дани, ами и той ми хареса.

# 557
Ако жълтият зъб не се беше моткал на огъня, а взел наградата (хипотетично де), можеше той да иде при ванко и да ъпгрейдне от жълт на бял.

Интересно дали Благо е боядисал и брадата.

# 558
  • Варна
Интересно дали Благо е боядисал и брадата.
Mхм..Преди:

Сега:

# 559
Благо след предаването ми е доста симпатичен,нищо че всички му се подиграват за зъбите 😂

# 560
Благо след предаването ми е доста симпатичен,нищо че всички му се подиграват за зъбите 😂

Зъбите му бяха доста неестествени, но не мога да претендирам, че моите дето са естествени изглеждат по-добре.
Мен ме плашеше колко му е червен гърбът (а и лицето също).

# 561
  • Варна
Защото ги е сменил, затова ти е по-симпатичен. Със старите приличаше на лешникотрошачка.

# 562
  • SF
Знаех си, че ще използва наградата да оправи онези дражета, които беше наредил в устата си.

# 563
  • Sunshine state
От ръфане на твърди кокоси може да ги е изпотрошил. Спомням си, че в едно интервю не помня вече при кого каза, че отказвали да му ги направят както той искал, демек без заострени кучешки, както се прави, а наредени като ограда, та за това ходил до Русия да си ги прави.  😂 То има причина да му откажат, ама трябва и акъл да го проумееш. И като кажат искам най-бялото възможно.. Върви обяснявай, че не стои естествено и всеки те гледа в устата и светиш в тъмното.

# 564
  • earth
Слушах надкастите с Ермина, Цецо и Дани. Приятни и интересни разговори. Всички ми харесаха.

Извинявам се на Дани, че го нарекох “тъпо парче.”

# 565
# 566
Мисля си, всички коментираме, че Благо предварително се е подготвил с коалиция от свои хора. Кой? Татяна и Булкин. Той беше сериозно скаран с Георги. Ако не се бяха сдобрили, можеше Георги да събере останалите около себе си и какво щеше да прави Благо с два гласа? Според мен заслужено спечели и ме трогна на финала. Беше искрен, когато говореше за децата си.

# 567
  • Пловдив
Според мен не е готвил коалиция, просто Продукцията вкара хора, които са му близки или познати ,естествено му.дойде. От там насетне с характер, харизма, стратегия, късмет, нещата му се получиха. Гледах Дани в надкаста,  хареса ми много и даже супер приятно ме изненада. Само напред, Дани!
Благо да си харчи парите с кеф, само тази суета да я прибере, пуу, веднага си оправил зъбите. Е, добре са се получили. Изглежда по-свеж от Виктор, а е с 10 години по-дърт. Абе късмет в.живота и на него.
Цецо и Ерминка са страхотни, надявам са все така да бъдат, вдъхновени , готови на битки , влюбени. Интересно,че Дани е само с 1 година по-голям, а е доста по-зрял, и път в живота си е намерил , а в предаването беше малко ... абе жалък на моменти. Сладури са, дано има Нов сезон. Макар че се съмнявам.

# 568
  • SF

Е, много по-сполучлива изработка! Глупак е бил 10 години да прилича на кон в устата.
Те и естествените му зъби бяха леко издадени напред, но вместо да го коригира, го беше подчертал.

# 569
Слушах надкастите с Ермина, Цецо и Дани. Приятни и интересни разговори. Всички ми харесаха.

Извинявам се на Дани, че го нарекох “тъпо парче.”

Дани доста неща разказа в Подкаста, но едно особено ме впечатли.

Конфронтирал е Светльо, дали се е само-саботирал в последната битка с паленето на огъня, за да пусне Благо на финал. И това не е е влязло в епизода и не сме го видели. Доста странно ми се видя, че не са го включили, може би за да не почернят имиджа на победителя ?

Общи условия

Активация на акаунт