🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 037
  • 667
  •   1
Отговори
# 540
Благо първо спечели своята си битка-да се докаже пред децата си. Имах чувството, че накрая му беше все едно дали ще спечели гласовете.
Пак ще се повторя преди време го гледах при Тото, много готин събеседник се оказа.

# 541
Дяволче тогава да не съм те чула да мрънкаш срещу семейни двойки. Тези приятелства от по над 15 години са си аканЪ като семейство .
Благо е симпатичен и харизматичен. Но дали щеше да е такъв ако беше извън зоната си на комфорт и в ситуация на несигурност. Дали нямаше да видим един изнервен Благо както на няколко пъти срещу Дани . Те и другите в инстаграм и ютюб са симпатяги, когато са си в свои води

# 542
  • София
Целия този спор става абсурден и аз спирам. 😀
Масово искахте Благо да натрие носа на сините, Павел бил скучен, Едис интригант, Цецо много си повярвал. Петле бил. Ермина е наци и т.н. Дани не го слушала главата.
После пък Благо е бил побутван и недостоен...
Е, разберете се, ама без мен. 😎😋 Аз ставам от масата. При мен винаги е имало последователност, аз за това седмица след седмица си публикувам плюсчетата/минусите и си казвам какво мисля. И никой копче не може да ми каже. Bowtie

# 543
Благо с непознат каст и без сигурна коалиция и вотове според мен много би се озорил, но и (спекулирам) надали би влезнал в предаването.
Представете си Благо около играчи като Зоран, Йо, Бо, Анелия, Ганка итн, не виждам как би изкласил.

И все пак финалната тройка си беше много равностойна за мен.
Ермина - имаше ход, но подходи много лошо на съвета
Дани - пребори се въпреки, че беше влезнал по-късно, но и той имаше слаб съвет
Благо - доказа се в битките, но имаше слаба социална игра (извън чалга коалицията) и беше изгонен от играта.
Аз бих се затруднил за кого да гласувам в тази конфигурация и представяне на финалния съвет.

# 544
  • София
Сините не са имали готова коалиция преди шоуто, Ермина и Цецо много добре го обясниха как точно се е случило при тях. И Геви, и Едис бяха по-скоро свободни електрони отначало, Геви беше близка с Елина, Павел с всички, спойката я направи Павел на острова, а не предварително. Ермина и Цецо са се запознали на кастингите, после към тях се е лепнала Мара, защото са били в една стая с Ермина, и са били тройка.
Докато Благой си влезе с хора, с които се познава от години, с някои не само се познава.
На мен ли ми се стори или Благой дори явно излъга, когато Цветелин му зададе неудобен въпрос, каза, че познава Татяна от шест (6) години, а по време на играта каза, че се познават от двадесет (20).

# 545
Благо без хонорар няма да влезе никъде Smiley И тук е приел, защото парите са били доволно добри, а коалицията и победата са вече чист бонус.

# 546
  • София
Когато имам време ще се опитам да се свържа с някой от БТВ дали по някакво чудо могат да дадат сезон 1 и сезон 2, които просто ги няма никъде в момента (шанса да се случи клони към 0, но си заслужава да се опита).
Втори сезон е качен в Dailymotion, в канала на Ledg.

# 547
Когато имам време ще се опитам да се свържа с някой от БТВ дали по някакво чудо могат да дадат сезон 1 и сезон 2, които просто ги няма никъде в момента (шанса да се случи клони към 0, но си заслужава да се опита).

Точно щях да кажа, че преди години ги бях видял епизодите от Сезон 2 в dailymotion и даже бях почнал да ги гледам повторно. 52 епизода ми дойдоха в повече и не довърших, но ги имаше. После ги бях търсил и бяха изтрити, но явно сега видеата пак са налични, което е добре, ако някой иска да си припомни част от най-колоритните образи на нашия франчайз, а и някои елитни стратези (Агонцев, към теб гледам).

Иначе, похвална инициатива на Outcast да събере различни сезони. Ако някой иска линкове за торенти, може да допълним и с другите англоезични версии - Нова Зеландия и Южна Африка.

# 548
Благодаря, La Vikinga!
Намерих го, има някои липсващи епизоди, но все пак, които ги има ще ги добавя и тях, докато се намери всичко

# 549
  • Другата България
Сините не са имали готова коалиция преди шоуто, Ермина и Цецо много добре го обясниха как точно се е случило при тях. И Геви, и Едис бяха по-скоро свободни електрони отначало, Геви беше близка с Елина, Павел с всички, спойката я направи Павел на острова, а не предварително. Ермина и Цецо са се запознали на кастингите, после към тях се е лепнала Мара, защото са били в една стая с Ермина, и са били тройка.
Докато Благой си влезе с хора, с които се познава от години, с някои не само се познава.
На мен ли ми се стори или Благой дори явно излъга, когато Цветелин му зададе неудобен въпрос, каза, че познава Татяна от шест (6) години, а по време на играта каза, че се познават от двадесет (20).
Да.
Точно така беше. Но поне си призна, че е имало коалиция, че по време на играта и на съвети го отричаше.

# 550
Кулагин хич не харесва Крум 😂😂Много го плю снощи в коментарите,може и да се вземат  с Едис

# 551
  • София
Благо се вихри в Арбат 😉

# 552
Ама Благо май е сменил фаянса.
Този му стои по-добре, въпреки че е прекалено бял и той, но формата някак си е много по-добре.

# 553
Скача като бик на червено, хахаха Simple Smile

# 554
Ама Благо май е сменил фаянса.
Този му стои по-добре, въпреки че е прекалено бял и той, но формата някак си е много по-добре.
Сменил го е. Или поне на такава информация попаднах във фейсбук. Ванко 1 открил клиника по дентална и естетична медицина. От две-три седмици работел (е, не той, но така пишеше) по усмивката на Джизъса. Клиниката е в Пловдив. Информацията е от "Пловдив 24 бг".

Общи условия

Активация на акаунт