🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 069
  • 667
  •   1
Отговори
# 510
Кой гласува за Ники Мартинов тогава, някой помни ли? Само за Яна Маринова се сещам.

# 511
  • София
Публиката,със смс Simple Smile
Впоследствие Жени призна,че е сменила финалния си вот по заръка на продуцентите,за да се получи равенство и зрителите да гласуват.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 12:08 от avicom

# 512
Като се замисля, може би играчите са били наясно с предопределеният финал . Може би напразно съм се ядосвала на "глупостта" им. Просто за всички е било ясно какво ще се случи. Дошли са да си изиграят ролята - да спечелят я пара я популярност я нещо обещано от финалиста . Дори хода на Ермина ми се стори някак искуствен- нарочно зададен , за да не запомним сезона с липсата ни нито един ход. Тя като гледам, колко не и пукаше целия сезон за нищо, и накрая да реши да прави сензации и обрати предвид, че си седеше на сянка и само си буташе игрите .
Абе общо взето изгледах им цирка, безплатен е , уплътни ми нещото за гледане преди сън . Никой не ме напрегна пряко сили. Игрите бяха приятни - никой не се преби и не влячи прединфарктни гуми и канари. Както виждате при толкова занижен критерий, навярно пак ще успеят да ме разочароват в следващия сезон с нагласените си глупости

# 513
  • Другата България
Аз се насилих да изслушам подкаста с Цецо и Ермина, признавам си, накрая съм заспала, но общо взето помня /почти/ всичко. Препоръчвам го, много неща се казват, видях и чух едни Цецо и Ермина такива, каквито изобщо не ги видях през сезона, а исках. Коренна разлика, и двамата не спират да говорят, и говорят като истински сървайвъри. Просто явно не им е даден шанс, от една страна заради каста, а от друга - заради както се оказа много неизлъчвани моменти, разговори, викани са хора на синхрони по избор на продуцентите избирателно и то редовно едни и същи....слушайте, не, че не предполагахме, но друго си е да го чуеш от първоизточника. И аз мисля, че им е било ясно какво ще се случи, за анонсирането и вотирането на Благой не само от антуража, с който е влязъл още от България, ами и от продукцията. В началото и те не са били наясно какво се случва с игри и регламент, с СМС вота на публиката, правила са се променяли в движение, понякога по няколко пъти на ден, снимали са онези, дългите игри по 7-8 часа на ден, на жегата, разказаха и за въртеливите движения на Едис и това как се формирала петорката, за СветльоТО.....интересни неща, струва си да се слуша.

# 514
  • European Union
Изгледах снимките на Дяволо. Нещо ме дразни във Филип Буков. Някакъв тип корекция ли си е правил, че горната му устна не покрива зъбите. Не когато се усмихва, а сякаш постоянно стои така.

Къде гледате последните сезони на американския Сървайвър?

# 515
Къде гледате последните сезони на американския Сървайвър?

В този сайт могат да се гледат ВСИЧКИ американски сезони онлайн

# 516
Ясно беше тук, че Благо ще е победител, но наистина се чудя какво ги е омагьосал, той почти не игра. Много рано отиде на Острова на отшелника, а преди това в своето си племе не правеше никакви схеми и ходове. На финалните игри и Дани, и Ермина бяха по-силни от него, а и дефакто те играха повече, бяха изложени по-често на рискове в социален план и бяха натоварени с повече игри. Висенето на Острова на отшелника се оказа голямо геройство... Grinning Явно не са ни показали докрай чаровния Благо и хипнозите, които им е правил там. Grinning 

Не ми хареса сезонът, в предния имаше къде къде по-добри и креативни играчки. Повече ходове, повече рискове и завъртяна игра.

# 517
На Филип Буков си му е така лицето,няма намеси ,на мен много ми харесва като мъж,много чаровен,позитивен,красив 😻
Има някаква различна красота от балканската.
Едис и Ермина явно вече не се сърдят на Цецо и Ермина, след като вчера са били заедно в Арбат ,било каквото било 😀

# 518
  • София
Нека не се забравя все пак, че Благо можеше да отпадне много пъти.
Не е гласен за победител в никакъв случай, поне според мен след всичко видяно през сезона. Това че е логичен победител и очакван такъв не значи, че е 'гласен' Той още с влизането си беше тежък фаворит дори само заради името си.

Ако твърдо бяха заложили на него нямаше да дават толкова пипкави игри в дуелите на острова, където си е до чиста проба шанс. Благо можеше да отпадне поне 2, 3 пъти, извън факта, че Иван му пусна съвсем умишлено. Това е друга тема вече.

Той социалното си го има, тези неща не се учат. Стратегически не се представи добре и бе надигран, но не и надживян.

Реално нямаше и как да се спаси от изгонване, защото след обединението първо че Георги отпадна (един глас по-малко) и второ всички бяха срещу чалга коалицията, бяха им набрали много, а той беше техния 'вожд' Визирам и завърналите се Снежана и Чефо от острова.

Даже се оказа, че Едис ги е изиграл, защото Благо докрай вярваше, че Едис му ходи по свирката (е на финала Едис върна жеста).

После обаче всички тези първоначално обидени от него хора минаваха на острова през него и той получи шанс да ги 'очарова'
Спечели Мария, Снежана и Чефо.
Това е голямото предимство да си на острова специално с подобен каст. Но винаги я има опасността някоя игра да не е твоята и да отпаднеш.

Благо бе сформирал предварителна коалиция, но и сините имаха готова коалиция отпреди да стартира шоуто.

Та така... 😊

# 519
В този сайт могат да се гледат ВСИЧКИ американски сезони онлайн

А за предните сезони от БГ Сървайвър, дали знаеш къде може да се намерят? Мисля, че беше споменал, че ще ги качваш някъде Simple Smile ?

Не съм гледал сезона на Ваня , а често се споменава тук-таме, та бих го изгледал, в тази пауза от Риалити предавания , която ни очаква.

# 520
  • Другата България
Сините не са имали готова коалиция преди шоуто, Ермина и Цецо много добре го обясниха как точно се е случило при тях. И Геви, и Едис бяха по-скоро свободни електрони отначало, Геви беше близка с Елина, Павел с всички, спойката я направи Павел на острова, а не предварително. Ермина и Цецо са се запознали на кастингите, после към тях се е лепнала Мара, защото са били в една стая с Ермина, и са били тройка.
Докато Благой си влезе с хора, с които се познава от години, с някои не само се познава . СветлиЯ също играеше за него там, защото се чувстваше един от тях, и комфорта за него си беше предварително подсигурен. А игрите....и Иван му пусна, и Светльо на финала също, сигурна съм. Дори не мисля, че е заради предварителна уговорка, просто всички някак /не/ гласно знаеха и си бяха повярвали, че Благой трябва да спечели, това се беше наложило от самосебе си. И СветлиЯ му клекна, защото видя, че Благой го закъсва с тоя огън. Да не говорим регламента колко беше сбъркан, трябваше който спечели в играта, да стане веднага един от финалистите и останалите да продължат, както беше миналата година. Тук и регламента беше за Благой, той дефакто не се напъна да спечели нито една игра заради това.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 13:56 от Merri_An

# 521
  • София
Всичко това е ясно, но не значи, че продукцията си е избрала Благо.
Сървайвър не е Игри на волята. Там няма план А и план Б.
Напротив имаха готова синя коалиция, 'вайбър коалицията'
А то след играта и след като са получили 'обратна връзка' всеки може да си говори каквото си поиска... Не всичко казано в подкаст трябва да се приема за самата истина.
Умишленото пускане в Сървайвър не е прецедент и винаги го е имало. Продукцията не носи вина за това, а персонално играчите.
Да, регламента беше идиотски и то насочен към всички и всичко.
В целия този хаос и с този каст най-простичката игра се оказа и печеливша.

# 522
  • Другата България
Не мисля, че са имали готова коалиция сините, поне не предварително.
И да, аз вярвам повече на подкастите, отколкото на видяното по ТВ там на острова, особено след целия хаос, който сътвориха, не само с регламента, а и с каста и всичко останало.
Благой беше....хайде нека така да го кажем - облагодетелстван и от регламент, и от продукция, и от участници. Даде и той каквото можа - чар и прилично представяне в игрите, не само физическите, а и ораторските, и ей го на - победи. Ако Филип не беше отпаднал, можеше той да спечели. А за Павел - не мисля, че имаше шанс срещу Благой.

# 523
А за предните сезони от БГ Сървайвър, дали знаеш къде може да се намерят? Мисля, че беше споменал, че ще ги качваш някъде Simple Smile ?
В този файл съм събрал всичко, което има в момента в интернет пространството. Когато имам време ще се опитам да се свържа с някой от БТВ дали по някакво чудо могат да дадат сезон 1 и сезон 2, които просто ги няма никъде в момента (шанса да се случи клони към 0, но си заслужава да се опита).

Малко по натам ще допопълня и линковете за американските и австралийските сезони във файла

# 524
  • Другата България
В този файл съм събрал всичко, което има в момента в интернет пространството. Когато имам време ще се опитам да се свържа с някой от БТВ дали по някакво чудо могат да дадат сезон 1 и сезон 2, които просто ги няма никъде в момента (шанса да се случи клони към 0, но си заслужава да се опита).

Малко по натам ще допопълня и линковете за американските и австралийските сезони във файла
Много ти благодаря за труда, и аз съм се наканила да изгледам пак сезона на Ваня, снощи в подкаста Неделчо ме подсети как същия Ваня изработи Марчо /направи аналогия с хода на Ермина и Цецо/, та ще го изгледам и аз. Страхотен труд, блаво!

Общи условия

Активация на акаунт