🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 064
  • 667
  •   1
Отговори
# 105
Леле, Мария освен че е с ужасна рокля, брутално нещо се е случило с главата й, но сега забелязах и обувките и на тънък ток ... в сървайвър ... не мога.

# 106
Не може ли, да прегласуват или да теглят камъчета, като в оригинала на предаването?

# 107
  • София
Аз не мисля, че това Светослав да бъде елиминиран, е какъвто и да било ход, най-малкото от страна на Едис, за него това е грешка, защото в такъв случай ходът би бил на Цвитомир, а именно - да се спаси сам. Последният подцени прекалено един от малкото мислещи играчи цял сезон, в лицето на Едис. Та, браво на Едис, че заедно с останалите успя да отстрани силен противник, а не повярва на приказки, че отстраняване на Светослав би облагодетелствало, когото и да било. Двойката не са и на половина толкова умни, за колкото се мислят.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 15:20 от La Vikinga

# 108
Хареса ми вота)) Светльо не може да бутне Благо си мисля, но Цецо ще може се надявам. Отделно ще иска да е с Ермина и това още повече ще го надъха. Ми..харесва ми сега епизода.

# 109
И си е напляскала сума ти бронзант на носа, да го смали оптически. За Мария говоря. Сякаш за Плаза се е нагласила.

# 110
  • Другата България
Мдааа, никаква изненада от Едис. Имаше шанс за поне един глас за себе си при евентуален финал.
Мекотело влезе, такова ще си излезе. Бляк!

# 111
Леле, Мария освен че е с ужасна рокля, брутално нещо се е случило с главата й, но сега забелязах и обувките и на тънък ток ... в сървайвър ... не мога.
А устните ??!!

# 112
  • София
За какво му е на Едис да елиминира Светослав? Това е добре, само ако Едис играе за Цветомир. Направо е смешно да очакват от него да помага на последния да печели. Светослав не е заплаха за никого.

"Едис се смее, Ермина плаче" - обичам щастливите финали. Heart Eyes

# 113
  • Другата България
Никой от там присъстващите не мисли стратегически, мислят как да отмъщават.
Всякаква логика в действията им е безсмислено да се търси.

# 114
  • София
Според мен това Светослав и Татяна да са на финал, е единственото добре премислено и логично нещо за целия сезон. Всички виждат и знаят защо е така, коментира се почти на всеки съвет.

# 115
  • София
Изпуснах Мария, жалко, като ви чета, добре е изглеждала. 😅
Толкова безразлично да ми е преди финал на Сървайвър не е било никога.

# 116
  • Другата България
Не знам кои са “всички“, моето мнение е различно и неведнъж съм го писала.
Никой не слага в сметките Благой и това, че журито е на негова страна. Нито Дани, нито Едис. Светлия и Таня не ме интересуват, в тях мисъл няма.

# 117
Изпуснах Мария, жалко, като ви чета, добре е изглеждала. 😅
Ето я, но не в пълния си блясък, в лице е потресаваща

# 118
  • София
И сега следва една протяжна игра.

# 119
  • София
Не знам кои са “всички“
"Всички" участници. Няма участник, който да не е коментирал колко слаби противници са Светослав и Татяна. И на съвета Ваня им задава въпроси, свързани с двамата, които понякога дори не се стараят да избегнат.

Общи условия

Активация на акаунт