🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 095
  • 667
  •   1
Отговори
# 420
Алекса и Жени в една снимка,  преди лягане.
Много благодаря 🤢🤮

много се е вталила кака Жени

# 421
https://www.actualno.com/showbusiness/bojan-rasate-dyshterja-mi- … news_1971019.html Боян Расате бил баща на Ермина. Много горд бил от нея - ми какво друго да каже. Grinning
А нима има причина да не се гордее с нея? По-странно би било, ако тя каже, че се гордее с него... виж тогава би било кофти.
Много свестно момиче при положение, че има такъв баща. Grinning Бих го определила с друга дума, но то е ясно.

# 422
И въпреки, че вече няма никакво значение не мога да не го кажа. На съвета тази вечер лъсна най-противният и най-недостойният /ха-ха/ ход в този Сървайвър. Иван си призна де факто, че е паднал нарочно в двубоя с Благой. Това за мен е итинският позор!

# 423
Ех, никаква изненада в крайна сметка… Ясен беше победителят отдавна, но върху друго искам да акцентирам след това меко казано разочароващо гласуване - броят се на пръстите на едната ръка хората от каста, които имат ясна представа какво означава да играеш “Сървайвър”. Какво достойнство, какъв пример на младите, какви пет лева се говореха постоянно вместо да се оценят сървайвърските ходове, мислене, стратегии (макар че не бяха в изобилие този сезон). Фундаменталната грешка е в избора на каста, може би Ваня трябваше преди да гласуват да им напомни мотото на играта, за да се замислят малко защо им пускаха 100 писма и идола.. но той достатъчно им подсказваше по време на целия сезон.
Добавям накратко - Ермина (моят фаворит от тримата) не трябваше да преминава в защита, но пък обстоятелствата и честолюбието на журито я притиснаха. Едис ме разочарова, че подкрепи Благо, браво на Павел и Геви, че оцениха играта на Ермина, а признанието на Иван подкрепя тезата за договорките на Благо с участниците.. а Ваня го оценявам като човекът, който консистентно ми задържаше вниманието заради любовта и себеотдадеността си към играта - едно голямо браво за усилията му да се по-добри и че издържа на напрежението от публиката в началото!
За финал - както и очаквах, нямаше анонс за нов сезон… оставаме с надеждата сезон 8 да се завърне на сцената и едно трио като Зоран-Йо-Бо да завладеят ефира в най-скоро време!

# 424
https://www.actualno.com/showbusiness/bojan-rasate-dyshterja-mi- … news_1971019.html Боян Расате бил баща на Ермина. Много горд бил от нея - ми какво друго да каже. Grinning
А нима има причина да не се гордее с нея? По-странно би било, ако тя каже, че се гордее с него... виж тогава би било кофти.
Много свестно момиче при положение, че има такъв баща. Grinning Бих го определила с друга дума, но то е ясно.

Чаровница е и голям биткаджия.

# 425
  • София
Снежана беше ясно, че ще избере Благо. С Дани взаимно не се понасяха, там и агресия имаше, а Ермина не я харесваше грам, няколко пъти на синхрон каза, че не я издържа и иска да се махне по лични причини. С Благо се дразнеха, но се изясниха и не остана неприязън.

Мисля, че само Павката и Геви щеше да избере пред Благо. Благо игра за журито на острова и спечели няколкото плаващи гласове.

# 426
  • Другата България
Много благодаря 🤢🤮

Това е Жаклин Таракчи от "Гласът на България".
Каква Жени....

# 427
В предходната тема имаше страхотни анализи за идеята на играта и нейните правила, на причините защо повечето българи не я разбираме. Тепърва ще ги чета и осмислям, но като типичният човек, на когото не му харесва същността на Сървайвър и имам нужда  да виждам някакъв минимум почтеност, мога да кажа, че съм доволна от крайния резултат и от победата на Благой.
Най - интересно ми беше това, което тази вечер се случи с Дани. Нито веднъж не го харесвах по време на играта и ме дразнеше с тази негова пренавитост, високопарност, подмазване, така че мнението ми за него се припокриваше с това на Георги. Но сега на финала си дадох сметка колко му е било трудно да стигне до финала и въпреки някои от нелепите му обяснения, го разбрах и му повярвах и приемам, че напълно си заслужи мястото на финала, въпреки че имаше и доза късмет. Може би за него единственият път беше този да се снишава, да бъде търпелив и да изчака своя миг и той точно това направи.

# 428
Много благодаря 🤢🤮

Това е Жаклин Таракчи от "Гласът на България".
Каква Жени....

оффффффффффф
Smile

SmileSmile

# 429
И аз очаквах Ваня да каже нещо за нов сезон, но не би. Миналата година поне загатнаха поне, че ще има, тази нищо.

Липсваше ми момента, в който финалистите палят кукли на отпадналите участници и казват по някоя дума за тях.

# 430
Както  и да е, няма да си причиня нито едно риалити с предварително сформирана група. Мисля, че трябва да е забранено

# 431
В предходната тема имаше страхотни анализи за идеята на играта и нейните правила, на причините защо повечето българи не я разбираме. Тепърва ще ги чета и осмислям, но като типичният човек, на когото не му харесва същността на Сървайвър и имам нужда  да виждам някакъв минимум почтеност, мога да кажа, че съм доволна от крайния резултат и от победата на Благой.
Най - интересно ми беше това, което тази вечер се случи с Дани. Нито веднъж не го харесвах по време на играта и ме дразнеше с тази негова пренавитост, високопарност, подмазване, така че мнението ми за него се припокриваше с това на Георги. Но сега на финала си дадох сметка колко му е било трудно да стигне до финала и въпреки някои от нелепите му обяснения, го разбрах и му повярвах и приемам, че напълно си заслужи мястото на финала, въпреки че имаше и доза късмет. Може би за него единственият път беше този да се снишава, да бъде търпелив и да изчака своя миг и той точно това направи.

Той играеше истински играта, и я учеше в движение.

# 432
Както  и да е, няма да си причиня нито едно риалити с предварително сформирана група. Мисля, че трябва да е забранено

То по принцип е забранено! Дори участници от други сървайвър сезони, са казвали, че и по време на полета и последващият транспорт, сред участниците има хора от продукцията , която следи и прави забележка играчите изобщо да не говорят помежду си преди играта. България обаче е малка държава и бързо се разбира кой ще влиза в Сървайвър.

А пък конкретно за този сезон, турската продуцентска фирма по необясними за мен причини, реши да обяви около седмица по-рано, кои ще са участниците, с което направо ги подтикна да си сформират коалиция преди началото на играта.

# 433
Нищо. Важното е, че хората са доволни. Имат си своя нов Ники Мартинов. Достоен. Ще спят спокойно, че нацията няма да погине с такива класни осеменители.

# 434
Аз ще го гледам едва след 5-6 чAса, но за вас ето анкетата за оценка на последния епизод:

кликни на картинката:

Общи условия

Активация на акаунт