🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 33 976
  • 667
  •   1
Отговори
# 645
Мария е разучавала как се редят пъзели, давани в Сървайвър, така че предварително е знаела как да ги нареди. Още по времето на груповия чат била изпратила пъзели на хората от тяхното племе, за да видят как се нареждат, ама те въобще не го отразили  Smiley Това каза Павел в Надкаста.

# 646
  • earth
Като почнат с това "разбира Сървайвър," "фен на Сървайвър," гледал или не гледал предишни епизоди и т.н. са ми смешни.

На един умен човек му трябва да види един епизод и 15 мин размисъл, за да "разбере" Сървайвър.

# 647
Като почнат с това "разбира Сървайвър," "фен на Сървайвър," гледал или не гледал предишни епизоди и т.н. са ми смешни.

На един умен човек му трябва да види един епизод и 15 мин размисъл, за да "разбере" Сървайвър.

За да разбере, че трябва да оцелее ли?
Сигурно и по-малко ще му стигне.

Но, за да разбере различните начини, по които може да си изиграе картите, ще трябва да изгледа поне 6-7 сезона на щатската версия. Иначе става като в този сезон - Мария, Тино, Снежана и ко все шокирани от решението на племето. А то се вижда от хеликоптер.

# 648
Ако Едис беше гледал повечко, щеше да види закономерността - във всяка коалиция има хора на дъното. Когато хората на дъното, осъзнаят, че са на дъното, търсят помощта на хора извън коалицията си, за да направят ход, който да ги оттласне от там.
Вместо да мига на парцали и да се чуди от къде му е дошло.

# 649
  • earth
Но, за да разбере различните начини, по които може да си изиграе картите, ще трябва да изгледа поне 6-7 сезона на щатската версия. Иначе става като в този сезон - Мария, Тино, Снежана и ко все шокирани от решението на племето.
Тези хора не са умни.

# 650
  • София
Враца, където и Гарга не каца изведнъж стана доста популярна. 😀😉

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 16:30 от Diavolo

# 651
sineva 1,  аз също уважавам твоето мнение и ми хареса Благо като цяло, защото имаше доста нападки от страна на Снежана и Божана на съветите, а той не ги отрази и прие ситуацията доста хладнокръвно. Както отчитам факта, че успя да обърне мнението на Снежана на острова. А това не е малко. Наясно съм, че Сървайвър не е физическа игра, та аз съм изгледала всички бг Сървайвъри, гледала съм американски Сървайвъри, следя и други европейски Сървайвъри. Но Благо вече беше надигран, след като беше изгонен, затова за мен той не е "достоен" да спечели.

Ето това е моето мнение също:

Съгласна съм, че Благо умее да общува добре с всякакви хора, че физически се справя добре и до там.
Благо не разбира играта - така и не погледна отвъд коалицията си и не се опита да направи нищичко, за да избегне вота. Никого не се опита да привлече и не успя да сметне, че с 4-5 гласа няма да победи противниковата коалиция.

# 652
Понякога колкото и да си "достоен", не ти се нареждат картите.
Ако това не беше вярно, щеше да излезе, че в играта влизат един "достоен" и (n-1)  "недостойни".

Всичко в кавички разбира се заради неадекватната употреба на думата в тия шоута. Смешното е, че Ваня бил уж съгласен, че не е редно да се употребява думата, а на финала си я употребяваше като за световно.  

Edit:
Изгледах разкошния коментар на Йо при Ванката. 
"неандерталско жури"  Joy

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 20:58 от Soney

# 653
  • София
Който не е гледал Йо при Ванката (Ауткаста) да се поправи.
Много съдържателен и интересен подкаст се получи. 😊

# 654
  • SF
Кой е Ванката пък сега?

# 655
Кой е Ванката пък сега?

Написал го е Дяволо.
Outcast, има канал в Youtube и публикува съдържание (коментари, интервюта с участници и т.н.) свързано с актуалните реалити формати. Пише във форума (и в темата) със същото потребителско име.

# 656
  • София
Геви отговаря на въпроси от фенове в инстаграм.
Най-интересното:

Най-близка след предаването е с Едис и Павката. Чува се и се вижда редовно с тях.
бтв: Нямаше нито един въпрос за това дали са заедно с Павката, което ми е нереално и според мен нарочно са подминати от нея. А това, че слага първо Едис като име означава, че наистина изпитва нещо към Павката, а може разбира и да си втълпявам. Но изчел съм доста книжки и знам, че когато споменаваш на последно място името на някой твой близък човек или фаворит, то всъщност той е на 1 място. Подсъзнателна защитна реакция и психологически феномен.

В добри отношения е с Ермина и Цецо. Двамата били много готини и са един за друг. Но не каза дали наистина са заедно. Не е нейна работа. Те да си кажат.
С Ермина ще имат някакви общи инициативи нататък.

Ако Тино е бил на финала (подразбира се без Павел или Едис) е щяла да гласува за него.
бтв: Абе не съм много сигурен ако Ермина също беше там.

Харесва много и Благо и се е колебала за избора си дали да гласува за Ермина или за него. И обясни защо е гласувала за Ермина.
бтв: А според мен е гласувала за нея, защото Павката я е обработил или просто тя е разбрала той за кого ще гласува и защо и не е искал да го разочарова.

Била е много наивна във формата. Но е била себе си. Най-тежкия за нея е момент е бил предателството на Цецо и Ермина.

Любопитна случка от Сървайвър: Ровила е често в боклука търсейки храна (бляк). Не само тя и други са го правили, но тя най-често и от екипа са щели да я изгонят. Веднъж намерила кокал от пилешки крилца (бтв: нещо такова не помня вече), почти оглозган и не останало месо по него и въпреки това тя го изгризала и облизала (брррррр ; бляяяяяяяк)
бтв: Хора, ужас. Те направо са били освирепели от глад. Мале, мале. Гнусно е, пф. 🤢🤧

# 657
  • SF
Написал го е Дяволо.
Outcast, има канал в Youtube и публикува съдържание (коментари, интервюта с участници и т.н.) свързано с актуалните реалити формати. Пише във форума (и в темата) със същото потребителско име.

Не знаех, че на outcast  му казвате Ванката, но мерси, навързах нещата. Не съм видяла Дяволо къде го е написал.
С Дяволо си имаме и един друг Ванката, когото обсъждахме.

# 658
  • София
В скоби пише Ауткаст, явно си го пропуснала.

За ровенето в кофите и Татяна беше казала, че не е вярвала, че ще стигне дотам и ще рови за чужди остатъци.

# 659
  • SF
Ох, да. Спя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт