Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 137
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 230
Хора, Елена е! Вижте размерът на пръстена в рекламният спот за утре! Валерия има много тънки пръсти. Както и малко лице. Да го бяхте показали отблизо по-рано!
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

# 1 231
Речта на Евгени към Елена от промото е като - много си яка, много ни беше готино, ама приключва.
Изглежда обаче сякаш с искрени чувства предлага пръстена. Хмм

# 1 232
  • Варна
Хора, Елена е! Вижте размерът на пръстена в рекламният спот! Валерия има много тънки пръсти. Както и малко лице. Да го бяхте показали отблизо по-рано!
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

И аз това щях да пиша. Или монтажът е кофти, или са мега калпави монтажистите!

# 1 233
  • Разпиляна във въображението
Валерия сигурно направо ще я срази майката Simple Smile Обаче за това кратко време, в което трябва да се връчи пръстен, най-добре е всичко да се разкрие на време - кучета, ще гледаме ли филм или не, скучно ли ще е, веганство ли ще е.

# 1 234
Майката на Ергени е по-зле и от него... не бих желала такава свекърва, която на първият разговор иска внуче с нейното име. Ужас.

# 1 235
Искам да знам ,кога ще е този обрат в предаването ,за който говореха преди.

# 1 236
Много странен въпрос от майката на Евгени. За името на детето. Съжалявам, но в кой век живее тази жена? Ако не е по сценарий, не звучи добре. 

# 1 237
Кандидат-свекървата в своя репертоар.
Валерия може да я омилостиви като кръсти някое куче на нея.

# 1 238
Ох… това промо много изнасилващо психиката са го направили. Напрегна ме

# 1 239
Когато отпадна Айлин беше. Много отдавна.

# 1 240
Каквато майката, такъв и сина.

# 1 241
Или когато Поли стана 4та

# 1 242
Може да ни лъжат с пръстена и грубата десница. Дано ни лъжат Satisfied

# 1 243
Ръката с пръстена е на Наум Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 244
При мен в тубата обезрозяването още не е излязло, но от коментарите разбрах достатъчно Grinning

Да си продължа мисълта от предното мнение за символизма, след като изгледах и срещата с Вал. Приличаха ми на двойка, която току-що започва пътя си и изследва Simple Smile

Ако трябва да ги поставя в някакъв ред срещите като динамика: 1) срещата с Мики - всичко още е на етап флирт и силни усещания; 2) срещата с Вал - флирта сме го минали и сме се взели, сега се изследваме един друг и още сме омагьосани един от друг; 3) срещата с Ети - заедно сме вече 10 години, пием си виното и си говорим на всякакви теми, понеже ни е емоционално комфортно в компанията един на друг и имаме свободата да изразяваме себе си без да мислим "Ох, ама сега това правилно ли го казах? Май не трябваше..." (както обикновено е при младите двойки, където всеки иска да остави добро впечатление у другия).

Добре им се получи на сценаристите този път с тези символични етапи, все някой зрител с нещо ще се самоидентифицира Simple Smile А и трите срещи бяха много красиви, много ми харесаха.

Между другото, тая вечер на синхроните за първи път я видях тая прословута "дълбочина" у наш Генчо. Чух някои смислени неща да излизат от устата му и някаква адекватна преценка за други хора. Което ме успокоява и подхранва надеждата ми, че извън предаването не е такъв пън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт