Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 043
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Майката на Ергени е по-зле и от него... не бих желала такава свекърва, която на първият разговор иска внуче с нейното име. Ужас.
Да не говорим, че вече има внуче, носещо името и.

# 1 246
Евгени: "Елена, ще станеш ли моя жена? А аз ще продължавам да си чета писмата от Валерия всеки ден." Grinning

# 1 247
Като гледам свекървата и ток ме бие. Тази, Валка само може да я оправи! На такива аванта никаква! Ще ме изкефи да каже, че и кучето си не би кръстила така, камо ли детето.

# 1 248
Майката на Ергени е по-зле и от него... не бих желала такава свекърва, която на първият разговор иска внуче с нейното име. Ужас.
Още по-безумното е, че тя ВЕЧЕ ИМА ВНУЧЕ СВЕТЛА. Scream Сега поне виждаме как е извоювано.
Ако мен ме пита свекървата бих ли кръстила детето примерно Танко, директно бих казала - честно ли, ами, не, съжалявам, бих избрала нещо по-съвременно. Пък ако ще да ме хареса, тамън да се види навреме и позицията на сина и ще го бъде ли или не. Очаквам подобна директност и от Валерия, не вярвам да има шикалкавене.

# 1 249
Ми тя жената умишлено не пита за името Танко. Знае си, че има отговорността всички внуци да са кръстени на нея…

# 1 250
Абе Валерия ще е ....Така гледах задълбочено нещата този пред последен епизод....Аз определено съм за Елена, но не се чувствам сигурна. Мисля, че ще избере Валерия като сърце, емоция, а ако разсъжадава и избере прагматично , с мозък ще е Елена....Не знам на каква вълна е той и каква е целта на предаването все пак. Но, все пак гласувам, че изборът за мое съжаление е Валерия.

# 1 251
Ооо, да! Интелектуалката Елена да кръсти детето си Танко Grinning това интересно как ще го изиграе, за да се хареса на майката.

Докога ще има свекърви задаващи такива въпроси? 😁 ...или и нейните въпроси са по сценарий.

# 1 252
Аз не разбирам по какъв начин кръщаването на едно дете с нейното име ще допринесе за отношенията им в бъдеще, ако така или иначе не си пасват като хора. Но Евгени ми изглежда мамино синче и не вярвам, че би се сопнал на майка си.

# 1 253
Много странен въпрос от майката на Евгени. За името на детето. Съжалявам, но в кой век живее тази жена? Ако не е по сценарий, не звучи добре. 
В днешния епизод Елена говори за имената и хоп, ей така от нищото проекто-свека задава този въпрос утре.
Ама хич не е по сценарий, изобщо даже, съвсем случайно, спонтанно и непринудено им се получават нещата там... JoyJoyJoy

# 1 254
Принципно, относно коментарите за роднините, беше ясно, че не беше ок да се обсъжда как изглеждат и да се обиждат. В случая дори аз, изкоментирах въпроса на майката на Евгени, защото тя го е задала, това е нейното поведение и е главен герой в утрешният епизод. Еднократно, но заема ефирно време. Надявам се Елена да й е отговорила подобаващо. Откровено глупав и неуместен въпрос. Аз бих й казала: "Ама ние току-що се запознахме!".

# 1 255
Това ли е обрат ? Да не би ,  утре , и двете  дами да  му откажат ?

# 1 256
Много странен въпрос от майката на Евгени. За името на детето. Съжалявам, но в кой век живее тази жена? Ако не е по сценарий, не звучи добре. 
Да, от личен опит казвам, за съжаление още ги има и дори заплашват с товa ако не кръстиш какво ще стане, уж на майтап....!  Грозни истории много.

# 1 257
Защо Танк да не е хубаво?!

# 1 258
Пръстенът е по-голям. Валерия сигурно е размер 50. Ако й го сложи на палеца на десният крак, ще й стане!
Абе Валерия ще е ....Така гледах задълбочено нещата този пред последен епизод....Аз определено съм за Елена, но не се чувствам сигурна. Мисля, че ще избере Валерия като сърце, емоция, а ако разсъжадава и избере прагматично , с мозък ще е Елена....Не знам на каква вълна е той и каква е целта на предаването все пак. Но, все пак гласувам, че изборът за мое съжаление е Валерия.

# 1 259
  • София
Да не говорим, че вече има внуче, носещо името и.
Може жената да е амбицирана всички внучета да са на нея. Joy Другият вариант е да проверява готовността на кандидат-снахата.
Бащата на Евгени изглежда топъл и благ човек, но майка му е... оле-мале. Направо си ги представих с Валерия как ще мелят брашно и ми се прииска да го видя този батак.

Общи условия

Активация на акаунт