Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 533
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 695
Като прочетох мечето в найлонов плик и се изплаших “Елена мечето от Евгени ли иска да удуши”

# 1 696
Скрит текст:
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.
Аз исках специално с теб да споделя една своя мисъл, която ми се върти от няколко дни. Елена и на челна стойка да застане, пак няма да спечели любовта на Евгени.
Само тази мисъл не сте споделили с по няколко поста на ден. Но е хубаво ако е просто желание за романтика , а не от обсесия към Елена.
Много страсти , много негативизъм от валеристките. По-спокойно , Елена няма да ви дойде в къщата да развива маниакалността си към мъже , да ви демонстрира псевдоинтелектуалност, а най -малкото да обсъждате вечерята.
Да се вземат с Валето и да са щастливи , но май не се развиват така събитията.
?!?!?!?!?!
Лимит на мненията ли имаме?
Още по-зле порицавате ни за мненията ли?

# 1 697
Вярно е, че Елена и Пам бяха многословни, но за съжаление и злословни.

# 1 698
Ти пък много знаеш дали няма да дойде?!? Той и Гената не е мислил

# 1 699
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.
Аз исках специално с теб да споделя една своя мисъл, която ми се върти от няколко дни. Елена и на челна стойка да застане, пак няма да спечели любовта на Евгени.
Само тази мисъл не сте споделили с по няколко поста на ден. Но е хубаво ако е просто желание за романтика , а не от обсесия към Елена.
Много страсти , много негативизъм от валеристките. По-спокойно , Елена няма да ви дойде в къщата да развива маниакалността си към мъже , да ви демонстрира псевдоинтелектуалност, а най -малкото да обсъждате вечерята.
Да се вземат с Валето и да са щастливи , но май не се развиват така събитията.
Значи Валерия може да бъде наричана кр*ставо магаре и това е съвсем в реда на нещата. А моят най-обикновен пост получава такава реакция. Освен това във форума е нормално да се пише - даже колкото по-често, толкова по-добре.
Специално за обсебването се уча от Елена. Wink
E тази гледна точка не я разбирам. Един или няколко потребителя са изполвали непремерени и груби квалификации и това е оправдание и вие да правите такива, кметът откраднал , ама аз открадвах по-малко , значи може. Самата вие след призива  да не се правят квалификации за родителите давате съгласие и последно ей така да кажете жилвате с грозни епитети.
Посто дайте да попрюключим темата малко с повече усмивки и лекота, че наистина е много тегава.
Ето научили сте нещо от Елена, а аз на Валерия се възхищавам на умението да си отстоява позицията.
Валерия е избраната , да са честити.

# 1 700
Само да подсетя, че довечера се одиванчваме от 20:00
Аз даже и ще съ опиянча! 😁 И ще ядем вредна храна😁

Одиванчване - check!

Вредна храна - check!

Само ми остана да намеря с какво да се опиянча Smiley

На тия, дето гледаме в тубата, ни пожелавам да не ни крашне уайфаят! Grin

# 1 701
  • София
Желая ви приятно гледане! Аз ще се отдам на семейна вечеря с каквото домочадието иска да гледа. Щот съм проста и гледаме ТВ на вечеря. Може и да надникна ъук, та внимавайте какви ги пишете.

# 1 702
  • софия
Опиянчването ще ни дойде от любовта, която ще ни залее на талази от екрана. Все пак, най-романтичното шоу гледаме.😀
 Приятно гледане, момчета и момичета и дано тушевското не надделее.

# 1 703
😁😁😁😁😁 не,имала подарък от майка си мисля,че беше или от някой роднина напръскано с парфюм и за да не изветрее миризмата на парфюма сложила мечето в плик 🙂
Като прочетох мечето в найлонов плик и се изплаших “Елена мечето от Евгени ли иска да удуши”

# 1 704
Може ли да си обсъждате Елена и Валерия, а не валеристките и елинисткити? Моля...
Че става тегаво вече, хем съм от 2 дена в темата само...

Една дума за защитниците, и на Лена, и на В , не съм казала..

Но това валеристки...съчетано с квалификации, на всяка страница, е изтъркано и досадно, и е против правилата да се квалифицират потребители.

# 1 705

Каква изненада Scream Но това е защото не си завиждат Grin Нищо че ако съберат в един сезон Валерия и Капитонова ще хвърчи перушина Joy

# 1 706
Гледам в анкетата Елена е доста дръпнала пред Валерия, те хората не са глупави и не се поддават така лесно на облъчването тук.
Аз съм фен на Валерия, но гласувах за последната опция. Държа си на мнението, че от видяното досега, Евгени не е подходящ за нито една.

# 1 707
Съгласна съм,аз за това влизам главно да видя дали има нещо качена снимка или някоя клюка 😅 то не се издържа такава борба все едно това не е шоу
Може ли да си обсъждате Елена и Валерия, а не валеристките и елинисткити? Моля...
Че става тегаво вече, хем съм от 2 дена в темата само...

Една дума за защитниците, и на Лена, и на В , не съм казала..

Но това валеристки...съчетано с квалификации, на всяка страница, е изтъркано и досадно, и е против правилата да се квалифицират потребители.

# 1 708
Държа си на мнението, че от видяното досега, Евгени не е подходящ за нито една.
Да дава розата на маминка, и да се свършва!

# 1 709

Каква изненада Scream Но това е защото не си завиждат Grin Нищо че ако съберат в един сезон Валерия и Капитонова ще хвърчи перушина Joy
Това би било голям цирк и джакпот за сценаристите Grinning Валерката обаче няма шанс срещу руската школа Grinning Елена може да е досадна и многословна,но Капитонова е изумително нагла и безочлива, което може да извади извън релси дори и търпелив човек какъвто определено Валето не е.

Общи условия

Активация на акаунт