Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 300
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Варна
Симпатяги са свекърите. Танко ми се струва разумен, докато Светла стои като глътнала джама. Физиономии - един път. Smiley

# 2 026
  • Разпиляна във въображението
С глас се смея. Поне си казва всичко. Излъгала ли е в нещо?

# 2 027
Само на Генчо може да му е приоритет пианото (както вчера обясняваше на Елена).
Какъв е този кръстосан огън? Много неприятно се държат с Валерия.

# 2 028
Ох, с глас се смея Joy Валката ще докара инфаркт на Светлето Joy

# 2 029
Всеки момент на мама Светла ще й прилошее.
Обаче пак точки за Валерия. Директна, не се мазни.

# 2 030
Мама остана без думи! Пълен гипс. А аз направо умирам от смях.

# 2 031
На тези години бих избягала с 200 от такова свекървище. Това ще се меси постоянно и ще им се пречка. Изглежда властна. Даже щях да си върна розата преди да ми я дал.

# 2 032
Ох, сега тия двамата как обсъждат Валерия и как я гледат. Става ми тъпо.
"С момиченцето от вчера решихме?!" Е какви са Тея приказки?! Светла!!!!!!!!! Госпожо, Светла Генчева! Излагате се!

# 2 033
Внуците -близнаци трябвало да са, щели да ги гледат бабата и дядото Sweat Smile
Валето изобщо не се хареса на свекърите .

# 2 034
Ще ме пощават плевенчанки, но навремето бяха известни като доста, как да го кажа по-меко..."пробивни и игриви" жени, ако ме разбирате. Валерия, както и Гала, са типичните плевенчанки.

# 2 035
  • На морето!
Тази Светла е огън,  ако беше влязла в началото повечето моми сами щяха да хвърлят розите.

# 2 036
Браво, Валерия! Картите на масата и каквото сабя покаже!

# 2 037
Ау, майката как невъзпитано изпуфтя и как върти очите... И как гадно я дискредитират и двамата. Разговорът не вървял - ми не гледай като сфинкс, дръж се човешки с момичето и току-виж потръгнал...
На Генчо определено не му е приятно. Но пък ще ме изкефи на макс, когато въпреки тях я избере.

# 2 038
Валерия с тия кожени панталони ще избоде очите на мамето.

# 2 039
Синът ми е на възрастта на Евгени. Разбирам думите на татко Танко, защото готвя точно така по 4 гозби, снаха ми вегетарианка, мъжът ми не яде пилешко, синът ми не яде телешко, детето не яде...нищо, а аз нямам време да ям. Sweat Smile
Тежко е, мдам..
Живеете заедно и само Вие готвите? Моите деца и съпругът също имат различни предпочитания, но ми е приятно да им приготвя вкусна храна, защото се събираме веднъж на месец.

Общи условия

Активация на акаунт