Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 165
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Leeds, UK
Танковете премазаха Валето! 🙄
Не мисля😁

# 2 146
  • Разпиляна във въображението
По-голяма амбиция за спечелване на Евгени от тази на Елена няма в шоуто.

# 2 147
На път съм да пусна една сълза, че Валерия отказа да роди 169-тата Светла в родата.

# 2 148
Айде вчерашното момиче каза, че можело да е с буквичката… казвам ви аз, че Елена знае как да говори. Каза същото като Валерия, обаче по-деликатно и мама беше радостна, а сега е сърдита.

# 2 149
Свекървата надуши какъв дзвер е Валерия. Майките имат шесто чувство.

# 2 150
Маминка усеща, че може да няма още Ети-та.🥲

# 2 151
Ех тази Светла..много се страхува за детето си.

# 2 152
Вече и аз онемях от това, което гледам!

# 2 153
  • Пловдив
Вале, бягай, моме!

На Светлото не й стига едно дете, кръстено на нея. Няма такава вещица.

# 2 154
Да гушнем мама, че не и е лесно да избере снаха. Ужас! Другите момичета трябва да празнуват, че не се срещнаха с това чудо.

# 2 155
  • София
Само една дума ще кажа “свекървище”

# 2 156
А защо трябва всички внуци да са кръстени на нея? 😀

# 2 157
На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...

# 2 158
Силно се надявам, че на семейството на Генчо е подшушнато да се държат по-студено с Валерия с цел повече изненада на финала.
Не искам да вярвам, че осъзнато и доброволно демонстрират такова неуважение към нея.

# 2 159
Искрено се надявам, че това с името е някакъв тест или метафора, защото иначе говори наистина не добре за тази жена и до колко са правилни нейните възгледи.

Общи условия

Активация на акаунт