Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 221
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 190
Гледах внимателно разговорите и смятам, че това е режисирано продължение на приказката за Пепеляшка.
Свека харесва Елена, а тормози Валерия. Сега всички ще почнем да симпатизираме на горкото момиче и като спечели, ще се радваме, че доброто у победило злото.
Също така и Евгени ще покаже бунтарство, като избере по-нехаресваната снаха.
Нещо като Пепеляшка, Жулиета и ССФ на едно.
Не вярвам на нищо в тази сцена. Фалшиво, преекспонирано и ми развали удоволствието от финала.
Какво им струваше да направят и тази среща нормална?
Сигурно защото добре познават вкуса на публиката, колко хора се оплакаха, че един нормален разговор им е скучен.
Зрелища се искат, не възпитание и романтика.
Да дава грозния пръстен и да свършва.

# 2 191
Леле-мале!
Идвам само това да кажа!

У Ж А С !!!

# 2 192
Валерия пропусна да каже, че Генчо трябва да спи с домашния и любимец. Та освен с бабата Леля Светла ще трябва да съжителства и с кученцата на снахата. Ех, ако и беше казала как щеше да се опули...😄😄😄😄

# 2 193
Боже, дано Светлетата не приличат на баба си!
Това е нереално и много смешно!

# 2 194
Родителите на Евгени днес го играят - доброто и лошото ченге Joy

# 2 195
Всичко беше провокация от страна на Светла за да ѝ види реакциите. Щото е надушила бурето с барут.Даже е деликатна пред Генчо и не му казва в прав текст, че момата я втрещи.
Много си е адекватен и възпитан Танко.

# 2 196
# 2 197
Майката на Евгени има поведение на цяло стадо глигани.

# 2 198
  • Разпиляна във въображението
И само как изостави мъжа си и Валерия и отиде при Евгени. Много грубо и неприлично. Не мисля, че е театър това отношение.

# 2 199
Излезе, че всички отпаднали са извадили по-голям късмет от тез двете, хахаха

# 2 200
  • Пловдив
Вале, бягай, моме!

На Светлото не й стига едно дете, кръстено на нея. Няма такава вещица.
Аз принципно съм за традицията да се спазва, ама един куп първи братовчедки Светла например винаги ми е било нелепо. Когато бях бременна с малкия изобщо не стоеше на дневен ред името на свекъра например, защото на него вече имаше кръстен внук затова кръстихме детето с буквичката на свекървата, която между другото е и на майка ми, а и моята.

# 2 201
Ако бяха видяли свекървата преди да кандидатстват за Ергенът, то със сигурност голяма част от момичетата нямаше да се навият, щеше да остане само Елена и Пам, вероятно. Joy

# 2 202
Баща му определено общува с лекота, но това не го прави искрен или добър.
Много лошо впечатление ми направи ръчичките, които пусна на 1та си бъдеща снаха. Не е поведение на един джентълмен на възраст.

# 2 203
Дано да са много щастливи. Истинската любов оцелява на всякакви събития, спорове, битки, изпитания, но сърцето говори. И, който е готов да го слуша, е един щастливец.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:25 от anela9

# 2 204
Светлето с поведението си ще наклони още повече везните в полза на Валерия.
Тя си хареса Елена и открито показа, че не й допадна Валерия.
Не върви Евгени да избере Елена, все едно, че се е повлиял от майка си.

Общи условия

Активация на акаунт