Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 239
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Варна
Сега пък трябва снахата да яде това, което яде и харесва свекървата 😅. Вероятно свекървата ще не меси и в изхранването на децата. Решението е да живеят в друг град, далечен. Ако може и държава.

Планета!

Мале, хора, на мен наистина ми се сви стомахът!

Ясно защо свеки иска да живеят заедно, да вгорчава животеца на снахата!

# 2 206
Лоша работа, целувките не вършат работа при свекито. Гладката мисъл (повърхностна) и добрият изказ на Валето не могат да компенсират липсата на елементарни умения в общуването. И кво правим ся?

Не знам колко е тегава свекървата в случая, но във всяко аристократично или проспериращо в нещо семейство, членовете се държат един за друг. Има резон във всичките й въпроси към момичетата.

# 2 207
Хора, вече не мисля, че е важно коя ще спечели.
Отрязаха ни главите с тази Светла Генчева.
А бащата мисля, че е скрита лимонка.
Кой знае какви ги върши и той. Боже, Господи!
Какви гледахме, истина не е.

# 2 208
  • Някъде там...
Направо съм отвратена вече... И от сценарий, и от фалш...
Работата върви към Валерия, мммда.

# 2 209
Валерия с тия кожени панталони ще избоде очите на мамето.
😀Мамето да не е с туидче на Шанел? И тя се е стегнала в слим- дънки😉
Браво на Валерия за самообладанието.
Браво и на Елена- добре ги подведе и двамата родители. Интересно- как ли ѝ гледат изпълненията по топлес и татусите, прозрачното боди, перата…как ли ѝ преглъща думите сега Светла? Елена просто ги изманипулира умело- браво за което, а Валерия беше искрена, истинска и директна.

# 2 210
Валерия беше като на интервю за работа където и обясняват че не става

# 2 211
Божеее, жива да не бЕх! Аз съм свекърва, чакам да стана и втори път такава, би трябвало да съм на страната на свекито, ама това дето го гледам ме усмърти! Тия двечките девойки да се хванат за ръчички и да бягат с 200, ако имат грам мозък! И да оставят ергенът да даде пръстена на мама.

# 2 212
Сега си мисля, че родителите му щяха много да харесат Мика.

Мика беше разумният избор, но...при това положение, Елена е разумният избор, а Валерия - чувствата.
Все си мисля, че Евгени ще избере Валерия, но кой знае, сега като чух как си говори с майка си, може и да греша. Валерия е студен човек, извинявайте, това ми е усещането за нея от началото на сезона.

# 2 213
Абсолютно! Любимото клише на българската млада мама - "лошата свекърва", без да се замислят, че голяма част от тях и те ще станат свекърви. Всичко това е толкова незряло...

Не че одобрявам Светла като цяло, но в днешно време, ако забелязвате майките на момичетата са майки и всички /разбирай съпругът и семейството му/ трябва да се съобразяват с тях, а майките на момчетата са свекърви и снахите правят всичко възможно да отделят мъжа си от родителите му, ако може да такава степен, че да не ги поглежда въобще! С двоен аршин се мери! Светла поне опитва да се бори![video][/video]

Откъдето е жената, от там е родата.

То каквито снахите, такива и свекървите!

# 2 214
  • UK
Ако наистина Елена и Евгени и Валерия са се преместили в София - добро решение.
А най-добре за Австралия да заминат, далеч от фемилито. Grin

# 2 215
Мисля,че майка му усеща,че Валерия не е достатъчно влюбена в сина му, затова така я пържи!
И според мен, това е постановка и предизвикателство за момичетата и която издържи. Валката е малка, неопитна и прекалено влюбена в себе си. С тази кучеша мания направо
е дразнеща.

# 2 216
Аз пък мисля, че сценарият е именно такъв...То дори е прозрачно. Бих се очудила ако не стане именно така - Елена минава за прекарасната снаха. Разговорът е лек, дори има наслълзяване в очите на родителите....Но бащата казва нещо важно на следващата среща с Валерия - " Разбирам, че помежу ви има нещо по-различно, специално ? ". След това по сценарии, родителите не са много ок с девойката, която е коренно различна от тяхните разбирания и нрави.....И накрая Евгени избира именно нея, тъй като няма да слуша родителите си, а ще се остави на сърцето си....То това е сценарии, доста прозрачен всъщност, нагласено ми изглежда всичко.

# 2 217
Неприятно се държа Валерия, защото когато си с непознат човек се опитваш да водиш някакъв разговор от любезност и куртозия, а не мълчиш.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:39 от bonbonka6

# 2 218
Гледам и си правя 2 извода:
1. Че имам прекрасна свекърва
2. Никога, ама никога да не приличам на това чудовище като свекърва.
И аз. За съжаление "имах" в минало време, отдавна е в един друг свят.
Имсм един син. Съвсем сериозно му казах да ме отрови в момента, в който започна да се държа като Светла.
Грозно ми е. А пък си отворих бира и сипсх ядки за "подслаждсне" на забавлението с последния епизод.
Тъпотия.
А пък синът ми от вчера заяви, че ще ходи да търси Мика. Няма лошо, а а малко голямшка идва, не че нещо, ама дали Тя ще го одобри
Това би ми било важно и съм сериозна, за която и да е. Той да е приет, а не аз да разпитвам момата като... пак ми идва Елениния речник, спирам засега.
Нямам и желания за смешки. Грозно и тъжно ми е за младите хора и посланията към тях. Пък очакванията ни, огромни.

# 2 219
Тази наистина ли се разрева?!

Общи условия

Активация на акаунт