Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 285
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 220
Давай, пиленце. А така! Наляво и по чорапи! Още Светлета трябват! 😂
И никаква вода след секса! Че както си се препотил и ще настинеш Joy

# 2 221
Абе нарочно се държа така бабето, нищо чудно и Валката да е избраницата.
Това е кауза до живот. Познавам отдадени на точно тази хора, ами на тях им трябват съмишленици.
Валерия и Евгени са от различни светове, само едното привличане и “влюбване от пръв поглед” не стигат за връзка.
Ще походят малко и ще им мине.
В дългосрочен план са невъзможни, слагам бас веднага.

# 2 222
Тази жена колкото повече говори толкова по-зле става Joy

# 2 223
Ми той тати Танко е превърнал Светлето в чики-рики. Завещал ѝ неговата маминка да я гледа, маджата да готви, момчетата да гледа, после внучето. Той си гледа говедата и се усмихва чаровно.

Започнах да уважавам много Танко. Как е издържал с тази жена, не знам… Ужасна е. Горките Елена и Валерия! Вашите свекърви задавали ли са ви такива малоумни въпроси? Моята направо ме прегърна и ми каза, че вече си има дъщеричка.

# 2 224
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо нереално, нали...

Това е бил Обратът на тоя сезон бе, това.
Ми аз такова нещо виждам за първи път в живота си. Едната седи и въздиша, изобщо не иска да си направи труда да започне елементарен диалог, другата също не понечва да улесни първата крачка, стои като на изпит, въпреки че всъщност това е равностоен разговор между възрастни хора.

# 2 225
И само как изостави мъжа си и Валерия и отиде при Евгени. Много грубо и неприлично. Не мисля, че е театър това отношение.
Така е по регламент. И след разговора с Елена отиде при Евгени, а остави Елена при Танко

# 2 226
  • София
Какво да усетиш пък ти... Каквото е трябвало да усещаш, ти е минало времето.

# 2 227
Мама чак се разрева от ужас! Как ще се живее без второ Ети?! На почивка с кой ще ходят, мъкааа!

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 22:24 от usmihni_mi_se

# 2 228
  • Пловдив
Светла ми напомня на Бонка от "Пътят на честта" Бих избягала с 200...

# 2 229
Добре че, избягах от такава свекърва, гледайки отстрани направо ми е тъжно за бъдещата жена на Генчо. Нероден Петко, имената и традициите се оказаха топ темата на майка му ...И тази фина манипулация за това как са щели да се разминават, защото Валка имала много ангажименти ..

# 2 230
Вече нямало да бъде на първо място и се разплака... Flushed

# 2 231
Моля, не оправдавайте пошлото, гротескно и неуважително държание на Маман със сценарий. Някой от другите родители на момичетата що не се държа така кофти с Генчо?! Никакъв сценарий не е. Проклетия си е! То се вижда.

# 2 232
Неприятно се държа Валерия, защото като с непознат човек се опитваш да водиш някакъв разговор от любезност и куртозия, а не мълчиш.

Тя е такава. Те и с Евгени мълчат, нямат какво да си кажат, само се целуват.

# 2 233
Маминка обаче не предполага как се е нашарила Ленчето с татуси. Представям си как ще забели очите 🤣

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:36 от Анонимен

# 2 234
Момичето от вчера си има име!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт