Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 929
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 355
Ако съм на Валерия и Елена, стягам куфарите, и Евгени да дава пръстена на майка си.
Това е покъртително.

Не знам колко пъти се плясках о челото. Забелязахте ли как галеше майка си по рамото, както го правеше и с момичетата? Брррр.

Браво на Валерия! Изкефи ме на макс!

# 2 356
  • София
Валерия говори така, защото досега не се е влюбвала, камо ли да е живяла с мъж, пък какво остава за деца. Те нещата са едни като ги мислиш, съвсем други като вече са факт. Досега се е грижила само за кучета, няма как да ги сравни, особено с деца.

# 2 357
Свеки е УЖАС!
Децата сами ще променят Валерия.
Генчо иска предбрачен договор, ако може заверен от мама, че да не се мине 🤣🤣🤣

# 2 358
Пак стигнахме до това, че Евгени ще си гони кариерата и ще ходи в Бразилия, а Валерия трябва да забрави кучетата и да поеме грижата за децата основно. Мерси за такова семейство.

# 2 359
Този Евгени , дали не е копие на майка си ? А ,? Едва си изигра ролята в предаването и хоп, стана си той.

# 2 360
Детето е болна, кучето е болно... а ти защо си в ... Бразилия след като приоритет е семейството? Тя вече каза, че кучетата са й семейство също. И да, те са живи същества, не можеш да ги сравняваш с пианото.
Защото Бразилия е далеч, а той е заминал преди детето да се разболее. Например. Обожавам животните, но това непрекъснато натякване колко им е отдадена Валерия ми идва в повече. Даже родната й майка призна, че дъщеря й прекалява. Който обича животните ги обича и без да го афишира непрекъснато...

# 2 361
Много интересен разговор водят. Уж щял да си промени приоритетите и пианото остава на заден план, пък той в Бразилия, а тя вкъщи с болното дете и кучето, хаха, много равнопоставено. Ми мама Светла ще гледа детето и бабата, а Валето -кучето. Пък може заедно да ги гледа куче и внуче

# 2 362
  • Бургас
Тамън пък някой, още повече свекърва, да ме пита дали съм влюбена и какви са ми чувствата! Това е равносилно на това да ме разсъблече гола. Няма начин дори да загатна отговора!

# 2 363
Детето болно, кучето болно...а той тогава какво прави в Бразилия? А!??хахахха

# 2 364
Стана ми жал за майката и бащата на Ергени, какво змийче им се падна за снаха.
Ако Валерия е змийче, то Светла е ламя.

# 2 365
Генчо, може и да не ги според тях, но неговата майка със сигурност на Коледа иска да е с него.
И да опропасти, най-хубавият празник в годината на снахата! Повръщам!
Не става. Няма как да колнат прасето. Ще коледуват само с кисело зеле.

# 2 366
Стана ми жал за майката и бащата на Ергени, какво змийче им се падна за снаха.
Именно! А после свекито била виновна!

# 2 367
Евгени и Валерия в момента си говорят като семейство.Съвсем естествено ми се вижда. Но тя е с 10 години житейски опит назад .
А и с все още непробуден майчин инстинкт. Затова говори като кучелюбител - идеалист.
Когато усети детето в себе си, когато го роди и усети майчиното чувство….всички кучета ще отстъпят назад.

# 2 368
Много интересно ако имаш две болни деца или три. И?
Голям келепир Ергенчо.

# 2 369
Тъй като знаем, че всичко тук е мега нагласено... мисля, че ще държат до последно на историята с първата - последната роза. И това, че въпреки всички негативи на Валерия, той я е избрал, защото я жбича толкова много. Плюс това, че ще отива на Елена да е по-голямата жертва, тъй като тя вече го раздава като такава.
От момичетата смятам, че Елена повече си вярва на всички приказки, които изприказва до сега и това, че е много влюбена .
Валерия е по-искрена със самата себе си и че всичко е само за пред камерите,  до толкова, че даже не се старае.
Евгени никой не харесва, пък камо ли да обича, която и да е от 2те. Така че ще видим дали сценаристите ще ни изненадат поне малко.

Общи условия

Активация на акаунт