Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 376
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 550
Ай да му е честито на Гената...  ама да му имам избора... обича си човека и това е...ами щастливи да бъдат в своя си свят.

# 2 551
Любов от пръв поглед от страна на Евгени. За Валерия не съм сигурна, но то е понеже ми е студена по принцип.

# 2 552
  • Viena
Ко да та прая,страх ме е от кучета,но те обичам.😁😁😁😁😁

# 2 553
Любовта победи! 🥰 Винаги, когато ги гледам заедно с Валерия се усмихвам. Ти си голяма беля ❤️ да, тя е ярка личност и момиче с огромно сърце, може да я оцени само, който я обича. Хахах "чудя се как да ти кажа, че малко се страхувам от кучета. Обичам те." 🥰😊😚🙂 Дано са заедно и щастливи и след формата. ❤️❤️❤️ " "Моля те, да бъдеш моя " и тя "да". ❤️

Пожелавам на Елена да намери любовта скоро и да бъде обичана такава каквато е, и да бъде единствена за него!

# 2 554
Само си представям реакцията на маман, като чуе, че е избрал Валерия… 😀
Майка му ще прибегне до валериана.

# 2 555
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Красиво обяснение в любов от Евгени, харесват ми двамата като двойка с Валето.

# 2 556
Е не!!!
Както в хелс китчън бях сигурна,че ще спечели Вили, така и тук бях сигурна,че ще е Елена..... Не познах и за двете и съм адски разочарована! Край с тия формати, баси, дразня се сякаш са ми взелии хляба от масата....

# 2 557
Абе финал като на турски сериал.

# 2 558
А малко Светле има ли на път
Или поне едно куче да й кръстят

# 2 559
Права е Елена, в живота се играе ва банк. Все така и занапред, ще се оцени от правилния мъж.

# 2 560
  • Варна
Не знам защо, не очаквах, но финалът ме докосна..

# 2 561
Валерия защо не му отвърна на Обичамтето?

# 2 562
Той си беше решил отдавна , Елена сама се набута между шамарите , пробва , но ме и се получи , поне спечели много фенове.

# 2 563
И сега двамата ще отпрашат към  най-известния град - 100дентски град. Газ до дупка, салфетки и турбо кючек. Опс, Са! Айлин и Джия вече са на масата и ги чакат!
Тхе енд.

# 2 564
Не падна на колене...
Нищо не очаквах и пак съм разочарована.
Дано да са още заедно!

Общи условия

Активация на акаунт