Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 304
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 625
  • here and now
Все още не са живяли заедно, така че е рано да се каже колко са издържали като двойка.

# 2 626
  • Варна
Скрит текст:
Защо не спираш да целуваш жена часове преди да кажеш на другата, че я обичаш? Защо, бе?! Не се ли нацелува цял сезон, малко от малко да се задоволи тоя нагон, че да проявиш елементарно уважение към жената, на която ‘ще й разбиеш сърцето’.
Цял сезон имам критики към Елена, но това е грозно, неуважително и просто жестоко.
И аз така, но вярвам и съм спокойна, че Вал ще му го върне тъпкано. Simple Smile
Много противен Ергени - намляска почти всички, прави секс с поне две и накрая го играе влюбеният от началото младоженец.

# 2 627
Никакъв хейт, самата обективна истина. Без грим на улицата се слива с тълпата.

С риск да бъда обявена за хейтър аз всъщност мисля, че Валерия не е кой знае колко красива, не е грозна но си е съвсем нормално българско момиче, нищо разпознаваемо няма в нея и навън има стотици хиляди момичета които изглеждат така 🤣

# 2 628
До колкото знам Евгени извън формата се събира с Елена и подготвят сватба
Не е вярно по последни данни

Сега по Новините казаха, че утре двамата ще гостуват на Цикатридис!
Това, че ще гостуват двамата си е по договор, но не значи че са заедно. Много хора са ги виждали с Елена в Пловдив и казват, че живеят заедно и оправят къща.

# 2 629
Като зрител съм (сравнително) недоволна. Беше предвидимо от самото начало, но умело ни заблуждаваха чрез паралелни сюжети и монтаж.
Като човек се радвам, че двама души срещнаха любовта. Признавам, че поплаках на един синхрон на Валето много преди церемонията.

За Елена мога да кажа, че съм крайно изненадана колко достойно прие "загубата". Очаквах да му се моли така, както няколко пъти видяхме през сезона. Надявам се, че това преживяване я е научило на много и искрено ѝ пожелавам да срещне човек, който ще изпитва към нея искрени чувства и няма да се налага да се бори за вниманието, а ще го получава само с появата си.

А за догодина искам много по-ранна среща с родителите и с повече момичета. Безценен телевизионен момент! Grinning

# 2 630
  • София
Значи.... най-вярна е приказката, че любовта е сляпа. Генчо си призна, че е харесал Валерия от първия миг и нищо не успя да го разкандърдиса - нито това, че ще трябва да спи с кучетата в едно легло, нито това, че Валерия не го разбираше какво й казва в 70% от времето, нито това, че първо ще заведе кучето на лекар, ако ветеринарната клиника е по-близо от болницата. Ами да са щастливи младите! Честито на Светла и на кучетата!

# 2 631
Честито да им е! Simple Smile

Нали тук от време на време все си говорим за посланието, което финалът ще изпрати/би могъл да изпрати към публиката. За мен посланието е следното: любовта побеждава всичко. Това синтезирано Grinning

Малко по-разширено - Генчо и Валерия се харесаха още от ден първи, тя изтърпя той да омляска и натиска 24 други момичета, взеха се въпреки явната антипатия на Маминка и въпреки явните различия в характера (Генчо неведнъж гледаше с почуда, слушайки някои от отговорите на Вал, тази вечер даже и до откровено несъгласие стигнаха за Нероден Петко). Но ето, когато двама човека се харесват, има и воля тези неща да бъдат преодолени. Времето ще покаже, дали само волята и любовта ще им стигнат Simple Smile

Пожелавам им да са щастливи и на тримата! Въпреки че симпатизирах повече на Ети, вярвам, че е за добро този развой на събитията и се радвам, че успя да се овладее!

Момичета и момчета, беше ми приятно да си попишем тук! Надявам се да се срещнем и из други теми! Ако не се засечем - другата година новият Ерген ще ни е сборен пункт Grinning

Хайде, лека, доходна и безаварийна!

# 2 632
  • София
Айде, честито TadaTadaTada

В последния епизод повече от всякога си личеше, че Валерия е избора. Евгени беше гузен и се държеше на дистанция по време на срещата. Според мен много по-рано беше решил и изобщо не е имало колебание. Кофти я използваха Елена, но се радвам, че не беше толкова зле, колкото се говореше. Това с влюбих се, но не в теб, си беше подигравка.

На Евгени и Валерия пожелавам щастие! Няма да им е лесно, най-вече след като видяхме майчето Joy Утре ще видим още ли са заедно и какво се случва. Но смятам, че има нещо истинско между тях и им пожелавам успех!

# 2 633
Желая й щастие на прелестната Валерия ❤!
С грим, без грим, на улицата, в мола, в кафенето - едно сърце като е красиво и всичко блести!

# 2 634
  • Пловдив
Аз гледах на това шоу като на сериал и понеже не съм гледала изобщо първи сезон, а този го гледах почти всеки епизод мога да кажа, че:
От това шоу следващия сезон ще гледам първите 5-6 епизода и после последните 2-3. Пълнежа ще си го спестя следващия път, просто няма смисъл.
Иначе аз все повтарях, че и Елена и Валерия от самото начало се представят за такива каквито не са, не казвам че това е непременно лошо. Надявам се всички участници от това шоу да са получили това за което реално са отишли и да са щастливи преди всичко със себе си, а след това и с другите хора в живота си.
Благодаря на всички ви за приятните моменти и много смях в темата. Бяхте чудесни. Много щастие и здраве на вас и любимите ви хора .... И както казва Феята Кръстница...... Нека вашата приказка има щастлив край. Лека нощ.

# 2 635
Да им е честито! Но не ги виждам да мелят брашно дълго. И без това се говори, че стяга сватба, но с Елена. Колко е вярно ще видим, не че ме вълнува коя ще се подложи доброволно на живот с проклятието Свела.

# 2 636
Решението и чувствата на Евгени към Валерия се виждаха доста отдавна. Говорим за езика на тялото, търсенето му към нея, усмивката му. Видяхте ли как й стискаше рамото с ръка от страст, докато гледаха спомените?

Според мен единствената причина Елена да се задържи толкова дълго, е продукцията. Видели са емоциите й и готовността й за битка, налучили са златна мина за рейтинг. Иначе щеше да я изгони още в началото като почна да му досажда постоянно, да му се бута, да му се подмазва и хихика. Че тя си беше едно Мили, което се изразява само малко по-добре. Примирил се е, договор е подписвал, изтърпя го. В играта с булчинските рокли в един момент Валерия каза пред него "Ох, пак тая", когато Елена се приближи. Най-вероятно са успели по таен начин да си споделят истинските емоции доста отпреди.

Самата Валерия е много безчувствена и отдалечена от хората, много радикална дори, но и безпардонна. Дано наистина успее да умекне и улегне с тази любов. Пък то.. свекървата да му мисли, не Валерия. Grinning

# 2 637
Дали ще се съобразяваш на 100% с мнението или ще направиш буквално обратното, са все крайности и показват зависимост. Просто изразена по различен начин.

И в този случай, избор между две възможности, кое нямаше да е крайност?

Според мен Евгени няма как изобщо да е с жена на неговите години, ясно е че ще избере момиче 10 години по-малко от него… той е незрял и още е закачен за майка си 🤣

Добре де, Евгени взе решението си точно обратно на мнението на маминка, как още успявате да го видите закачен за нея?!

# 2 638
Да им е честито! Но не ги виждам да мелят брашно дълго. И без това се говори, че стяга сватба, но с Елена. Колко е вярно ще видим, не че ме вълнува коя ще се подложи доброволно на живот с проклятието Свела.
Във въпросите към Генчо нали го бяха питали дали е още с избраницата си и беше отговорил положително. Би трябвало да са заедно с Валерия.  Simple Smile

# 2 639
  • София
Днес победи мъжкият стремеж към по-красивото момиче. Генчо иска да я гуине по-интимно, но в погледа на Валерия няма грам чувства

Общи условия

Активация на акаунт