Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 389
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 610
ИзпуснАх целия финал, ама върнахме поне края му.

И тук ПАК нацелихте победителя/победителката Wink

В първите епизоди много харесвах Валерия (на визия все още), но покрай компанията, приказките и страстите ѝ смених симпатии.

Ама пък честито, сега си представям на сватбата им как след младоженците вървят поне 101 шаферки - кучета облечени в пачки и украсени с розички Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2 Animal Dog2

# 2 611
Ииии свършии. Ще завърша така - "Тя беше мумия, той нейният ТутанкамиОн." Heart

# 2 612
  • Вестерос
До колкото знам Евгени извън формата се събира с Елена и подготвят сватба
Не е вярно по последни данни

# 2 613
Защо не спираш да целуваш жена часове преди да кажеш на другата, че я обичаш? Защо, бе?! Не се ли нацелува цял сезон, малко от малко да се задоволи тоя нагон, че да проявиш елементарно уважение към жената, на която ‘ще й разбиеш сърцето’.

Цял сезон имам критики към Елена, но това е грозно, неуважително и просто жестоко.

# 2 614
Айлинчето и Джия да се приготвят шаферските одежди

# 2 615
Според мен Евгени няма как изобщо да е с жена на неговите години, ясно е че ще избере момиче 10 години по-малко от него… той е незрял и още е закачен за майка си 🤣

Добре де, Евгени взе решението си точно обратно на мнението на маминка, как още успявате да го видите закачен за нея?!

# 2 616
Аз искам само да кажа, че за първи път не чета коментари (никакви) и съм много доволна от развоя на нещата!
Надявам се Валерия и Евгени да са още заедно, и да са много щастливи!
И, ако е така им пожелавам цялото щастие на света ❤

# 2 617
С риск да бъда обявена за хейтър аз всъщност мисля, че Валерия не е кой знае колко красива, не е грозна но си е съвсем нормално българско момиче, нищо разпознаваемо няма в нея и навън има стотици хиляди момичета които изглеждат така 🤣

# 2 618
Ако бях на мястото на Евгени, също щях да избера Валерия. Избра красотата. Заложено е Simple Smile И баща му в началото на вечерта се обърна към Светла със спомен за думите на майка си преди години, че тя ще му народи красиви деца.
Мда, както се казваше "красотата ще спаси света". Но в днешно време красотата е до време, ако не е подплатена с други качества.

# 2 619
Според мен по много показатели Елена беше по-добрия избор.Не само красотата или дългите крака са  важни за създаване на семейство...
Ще си чука главата с тая инатлива мома,ама "очи гледали,очи плакали".Ще видим до кога ще издържат заедно.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:42 от Zhani

# 2 620
Еми......бях права......Достойно поведение на Елена. Много достойно....До преди малко се чудех как щях да отреагирам, ако аз бях в тази ситуация ? Трябва много сила, да останеш с високо вдигната глава. Спокойно момиче, ще срещнеш и ти точния и правилния човек за теб, който ще те обича за това, което си ти.....А не само заради ума ти или интелигнетността ти....Успех в живота и честито на новата двойка...

p:s Този завършек на реалитито, макар и реалити отразява извадките от живота и заключенията, които всеки трябва да си прави.
А именно, ако един мъж те хареса, ако ще да си тъпа, проста, груба, неугледна, нахална, викаща, скандалжиика или пълна, не добре изглеждаща за другите и тн .... - ще си те харесва и обича такава каквато той те вижда....И обратно, ако не си му влезнала много дълбоко в сърцето, ако ще да обърнеш земята и да му правиш комплименти и да си мила, секси и каква ли още не - на сила хубост не става...За това на по-младите, абе като не ви пише смс-и, ми значи не ви мисли много много. А не, че му се е случило нещо. Хахахаха, жените имаме често тенденция да си идеализираме нещата, особено когато сме по-млади. Горе споменатия пример важи и за жена към мъж. Като си те харесва, ако ще да си пълничък, карък или какъвто и там да си - тя просто си те харесва....
Айде успех на новата двойка , а на Елена - горе главата момиче. Ще си намериш и ти твоята обувка Simple Smile)). Евгени не беше твоя номер. Споко.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:09 от BlackCat12

# 2 621
Заедно са все още. Току-що казаха в Новините.

# 2 622
  • Варна
До колкото знам Евгени извън формата се събира с Елена и подготвят сватба
Не е вярно по последни данни

Сега по Новините казаха, че утре двамата ще гостуват на Цикатридис!

# 2 623
Дали ще се съобразяваш на 100% с мнението или ще направиш буквално обратното, са все крайности и показват зависимост. Просто изразена по различен начин.

Според мен Евгени няма как изобщо да е с жена на неговите години, ясно е че ще избере момиче 10 години по-малко от него… той е незрял и още е закачен за майка си 🤣

Добре де, Евгени взе решението си точно обратно на мнението на маминка, как още успявате да го видите закачен за нея?!

# 2 624
Аз съм доволна от всичко накрая.
Елена се държа супер пичовски, голямо евала.

Общи условия

Активация на акаунт