Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 367
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 595
До колкото знам Евгени извън формата се събира с Елена и подготвят сватба

# 2 596
  • here and now
Евгени очаквал тя да го направи щастлив. А той нея?
Да ѝ е честит!

# 2 597
Пожелавам на Елена да си намери хубав мъж, който истински да я цени и обича. И на Валерия също Grinning

# 2 598
Хайде, краят дойде! Изглеждаха ми искрени и Елена и Валерия. Много ми стана жал за Елена, но тя се овладя и си тръгна достойно! Радвам се, за което! Не знам докъде ще го докарат с Валерия, но дано е имало и истински чувства. Отиват си!

# 2 599
Права е Елена, в живота се играе ва банк. Все така и занапред, ще се оцени от правилния мъж.
Дано не се поставя повече в тази подчинена роля "Сигурна съм, че мога да направя накого щастлив!" С това мислене ще се съсипе жената.
Валерия и Евгени наистина са влюбени.
Аз и пожелавам на Елена преди всичко късмет да среща по-близки до емоционалната си природа хора, а желанието да направиш обичаните хора щастливи поставя една жена единствено в ролята на щедра.

# 2 600
Прекрасна беше Елена -нежна, уязвена, откровена, съблякла се емоционално, но  даваща надежда .  Направи им предаването, чийтоо финал беше предизвеснен.
Валето си е ясна . Евгени : обичам те ;  Вал и аз съм щастлива .Добре, че и на финала не намесиха кучетата и каузата.

# 2 601
Страшна тъпотия! Сега поне разбирам Камелия и публично й се извинявам, че я нахейтих по-рано днес заради Надкаст! Слава Богу, че Елена се отърва. Много ни дойде днес, мама ни натовари на макс и накрая Елена, тъпо ми стана за нея, но това е минало. И дано си остане такова! С усмивка към прогрес!

# 2 602
Само ми кажете, вярно ли са се оженили и си лягам, че няма да мигна цялата нощ!?

# 2 603
До колкото знам Евгени извън формата се събира с Елена и подготвят сватба
Нищо не знаеш! 😀

# 2 604
  • София
Изобщо не харесвам Валерия, но от ден първи я гледа със страхотен плам в очите.
С Елена много му вървят разговорите, но страст не видях. Направо му се натрапи тя. Не знам ако беше толкова упорита дали изобщо той би я забелязал.

# 2 605
Догодина да го излъчват на живо и с гласуване да се избере жената. Какво е това?! Оставиха недоволни мнозинството от зрителите. Пък ергенът ще се напасне някак. Да не е влизал в предаването. Пък!
Грешите, повечето са много доволни!

# 2 606
Само ми кажете, вярно ли са се оженили и си лягам, че няма да мигна цялата нощ!?
Подготвят сватбата.

# 2 607
Подготвят сватбата.
Благодаря!❤️
Лека нощ и до скоро!

# 2 608
Маман как ще го пусне да се ожени?????

# 2 609
Ако бях на мястото на Евгени, също щях да избера Валерия. Избра красотата. Заложено е Simple Smile И баща му в началото на вечерта се обърна към Светла със спомен за думите на майка си преди години, че тя ще му народи красиви деца.

Общи условия

Активация на акаунт