Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 569
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 240
Не е било веднага след предаването. След като е бил излъчен епизодът със срещата им, тоест наскоро е било.

Пак е същото, след като го е видяла и се е сетила за всички емоции, видяла е хората как са се вдъхновили. Абсолютно нищо нередно не виждам. И пак казвам- той е реагирал зле, при него е проблемът. Почти същото като някой да ти остави съобщението на seen.

# 3 241
  • София
Елена писала на Евгени след шоуто Rolling Eyes

# 3 242
  • Бургас
Бъди е златно куче! Сладур! Като тръгнат на Малдивите, може да го доведат у нас, ще го гледам! Joy
Айде, ще идвам да го разхождаме заедно и да му намерим мома 🤣

# 3 243
Тъпо, че не е отговорил нещо , не я харесвам , но все пак можеше да ортговори нещо от любезност .

# 3 244
Още един път ще се произнеса - Геньо е ръб. Значи някой ще ти пише мил смс да ти благодари за цялото преживяване и обмяната на чувства и..... слюнка и той какво.. една емотка. Даже не си направил труда да каже една мила дума, е тук вече става въпрос за възпитание. И сега повдига незнаещо рамене, все едно какво друго да направя, чак се разграничава от нея...все едно не е участвал. А когато я натискаше и целуваше и се опиваше от суперлативите, които чуваше за себе си.. Тогава беше там и участваше активно. Оф, този ме дразни вече много. 😁

# 3 245
  • София
И аз да си кажа мнението. Валерия и Евгени наистина имат чувства, но не мисля, че връзката им ще утрая много. Реално ти сами признаха, че дори не са живели заедно. Валерия е много крайна , той сам призна, че едва ли не е станал веган заради нея  и някак не ми се вижда в едно съвместно съжителство това да може да просъществува. А ако им се родят деца - вегани ли ще ги прави? От друга страна Евгени вече не е в ергенът и я няма тази състезателност и всички да му се натискат. Т. Е. нито една жена няма да го боготвори и верно Валерия като си го е избрала, вече няма и нужда да се бори за него. Та моята прогноза е няколко месеца, не повече. Иначе са ми симпатични

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 23:33 от insane

# 3 246
  • # супернатурална #
Между Елена и Мика има повече химия, отколкото между Е и Е в предаването.
Забелязахте ли, как и Елена и Мика са започнали да имитират Валерия в едно много характерно за нея протяааане и извисяааване на сричката с ударение? Интерееесно.
Обаче го правят с много фин сарказъм.Браво ,момичета!
Не мисля. Правят го несъзнателно. Интересно е от гледна точка на социалната психология.

# 3 247
Не харесвам нито Елена, нито Валерия, но и двете са класи над този момък. Мъка е да го слуша човек. Честно казано не виждам на какво отгоре мама Светла търси кусури на булките, а не си види нейното "пиленце" какво представлява. 🙄

# 3 248
Ми скучна двойка са ми Валето и Гената.Гледам ги при Цитиридис, някак безлични,без дар слово,без присъствие са ми .

Хората, които си живеят в крайности, са скучни. За това се отдават на каузи, за да има за какво да говорят и мислят иии...скука. Имам такива приятели, само за едно и също говорят, направо ми иде да заспя. Валерия не спря с този приют, можеше да разкаже малко за това как се е чувствала в шоуто, да каже някоя шега, да каже някоя случка от пребиваването си в Бодрум...обаче нямаа...Евгени и той е като риба на сухо, но той си е темерут, нищо ново за него, гледахме го цял сезон, само върти очи.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 00:00 от Janelle

# 3 249
@Kjaerlig - даже се направи на луд, че не знаел какво да отговори. "Да и аз бях там".
Евгени, ти вчера гледа ли се и предните три месеца какви си ги плещил ако си забравил?!
Или няма кой да ти говори в ухото какво да казваш?! Много странно гостуване.
Даже не благодариха за подаръка!

# 3 250
Не знам как издържат на тази агонизираща дисекция за външен вид, жестове, емоции, чувства, цели, стремежи и пр.
А помията се лее по-скоростно и от Ниагара.
Всеки по своя път, хора. Те по техния, вие по вашия. Че животът е твърде кратък и суров, нека го приемаме с повече обич и емпатия (и към нас самите, и към другите).

# 3 251
  • # супернатурална #
Още един път ще се произнеса - Геньо е ръб. Значи някой ще ти пише мил смс да ти благодари за цялото преживяване и обмяната на чувства и..... слюнка и той какво.. една емотка. Даже не си направил труда да каже една мила дума, е тук вече става въпрос за възпитание. И сега повдига незнаещо рамене, все едно какво друго да направя, чак се разграничава от нея...все едно не е участвал. А когато я натискаше и целуваше и се опиваше от суперлативите, които чуваше за себе си.. Тогава беше там и участваше активно. Оф, този ме дразни вече много. 😁
Интересно, ако някоя бивша пише на гаджето ви, дали ще сте доволни  да и отговаря?

# 3 252
Пак добре, че не я оставил на seen 😀

# 3 253
Евгени и в предаването реагираше неадекватно, но докато там го отдавах на сценарий, сега вече е ясно, че си е такъв по природа. Липса на емоционална интелигентност и елементарно възпитание. Сори, но не вярвам да спечели почитатели след участието му в шоуто.

# 3 254
И двата аспекта на комуникацията са кофти. Елена наистина беше излишно да му пише може би, казаха си всичко на финала, това може да се прочете по друг начин. Той.. да, факт е, че мъжете, когато не искат да дават надежди, са лаконични и тоеа е правилно, но лично аз си го представям и да не беше такава ситуацията, пак ако някой му напише нещо мило, да не го отрази особено. Неприятно неемоционален и завеян ми е, и в това участие ми беше неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт