Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 619
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 420
Чакам аз да видя кой ще е Ергенът 3 😂 Някое симпатично моделче, добре изглеждаш мъж сякаш е излязъл от сериал.

Първо ще прочетат тази тема да видят нагласите и да не правят същата грешка при каста. Втори Генчо, не мерси!

# 3 421
И на мен не ми е любимец Евгени, но относно това, че е заблуждавал Елена…

Ако знаем от първия ден коя ще е победителката, никой няма да гледа. Според мен заиграването му с толкова жени е режисьорско решение, за да има напрежение до последно. Все пак това е предаване за избиране на жена и всички би трябвало да са наясно, че може да не бъдат избрани накрая и да поемат този риск. Елена сама се хвърли към него с всичките си сили, той не и е обещавал нищо. Дори целувките им бяха 100% по нейна инициатива…
Ако е влязла в ролята на жертва, това е лично нейно решение 🙂

# 3 422
  • София
Аз другия сезон очаквам да се целят в история тип грозното пате, след като видяха какво се харесва на зрителите този сезон Joy

# 3 423
Изчетох ви. Сега да си кажа и аз за Цитиридката снощи

1. Валерия и Евгени - много ми бяха сладки, въпреки, че не харесвах Валерия в предаването. Според мен бяха по-дървени, защото през последните месеци са свикнали да крият, че са заедно и още не са свикнали, че вече могат да се показват, като двойка. Това с голямото междучасие пред училището беше много забавно Joy
Кучо на Валерия - много сладък и кротък Heart

2. Елена и Мика - Мика ми беше ОК, но Елена най-после си показа злобата. И, ако злобата на Валерия винаги е била открита, то тази при Елена беше скрита и сега се видя. Не ми направи добро впечатление - личи си, че не е приела нещата и при нея сякаш нещата са от типа "От любовта до омразата има само 1 крачка".  Съобщението до Евгени не го показаха - само на честната й дума го оставиха, но е напълно възможно да не е било само едно, като помня какви заявки даде в предаването. Може и затова изказването на Евгени за нея да е било толкова студено. Или наистина да се е разочаровал от нея, като я е видял каква е била пред останалите

3. Относно предаването пак да кажа към продуцентите (знам, че четат) - в следващия сезон показваяте на новия ерген какво се случва в къщата, когато него го няма. Така ще може да види много по-ясно какви са момичетата, които харесва и решението му би било много по-обективно.
И, като правите подбора следващия път, първо поразпитайте ергена какви моми харесва. Че в този сезон половината не бяха изобщо негов тип - само пълнеж.

# 3 424
Елена не може да повярва, че всичко, което преживя с Евгени е било фалшиво, и има нужда да си потвърди, че не се е подхлъзнала по човек, който я подвежда само, за да има интрига в предаването. За съжаление точно това стана, изкараха си сезона на нейн гръб и нейните емоции. Дано го преживее по-бързо, със сигурност не е лесно да се окажеш емоционално ограбен.

# 3 425
А какво е пишело в съобщението, знаем ли?

# 3 426
Снощи при Цитиридис Мика беше брутално подпухнала в лице, прекалила е с филърите и е качила поне 10 години отгоре.

Не съм тийм Валерия, но се радвам на финала, трябва да побеждава естествено възникналата и искрена любов. Потрисам се от поведението на настъпателни лепки като Елена, нищо чудно, че Евгени вече е напълно отвратен. Кой знае какво му е коствало да имитира 2 месеца интерес, само защото е вързан с договори.

# 3 427
  • Някъде там...
Емоционално ограбена, едва ли. Всяка емоция те обогатява, изгражда и пречиства. Стига само да простиш и да си вземеш поуките.

# 3 428
След време, може би да. На момента, това може да те изтощи и затвори за такива емоции за дълго време.

# 3 429
На мен ми е любопитно дали сега ще завалят покани за концерти към ергени и фотосесии към моделката или цялата излагация е била напразно.
И какво печелят въобще всички освен повече последователи в инстаграм, които са там за клюки и да им гледат сеира. За какво им е такава известност, че се подлагат на това.

Предишния ергенин го гледам в реклами, а Капитонова сама не пропуска реалити - какво печелят от това да правят сеир на хората.

# 3 430
Подкрепих и аз каузата на Валерия. Не толкова заради нея(макар да съм тим Валерия), колкото заради това, че имам близка родственица с две деца, едно внуче, домашни животни, семейни ангажименти, вкл с възрастен човек и ангажименти с изискваща професия, която всяка свободна минута ходи в приют в нашия град като доброволец. Казвам го, заради някои нагласи, че едва ли не Валерия няма с какво друго да се занимава и приютът е поза(и да не е казано директно се четеше "между редовете") Зная, че хората с някаква кауза влагат цялото си сърце в нея и няма такова нещо като "кого да избера".

За шоуто писах вече, че съм потресена от "вечерята" не проумявам защо са се съгласили на тази вещерска гавра. А и честно казано, не схванах замисъла.

Относно Евгени и другите момичета-аз питах в една от предишните теми, какво се случва, ако наистина един мъж се влюби отначало и няма тръпка към останалите. Как се отиграва "изборът". Съгласете се, че Евгени не е съвсем виновен, а идеята на предаването, да се прави, че избира. Може би, в следващия сезон не трябва  така да се  разпиляват  ласки и целувки, а да наблюдаваме по-обрана и изтънчен флирт.Нищо няма да се загуби.

И да го кажа пак, предаването не би било така забавно, ако не бяха темите.

# 3 431
Е добре де.. видяхте ли снимките от частното парти?!
Елена и Валерия "първи приятелки" - "пораснаЛИ", "смирени".. Божее чак ме е яд да ги гледам 😂
Александра от сезон едно поне явно наистина има достойнство и не тръгна да се снима с Виктория, Дениз и прочие веднага след сезона..

# 3 432
Евгени и Валерия се държаха по-дървено за мен, най-вече заради неустойките по договорите.
Подозирам, че този сезон са ги вдигнали.
Обаче, Валерия се държа много по-достойно и уверено. Тя, може би е осъзнала какви възможности има сега, за разлика от него.
Всички помним, как гледаше като уплашен заек в началото, само и само да не стъпи накриво.  
После, какви оди бяха, коя от коя е по-специална. Изказа се глупаво за бившата още в предаването. Сега, прави същото с Елена, ден след като и на нея повтаряше тъпотии.
Цитиридис и той се поизгаври с тях. Изобщо ....
Мони, Габи, Поли не влязоха в играта, така както му се искаше. Прозорливи излязоха, браво!
Нито една от тях не харесвам, но не мога да не им го призная.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:15 от vanya.pavlova

# 3 433
  • София
Елена и Мика снощи бяха отмъстителки - красиви и оригинални в собствените си очи, пускащи стерлички срещу Валя и Евгени. Каква е била идеята на Ети да разкаже за съобщението си до него? Подмолен укор и надсмешка за това, че не й е отговорил.
Поздравления и за тримата главни герои, че успешно ни заблуждаваха, че Е и Е имат потенциал като едно цяло.

# 3 434
Елена му е писала след предаването, а той дори не е отговорил... доста грубо.

Ами след тази заплаха, че която и да избере, тя няма да се откаже и пак ще го търси, той човека не е посмял 2 реда да й напише в отговор. Че току виж му цъфнала пред къщата в Пловдив да го проверява дали още е с Валерия Joy
Напълно съм съгласна, добре е че не е отговорил. С подобно съобщение тя отново се опитва да принизи Валерия, неговия избор и техните чувства. Грозно би било спрямо жената до него да си пише с Елена и т.н. просто си мислих, че го е преодоляла, а тя наистина изпълни заканата си да търси обвързан мъж. Просто ми стана много гадно за нея още от последната реч в предаването, когато на няколко пъти звучеше все едно той я избира, а накрая как само я попари "влюбих се, но не в теб". Жестоко е... това е жестоко, кому беше нужно?

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:45 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт