Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 524
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 600
Много тежко готически е гримирана Мика като за обедно предаване. Иначе е красива и се държи възпитано Simple Smile
Аз нея не я следвам и няма да я последвам. Извън шоуто не ми е интересна. Всъщност отпреди финала следвам само Валерия. Тя пък е толкова семпла в Инстаграм, че все едно не я следвам.

# 3 601
Сега ги гледах набързо в предаванията при Цитиридис или какъв беше там. Ами, в Ергенът всички ми бяха много по-красиви. На Мика брадичката ходи назад (дълбока захапка вероятно), Елена с много едро лице, на Валката очите изскочили като на мопс. Смятайте с какви филтри снимат предаването …

# 3 602
Като гледам, май Микаела ще капитализира по-добре участието си, отколкото Елена. Със сигурност, медиите я харесват повече.
Иронията е, че тя не иска подобна слава и монетизиране. Май една от малкото ергенки.
Не показва да я иска в по-голяма част от формата, в момента не съм сигурна.
Трудно се устоява на някои изкушения, а изглежда, че вниманието за нея е едно от тях.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:24 от Tsugumi_

# 3 603
Аз по принцип съм и от двата тима на Вал и Ети но имам чувството че снощи никой не чу какво каза Вал за Елена  какво харесва в нея

# 3 604
Чухме, мило беше Simple Smile

# 3 605
Аз по принцип съм и от двата тима на Вал и Ети но имам чувството че снощи никой не чу какво каза Вал за Елена  какво харесва в нея
Интелигентна, красива и амбициозна. Каза нещата, които Елена иска да чуе за себе си, което показва много добра преценка на Валерия да изиграе ситуацията със стил.

# 3 606
  • софия
Tsugumi_, гледах и едно почти двучасово интервю. Много спокойна и разказа на дълго и широко. Не обича известността, напряга я. Има работа, отговорна и каузи, които е взела по крилото си. Отделно учи още. Много дини и изобщо не и се занимава с глупости. На мен определено ми звучеше искрено.  От там и тези ми впечатления.

# 3 607
Tsugumi_, гледах и едно почти двучасово интервю. Много спокойна и разказа на дълго и широко. Не обича известността, напряга я. Има работа, отговорна и каузи, които е взела по крилото си. Отделно учи още. Много дини и изобщо не и се занимава с глупости. На мен определено ми звучеше искрено.  От там и тези ми впечатления.
Възможно е. Аз имах предвид, че тя излиза с по-добър медиен образ, който със сигурност е от полза за това, с което се или ще се занимава. .

# 3 608
Гледах Евгени и Валерия преди малко. Според мен след края на предаването не са прекарали почти никакво време заедно. Не знам дали е било, защото са се крили, заради ангажименти или просто са се избрали колкото за края на шоуто. Тук идва моментът, че ако Елена наистина е била влюбена в Евгени (едно много голямо ако), то той не се е спрял на нея именно по тази причина. Така че фенклубът на Елена може да спре да го напада. Поредното реалити, в което повечето неща са нагласени.

# 3 609
Не разбирам защо след като вече имаме хепи енд се продължава с плюнките по Елена? Жената беше унизена достатъчно в национален ефир и вероятно си е научила урока.  Защо феновете на Валерия не се радват за новата двойка ,а се продължава дъвката Елена?
Ами предните два дни се дъвкаха Евгени и Валерия. То не бяха коментари, че той ѝ е едното от кучетата. Че тя добре ще си го дресира. Че кучкарката не може добре да си нареди приоритетите. Преди това пък как всъщност Евгени се е разделил с Валерия и сега е с Елена. Пусна се и една клевета за Евгени, както и друга за Валерия (нарочно няма да ги споменавам). Доста грозни епитети се изсипаха и за Евгени. И продължават да се изсипват.
Добре де Елена каква точно вина има,че се излива помия по Евгени и Валерия? Той доста се постара за тази всенародна любов,тя за съжаление страда заради него ,но това изобщо няма връзка с Елена. Тя си понесе срамът, сега е дошъл техния ред,ще ги плюят няколко дни и после никой няма да ги помни

# 3 610
  • софия
Гледах Евгени и Валерия преди малко. Според мен след края на предаването не са прекарали почти никакво време заедно. Не знам дали е било, защото са се крили, заради ангажименти или просто са се избрали колкото за края на шоуто. Тук идва моментът, че ако Елена наистина е била влюбена в Евгени (едно много голямо ако), то той не се е спрял на нея именно по тази причина. Така че фенклубът на Елена може да спре да го напада. Поредното реалити, в което повечето неща са нагласени.
Аз далеч не го хапя, защото не е избрал Елена. От почти самото начало не ме кефи, като човек. Държа се ужасно с всички момичета. Плю по бившите си. Сега ми изглежда даже по-лоша версия на аватара си вътре. Щях да бъда много разочарована, ако беше избрал Елена. Не е добър човек за мен, а мъжкото в него е само окосмяването.

# 3 611
Аз далеч не го хапя, защото не е избрал Елена. От почти самото начало не ме кефи, като човек. Държа се ужасно с всички момичета. Плю по бившите си. Сега ми изглежда даже по-лоша версия на аватара си вътре. Щях да бъда много разочарована, ако беше избрал Елена. Не е добър човек за мен, а мъжкото в него е само окосмяването.
Апродисменти, СлаБе !

# 3 612
На мен Евгени извън предаването ми прави по-добро впечатление. Като за начало е по-естествен. Шегува се. Видях начина му на мислене, който е в картини. Например когато разказа с какви очаквания е влязъл в предаването. И тръгна да описва момичетата и впечатленията си от тях като карта, която с течение на времето се разкрива. При него усещам една езикова бариера, което е странно, имайки предвид, че говори на майчиния си език.

# 3 613
Благодаря на съфорумките, които ми дадоха връзки към сутрешното участие на Евгени и Валерия. Hug
Наистина те двамата си подхождат много повече, отколкото той с другите финалистки.
Обаче никаква романтика и никакви интересни моменти за такива като мен.
Само старата история за кучетата около рояла и това е.
Ми кажете за нещо романтично, което сте си измислили и направили сами, без редакторите и сценаристите.
Разкажете какво открихте в другия навън.
Смятам, ,че Евгени е абсолютно неподходящ мъж за Елена, но какви истории щяхме да чуем, ако тя беше до него сега...
Нищо, като се обичат младите и на това съм доволна.
Много ми беше смешно свекърите как се бяха строили в две редички да дават правилните отговори този път.
Останах с впечатлението, че за пръв път са се видели вчера, след фиаското в предаването. Ако е така, нищо чудно че е минало добре - в заведение и без да могат да говорят заради фенове и снимки.
Ама то трета среща, в Пловдив насаме, може и да няма, с толкова много ангажименти...
И все пак това, че не бързат да заживеят заедно ме тревожи. Да не се разсъхне така работата. Трудно се поддържа връзка от разстояние, пък и как ще се опознаят, като не живеят заедно.
Като обичаш някого, намираш начини, ако не - оправдания.
Давам им срок до есента и ако още се оправдават с ангажименти, значи има нещо гнило в Пловдив. Thinking

# 3 614
А другите, които не сме от фенклуб на никоя може ли? Още от преди доста време категорично, многократно не съм се изказвала ласкаво за него, не за професионализма му, за успехите му в неговото поприще, а за образа му в предаването, който той затвърди и извън формата. Няма как да го захаресам, нито да си спестявам мнението, защото избрал нечия любимка.
Единственото, за което ще му дам палец нагоре е, че изгони Теодора, Гъби, Елисавета в точният момент, макар да не знам колко е негово решение или продуцентско такова.

Общи условия

Активация на акаунт