Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 554
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 585

Разбиване на стереотипа би било, ако има и риалити "Момата" както се предложи тук и срещу нея да се наредят 25 момци в битка за сърцето й.
Съгласна съм единствено с Георги Лозанов, че се легитимира такъв стереотип.
Според един мой млад неженен  колега, без гадже в момента, ако ще трябва да избира между тези 25 жени ще си остане сам.

# 3 586
Жадно ми е за някаква интрижка още. Що не вземат да обявят една дата за сватба, поне да се повълнуваме до уречения ден? 😃
Даже и подкаст с Елена бих изгледала

# 3 587
Къде мога да гледам предаването от тази сутрин? Нямам функция за връщане на предаванията назад.
Гледах снощи при Цитиридис.
Видяха ми се като хора, които и след предаването не са общували много. Сякаш още им беше неловко. Дано е от криенето.
Не ми хареса, че отклоняваха въпросите за сватбата. Можеха да кажат, че искат усамотение от публиката и затова ще я направят частна, в тесен кръг, без много шум. Или че ще има, но още не са определили датата и искат по-дълъг годеж и да кажат причините - опознаване, ангажименти, организация... те си знаят.
Но така увиснало във въздуха ми убива чувството за романтика.
Евгени ми хареса повече, отколкото в предаването като поведение, но не одобрявам, че като е бил влюбен от пръв поглед показваше такива моменти на страст с други жени. Дори заради целите на предаването не беше нужно да стига толкова далече.
Ако има сватба, не знам как за Валерия няма да е неловко младоженецът да е имал "нещо специално"  с двете шаферки. Но сватбата ще е нейна, не моя, така че акъли да не давам. Grinning
Също така не ми хареса, че Евгени е отговорил на съобщението на Елена с емотикон сърчице. По-добре да беше писал, че и той цени миналото и пожелава всичко най-добро, нещо неутрално. Можеше любезно да и покаже с няколко подбрани думи, че все още е обвързан и вратата е затворена, а това сърчице какво означава не знам. Може би, че писмата му бяха писани наистина от Ваня Щерева и го бива само да натиска картинки.
Не се наемам да прогнозирам какво ще стане между Евгени и Валерия, макар да ми се иска наистина да са влюбени и приказката да продължи. Умерен песимист съм, но с надеждата да греша.
За Елена съм сигурна, че ще намери много уверен и силен мъж и изобщо няма тя да е водещата. Просто ще стане по-бавно, защото са рядкост. Единствено тя трябва да издържи на натиска на обществото, че има нещо нередно в нея и трябва тя да се променя.
Микаела не ми хареса снощи. Много сладко момиче беше, сега се е надъхала да открива себе си и прочие модерни глупости.
Вземам си думите обратно за семейството на Евгени. Наистина го обичат, но бащата не ми харесва. Струва ми се точно тип мъж, който се е скатавал да помага в къщи и вместо да се занимава с децата, си е гледал неговия живот. Голям контраст с бащата на Микаела.
И последно, Евгени промънка нещо за веганството снощи, обаче в заведението в Сарафово е хапнал две пици със сирена. Joy
Остава някой да снима Валерия как дои животните на Танко. Joy
Ето това наистина ще ми докаже, че любовта им е по-силна от всичко, не сватбата. Wink

# 3 588
Без да защитавам Елена за правописните грешки, но редакторите имат съвсем друга работа. Коректорът оправя правописни, граматически и пунктуационни грешки. Всички, които познавам с издадени книги, си отделиха една немалка сума за коректор.
Добрата граматическа култура показва и добра обща култура. Човек, който не пише правилно, а държи да има такава трибуна или да се идентифицира с такава дейност, олеква с неграмотно написани послания.
Добре е и да уважаваш читателите като им поднасяш грамотно написан текст.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 18:30 от Tsugumi_

# 3 589
Къде мога да гледам предаването от тази сутрин?
https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/kak-se-vizhda … ed-10-godini.html

Също така не ми хареса, че Евгени е отговорил на съобщението на Елена с емотикон сърчице. По-добре да беше писал, че и той цени миналото и пожелава всичко най-добро, нещо неутрално. Можеше любезно да и покаже с няколко подбрани думи, че все още е обвързан и вратата е затворена, а това сърчице какво означава не знам.
Дано повече жени и момичета прочетат това и разберат, че като ти прати един мъж мълчаливо сърчице в отговор на някое твое излишно съобщение, в никакъв случай не означава на 100%, че е влюбен в теб и ще се ожените. Много жени си интерпретират картинките от чатовете както им хареса и им вменяват своето усещане за това какво трябва да означават. Основното тук е мълчанието, то говори повече от един емотикон.

Танко не гледа животни в момента.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:07 от dia4ti

# 3 590

Къде мога да гледам предаването от тази сутрин? Нямам функция за връщане на предаванията назад.
Гледах снощи при Цитиридис.
Видяха ми се като хора, които и след предаването не са общували много. Сякаш още им беше неловко. Дано е от криенето.
Не ми хареса, че отклоняваха въпросите за сватбата. Можеха да кажат, че искат усамотение от публиката и затова ще я направят частна, в тесен кръг, без много шум. Или че ще има, но още не са определили датата и искат по-дълъг годеж и да кажат причините - опознаване, ангажименти, организация... те си знаят.
Но така увиснало във въздуха ми убива чувството за романтика.
Евгени ми хареса повече, отколкото в предаването като поведение, но не одобрявам, че като е бил влюбен от пръв поглед показваше такива моменти на страст с други жени. Дори заради целите на предаването не беше нужно да стига толкова далече.
Ако има сватба, не знам как за Валерия няма да е неловко младоженецът да е имал "нещо специално"  с двете шаферки. Но сватбата ще е нейна, не моя, така че акъли да не давам. Grinning
Също така не ми хареса, че Евгени е отговорил на съобщението на Елена с емотикон сърчице. По-добре да беше писал, че и той цени миналото и пожелава всичко най-добро, нещо неутрално. Можеше любезно да и покаже с няколко подбрани думи, че все още е обвързан и вратата е затворена, а това сърчице какво означава не знам. Може би, че писмата му бяха писани наистина от Ваня Щерева и го бива само да натиска картинки.
Не се наемам да прогнозирам какво ще стане между Евгени и Валерия, макар да ми се иска наистина да са влюбени и приказката да продължи. Умерен песимист съм, но с надеждата да греша.
За Елена съм сигурна, че ще намери много уверен и силен мъж и изобщо няма тя да е водещата. Просто ще стане по-бавно, защото са рядкост. Единствено тя трябва да издържи на натиска на обществото, че има нещо нередно в нея и трябва тя да се променя.
Микаела не ми хареса снощи. Много сладко момиче беше, сега се е надъхала да открива себе си и прочие модерни глупости.
Вземам си думите обратно за семейството на Евгени. Наистина го обичат, но бащата не ми харесва. Струва ми се точно тип мъж, който се е скатавал да помага в къщи и вместо да се занимава с децата, си е гледал неговия живот. Голям контраст с бащата на Микаела.
И последно, Евгени промънка нещо за веганството снощи, обаче в заведението в Сарафово е хапнал две пици със сирена. Joy
Остава някой да снима Валерия как дои животните на Танко. Joy
Ето това наистина ще ми докаже, че любовта им е по-силна от всичко, не сватбата. Wink

# 3 591
Всеки себеуважаващ се човек и без значение дали е инфлуенсър, готвач или домакиня, щом е под светлините на прожекторите, следва да показва и елементарна езикова грамотност. А за редакторстването на Елена това следва да важи два пъти повече. Щом се титулва като редактор, трябва много да внимава какво и как пише. Плюс това, на чисто имиджово ниво, грамотността играе роля в изграждането на публичния образ и нивата на доверие към него.

# 3 592
  • София
Знаете ли къде може да се гледа Ергенът от друга страна? Искам да видя по другите държави стават ли такива циркове Grinning

# 3 593
Мика след малко в Куулт.

# 3 594
  • софия
Жадно ми е за някаква интрижка още. Що не вземат да обявят една дата за сватба, поне да се повълнуваме до уречения ден? 😃
Даже и подкаст с Елена бих изгледала
Ленка ще е в Надкаст другата седмица, мисля. Препоръчвам ти Мика, пак там, ако не си я гледала. Сватба от интервютата им до тук твърдо не виждам. Лошото е, че на моя телевизор не виждам и да са успели да запазят магията. И мисля, че не Вал е виновна в този случай. Генчо е сърдит на всички, че излезе злодеят. Подозирам, че заради огромното си его в един момент и нея ще обвини в това. Ако не порасне това момче, ще си остане вечният ерген.

# 3 595
Мика е в COOLt

# 3 596
Много красива Мика в култ Heart

А тази Натали Трифонова да вземат да я сменят. Не млъква тази жена - говори повече от Мика. Все едно сме седнали нея да гледаме.

# 3 597
Трябваше да си избере Джия, според мен има влечение към изкуствените неща, поне на първично ниво.

# 3 598
Като гледам, май Микаела ще капитализира по-добре участието си, отколкото Елена. Със сигурност, медиите я харесват повече.

# 3 599
  • софия
Като гледам, май Микаела ще капитализира по-добре участието си, отколкото Елена. Със сигурност, медиите я харесват повече.
Иронията е, че тя не иска подобна слава и монетизиране. Май една от малкото ергенки.

Общи условия

Активация на акаунт