Грешките в текста се оправяха от друг човек. Въпреки не вагона, а стотиците вагони с книги, които въпросният писател беше прочел, и въпреки че майка му беше завършила българска филология, той допускаше много лаишки грешки.

Мисля, че Валето много добре знае, че Генчо е палувал в имението, но не с нея. Ама не може да се каже това пред камера, налЕ. И другият съмнителен момент за мен беше това великодушие на Валерия да признае някакви качества на когото и да е било. Айде, айде, гледахме я цял сезон на синхрони как обезценява останалите без цедка, не на нас тия
Окей, айде аз да ви кажа защо не я харесвам.
). Къде с по-малко думи, къде с повече, но ако седне човек и поговори с нея, съм с усещането, че тоя разговор ще доведе донякъде, ще има истинско взаимодействие на позиции и мнения. Към Валерия такова усещане нямам. Тя е инатлива (инатът в моя речник е негативно качество, упорството е друга бира вече), надменна, незряла. Още живее с тази присъща за тийнейджърите нагласа, че е над всички и всичко. Рязка е в общуването си, не може въобще да прецени думите ѝ какъв ефект имат върху отсрещната страна. Егоистична (съдя по това, което каза на един синхрон - че заради каузата си пренебрегва себе си, но и другите). Не ми е изцяло черна Валерия, но за мен лично е наистина важно да мога да се разбера с някого, да чувствам, че има пространство за диалог. Ако това го има, мога да пренебрегна други видни и невидни недостатъци. Препоръчани теми