Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 102
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро на всички!
Идвам да изразя искреното си възмущение от потребители във Фейсбук, които под последните рекламни спотове за "Ергенът", ходят и обиждат майката на Елена. Разбирам, че хора всякакви ама всяко нещо си има граници! Няма значение даже, че е за Елена, същото би било валидно и за майката на Мика, Валерия и всяка майка на останалите 25 участнички. И най-трагичното е, че идват от други жени тези коментари.
Спрете се, моля!

Защо не отправиш този свой апел във фейсбук, тук все пак не е фейса...че да пишеш да се спираме ??

# 676
  • София
Евгени ни е нисък, вие искате Рачков Joy Плюс, че е на години и в далеч от добра форма. Искам хубави мъже да гледам Joy

# 677
Щом преди да предложат на Евгени, са предложили на фолкпевецът Галин, следващият ще е с подобен профил. Галин е отказал. Ако Рачков, някога би станал Ергенът, не мисля, че ще се мляска по телевизора.
Все си мисля, че Рачков не би се навил да участва, има си достатъчно ангажименти и пари, че да се излага.
Иначе, интересно ми е кой ще изберат за Ерген. Предполагам някой пак като Евгени, за когото не бяхме чували, живее в чужбина, ама няма да му дойде никак зле още малко слава и пари.

# 678
От родните звезди бих гледала Орлин Павлов, ама той зает вече Grinning

# 679
Благо Джизъса,той има най много опит с жените

# 680
О, не, аман, този се появява навсякъде вече. Да те е страх да отвориш хладилника, че сигурно и от там ще се покаже със снежнобялата усмивка..

# 681
  • софия
Абсурд, няма място за родилно отделение в имението.

# 682
Като си спомня, що рев изрева миналата година Дениз като остана на второ място и то за ерген, който ѝ бе като приятелче и дори една целувка не си бяха разменили, не ми се мисли, как ще реагира тази година участничката останала на второ място

# 683
Божинката урежда ли ви? И "много мило" и "уляля" ще бледнеят пред куул реплики като "малко коте, кекс има ли".
Аз предпочитам реплики като: "Когато има ябълка, няма слива." 😁

# 684
  • София
Благо и той дърт вече Joy Пък и винаги ми е бил един мазеен. Искам нови лица.

# 685
Ще си боядиса косата, Благо. Ще ги нацелува всичките.
Да, грозно е да се обижда майката на Елена.
И е осъдително независимо за коя майка на участничка в реалити формат става въпрос. Дали тук или във фейсбук няма значение.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 11:48 от bonbonka6

# 686
О нее, не искам да гледам претоплени халтурници като Рачков. Нито стари коцкари като Блажко и Божинката. И без това изкачат от хладилника вече.

Искам нови и нешлифовани лица, млади хора, по възможност извън шоубизнеса. Тази година кастът беше много по-добър. Такива непоръбени са ми много по-интересни.

# 687
  • София
Щеше да е голямо шоу , ако бяха събрали Ресми Бобев с Генчо... Аз го познавам лично и бяхме колеги за кратко.

# 688
Ще си боядиса косата, Благо. Ще ги назелува всичките.
Да, грозно е да се обижда майката на Елена.
И е осъдително независимо за коя майка на участничка в реалити формат става въпрос. Дали тук или във фейсбук няма значение.

За тук има , и ползвайте, функцията информирай модератор.
За фейсбук не ме интересува какво става - обсъждането на пишещите там потребители, е спам в тази тема!

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 11:34 от teta75

# 689
О нее, не искам да гледам претоплени халтурници като Рачков. Нито стари коцкари като Блажко и Божинката. И без това изкачат от хладилника вече.

Искам нови и нешлифовани лица, млади хора, по възможност извън шоубизнеса. Тази година кастът беше много по-добър. Такива непоръбени са ми много по-интересни.
Евгени е обратното на интересен. Поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт