Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 237
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 690
Благо Джизъса,той има най много опит с жените
О, не, аман, този се появява навсякъде вече. Да те е страх да отвориш хладилника, че сигурно и от там ще се покаже със снежнобялата усмивка..
Да, в де що има реалитита е участвал. Само в Ергенът не е бил. Grinning

# 691
Мернахте ли чата на Елена, в които обяснява връзката си с продукцията? 😂

# 692
Мернахте ли чата на Елена, в които обяснява връзката си с продукцията? 😂

Не. къде?

# 693
Noliii, в темата със спойлерите е, преди 3-4 страници.
Повдигам го като въпрос, защото там Елена съобщава, че е посещавала школа по актьорско. Тя може да не е добра актриса, но поне се е опитала да стане

# 694
Боряна при тия двамата от надкаст, единия от които е супер противен, много ми хареса. Досега не я харесвах. Но тук беше супер. Много естествена, много интелигентна и всичко, което каза беше на място.

# 695
А има ли по принцип вариант ергенът на не избере нито една?

# 696
О нее, не искам да гледам претоплени халтурници като Рачков. Нито стари коцкари като Блажко и Божинката. И без това изкачат от хладилника вече.

Искам нови и нешлифовани лица, млади хора, по възможност извън шоубизнеса. Тази година кастът беше много по-добър. Такива непоръбени са ми много по-интересни.
Евгени е обратното на интересен. Поне за мен.

А, имах предвид момичетата. За Евгени ясно.

И все пак го предпочитам за такова предаване пред лензенето на Рачков и въобще всеки прекалено школуван актьор или водещ.

# 697
Noliii, в темата със спойлерите е, преди 3-4 страници.
Повдигам го като въпрос, защото там Елена съобщава, че е посещавала школа по актьорско. Тя може да не е добра актриса, но поне се е опитала да стане

Е, че то не е непременно някой да посещава школа по актьорско, защото иска да става актьор. Познавам хора, които го правят, за да се освободят от задръжките си, да излязат от прословутата зона на комфорт чрез други образи и социални роли, да намерят нови начини за себеизразяване. За мен лично по-сериозна заявка някой да става актьор и да влезе в тия среди, е ако кандидатства/учи в НАТФИЗ примерно. Някой беше писал няколко мнения назад, че Айлин, Джия и Валерия кандидатствали. Нито една не си представям като актриса от това трио, честно Grinning Да си хубавеят, моделството добре им се получава Simple Smile

Иначе за нов ерген - моля, не Рачков! Grinning Божинката и Благо са стари ергени, но ако ще набутват някой от тях, нека е Благо. Той поне може да върже едно смислено изречение (по спомени от ВБ), докато Божинката е... Grinning За мен и до днес е мистерия как тия двамата успяват да оплетат някакви жени, особено Благо. Ще ми е интересно да видя "магията" в действие Smiley Но най-добре ще е с нови лица, малко разнообразие да види драгият зрител Simple Smile

# 698
  • София
На мен пък ми се. Има ги в живота, защо да ги няма и в предаване за любовта? Така или иначе, ако Ергенчо Трети е хетеро нямат да имат шанс.

# 699
На мен ми се струва, че други реалити формати са идеален развъдник за бъдещи ергени. Не знам дали праводържателите го разрешават обаче
В този ред на мисли. Аз си бях харесала Доктора от предния Сървайвър. Или може Туджаров, ако не е обвързан.

# 700
На мен пък ми се. Има ги в живота, защо да ги няма и в предаване за любовта? Така или иначе, ако Ергенчо Трети е хетеро нямат да имат шанс.

Ами има ги в живота, да. Ама не ми се гледат как се целуват и мляскат хомо-та по тАлавизора в 9ч( вечерта, честно казано.

# 701
Докторът е обвързан.

# 702
  • София
Че откога пречи Ергенът да е обвързан?

# 703
Докторът беше симпатяга.
Но откакто казахте Кукушев, пред очите ми минаха куп ситуации, коя от коя по-забавни. От наблюдател в участник, това ще е култово

# 704
  • София
Рачков пари да ми дават, не мож' го изтърпя. На една нога ми е със Слави по противност.

Бих гледала Орлин Павлов. Не знам ерген ли е, не е ли? Не че има значение за тоя формат, хахаха.

Туджаров и Неделчо са ми много странна комбинация от самочувствие и прозираща неувереност и комплекс. Но не са ми неприятни, даже напротив. С тях поне би имало диалози и анализи, и коментари.

Важното е да е разговорлив, че тоя сезон се наслушахме на мънкане, несвързани и недовършени изречения за сметка на мляскането, опипването и захапването на момите. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт