Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 083
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 990
Майката на Микаела е като нея. Като си отвори устата и се шашваш какво казва.
Какви е тази средна нота и ключ сол.
Не казвам, че това е лошо, просто си приличат и в това. Grinning

# 991
Трябваше да оставят Ирина и да пуснат майка ѝ на Генча!

# 992
Бащата на Мика е такъв бонбон😁

# 993
Много сладка Мика и супер свежо готино семейство.
Елена е влюбена в идеята за Евгени, Валерия е влюбена у Генчо.

# 994
Живеят в Пирин голф до Банско.
Наистина прекрасни хора изглеждат.

# 995
Много добра реклама за гърците е този татко. Браво.

# 996
  • София
Малеее възхитена съм от бащата на Мика. Евала, това е мъж. Приел е детето, личи си, че я обича като свое. Майката на Мика е късметлийка.

# 997
Не знам на коя приятелките са по-добри. Камелия на Елена или Айлин и Джия на Валерия. Клоня към вторите. От тях Валерия знае какво може да очаква. Обаче, от Камелия с лицето на вярната дружка, която й мисли доброто и безкрайно се радва на пламналите й чувства, просто не знаем на какво е способна.
Как можеш да предполагаш подобно нещо? От едно видео в интернет и 3 минути по телевизията. Не, че я харесвам, ама ми се вижда преувеличена реакция.
Мога. Това, че на някои хора им се виждат разни неща, не е мой проблем.

# 998
Хем си приличат майка и дъщеря, хем не. Същото широко лице и скули, но Мика има по-фин нос, майка ѝ има по-големи очи.

# 999
Бащата на Микаела изглежда изключително чувствителен и стабилен мъж, от тези които си гледат семейството и носят жената и децата си на ръце.
Дано и е модел на поведение какво трябва да избере.

# 1 000
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Искахме истинска любов, ето майката и бащата на Мика ни я показват, дай Боже всекиму.

# 1 001
Наистина са прекрасни родителите на Мика. Heart Eyes Глътка много свеж въздух след словоизлиянията на Елена.

# 1 002
Родителите на Мика май ще наклонят везните при решението на Евгени... И ще дойде големият разврат на събитията Satisfied

# 1 003
  • Пловдив
Ако имаше конкурс за тъстове, аз ще си избера семейството на Мика. Майката остарява красиво и дъщеря й ще е така, бащата е един добър и сърдечен човек, който истински е отдаден на семейството си. Хубаво и стабилно семейство са.

# 1 004
Майката на Мика е извадила късмет с гръка,не всички гърци са така всеотдайни към бълг.жени .

Общи условия

Активация на акаунт