Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 837
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 135
Не съм гледала първия сезон ссмо оттук оттам понаучавам нещо и моля някой да ме светне, тази Александра, която до последно била фаворитка на всички, включително и на Ергенъ защо не е избрана и как така мразената Виктория е избрана.
За този сезон мисля, че в лицето на Евгени психолозините ни представят образ "как НЕ трябва да се държи един мъж с жените". Може пък следващия сезон да е посветен на "как трябва да се държи един мъж с жените".
Пак ще се повторя за мен Елена е актриса. Е, понякога и актрисите се вживявт в образа де. Но водещото е ролята.
Може и да е наивно от моя страна да си го мисля, но според мен влюбването на Евгени във Валерия от пръв поглед може и да било непланирано за продукцията и в движение да са решавали как ще завъртят наещата та да има интрига. Отстраняването на Джия и Айлин не е измислено от Евгени. доста психологизъм има тука. Защото Валерия сякаш основно се въодушевяваше от споделянето с тях. Както в училище - уж някоя се влюби ама най-сладко а да разказваше после "Аз така, пък той така..."Така, че трябваше да се отстранят за да се види какво ще остане от ентусиазма на Валерия. Но едва ли на Евгени ще му светне такава идея. На него му беше подсказано как да заложи в разговора с Айлин причина за отпадането и. Естествено изсмукана от пръстите и нелепа. Та така де, това което ми е интерсно е да разплитам замислените  по сценарий неща от ..истинските такива, защото си мисля че и такива не липсваха.

# 136
В ИГ на Елена и Валерия не виждам използва на филтри. Обаче при всички останали си е масова практика. Дори при спряганата тук за красавица Микаела.

А нима трябва ли да се обяснява, че 3 месеца държавата ги зяпа на видео в ултра hd? Наистина таквиз безумни коментари се леят тука, че не е истина

Далеч по-важно е на живо как изглеждат, а не ИГ.

# 137
  • Разпиляна във въображението
В ИГ на Елена и Валерия не виждам използва на филтри. Обаче при всички останали си е масова практика. Дори при спряганата тук за красавица Микаела.

А нима трябва ли да се обяснява, че 3 месеца държавата ги зяпа на видео в ултра hd? Наистина таквиз безумни коментари се леят тука, че не е истина

Далеч по-важно е на живо как изглеждат, а не ИГ.

Ставаше въпрос за ИГ на Eлисавета. И всеки ще си коментира каквото намери за добре Simple Smile Ако се харесваш достатъчно може да не си филтрираш снимките. Пам също в лице доста се поправя.

# 138
Прекаляващите с филтри, направо преобразените, според мен не са на център много.
Зачудих се и аз защо Микаела слага филтри като грам не ѝ трябват.

# 139

Ставаше въпрос за ИГ на Eлисавета. И всеки ще си коментира каквото намери за добре Simple Smile Ако се харесваш достатъчно може да не си филтрираш снимките. Пам също в лице доста се поправя.

Няма значение, Инстаграм е с филтри от ден първи, това е стандарт там и не значи нищо. По-важно е на живо да ги видиш как са. Валерия с професионалните снимки ли няма филтри, поправки и т.н. 😂🤣😂🤣😂🤣 Глупости, пълни глупости, те се опитват да ги докарват колко се може естествени уж неподправени. И това също е стандарт, вчера чух че пуснеш ли си wifi в Южна Корея, ще ти настрои филтрите на камерата на телефона автоматично. Те такъв филм съществува в днешно време.

# 140
В момента, в който се появи първото писмо, на мен ми стана ясно, коя ще е победителката. Валерия.
''Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване, мисли на събуждане.
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи.
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно се разхождаш в главата ми.''

Е как след тези слова Евгени ще избере Елена?
Да знам, че доста се коментираха писмата. Кой ги е  писал? Няма значение дали е писано от Евгени, Щерева или Наум. Все тая. Факт е, че го имаше. И в това писмо Евгени смело се обясни в любов на Валерия от самото начало на предаването.
Странно ще бъде след това да избере друга.
Дали?

Да се вярва, че това писмо е писано от Евгени, е наивност. Видяхме го в 6-ти епизод, това е някъде в първите 10 дни снимачно време. Ергенът и Валерия са имали една неособено сполучлива първа среща, първи целувки и няколко пейкинга. Абсурд е това да предизвика такава любов от негова страна, че чак очите ѝ да са слънцето, да има "красиво мечтание как искам да се будя до теб", с мисли за нея "да заспива и да се събужда". Нямам съмнение, че е писано от сценаристи или трябва да е верен спойлерът от другата тема, че с Валерия са имали нещо от преди предаването.

# 141
Някой написа, но загубих нотификацията на поста, че въпросът ми "Щастлив ли си с Елена?" не бил окей, защото се явявал като намеса в личното пространство. Като цяло, дори въпросът "Здравей, как си?!" към непознат човек също би бил намеса в личното пространство, защото не знаеш как наистина е човекът. Фактът, че въпросът идва от друг непознат човек елиминира възможността някой да се обиди. Евгени кой знае какви неща получава на лични.
Иначе, за въпросите - мисля, че Елена не би отговорила за негативност у никого. Най-малкото в Евгени. Дори да има такава, моите 2 стотинки са, че ще си ги запази за нея.

Въпросът изобщо не е обиден, но е подвеждащ - отговорът му може да доведе до сериозна глоба за Евгени. Реално, независимо дали е "да" или "не", или по-дълги обяснения, отговорът би разкрил дали Евгени е избрал Елена или не.

# 142
Ами Микаела си е красавица и без филтри, така че няма лошо. Но Елисавета е Вселени разлика с филтри и без, ха
И в професионалните фотосесии се прави много обработка и Валерия си обработва повечето снимки, а на професионалните фотосесии е друг човек. Обаче това са снимки и е в реда на нещата да се пипват, няма лошо. Още повече, че вече знаем как изглеждат и в най-лошите си състояния.

# 143
Писмото е жокерът на продукцията, че този сезон ще бъде истински, че ще има любов, че този път Ергенът ще е последователен в действията и в избора си.
За това става въпрос! А не, кой реално е написал писмото. Аман!
Цитат
Да се вярва, че това писмо е писано от Евгени, е наивност.

# 144
Благодаря и аз за разкошната корица, анкета и тема!🥀
 Гласувах за Елена, еднакво неприятни са ми с Женчо (много подходящо име, откраднах си го от нечий пост, мерси Simple Smile ) Единственото позитивно за Ети, което мога да кажа, е че не е чак толкова неприятна в лице като Алекс от 1ви сезон (но пък в тяло и отстъпва, хаха).

# 145
  • Варна
Моите въпроси към Елена са:

Смяташ ли, че поведението ти спрямо Валерия (особено на коктейла с чашата в лицето) беше глиганско?

Ако приемем, че идването на Валерия, некакена на общата среща, е глиганско поведение, както сама го определи, как определяш изказването си, че след месеци ще звъниш на Евгени и че няма да се откажеш от него дори и той да е обвързан? Не са ли тези думи проява на двойни стандарти?

П.С. Наясно съм, че както и да отговори, ще го завърти в своя полза. Също моля, ако не са съвсем добре формулирани, някой да ги зададе по-добре.

# 146
  • софия
Писмото е жокерът на продукцията, че този сезон ще бъде истински, че ще има любов, че този път Ергенът ще е последователен в действията и в избора си.
Цитат
Което значи ли, че те са били наясно, че този път форматът ще завърши със сигурна двойка? Защото писмата бяха в самото начало. Още едно потвърждение на тезата.😀

П. П. Момичета, един непоискан съвет. Задавайте въпроси, които са с минимален шанс да бъдат зададени от водещите. Мисля, че ще разнищят всичко, което е станало явно в предаването. Да не хабим излишни патрони.

# 147
Цитат

И как ще го знаят това в самото начало преди да са се развили отношенията?
Тогава ще е страшен жокер, че всичко е по сценарий.

# 148
Въпрос и от мен.
Смята ли Елена, че прекали с лепенето на етикети, с провокацията и с борбата за Евгени?
Цитат
И как ще го знаят това в самото начало преди да се развили отношенията?
Което значи ли, че те са били наясно, че този път форматът ще завърши със сигурна двойка?
И аз искам да знам, но едва ли някой ще ни отговори.

# 149
Не съм гледала първия сезон ссмо оттук оттам понаучавам нещо и моля някой да ме светне, тази Александра, която до последно била фаворитка на всички, включително и на Ергенъ защо не е избрана и как така мразената Виктория е избрана.

Александра беше подлагана на тормоз от Виктория и други момичета, като при последния конфликт ергена трябваше да я защити и да изгони Виктория, но той не го направи и тя му отказа розата.
Виктория е избрана, защото явно умее силно  да впечатлява мъжете, вкл. миналогодишния ерген.

Общи условия

Активация на акаунт