Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 655
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря за темата!
Като се върна назад, първоначално и Пам, и Мони, и Айлийн, че дори и Габисвет имаха заслуга за гледаемостта на сериала. От един момент нататък акцентът падна изцяло върху контраста между Валерия и Елена. Беше много по-добър сезон от първия, но му е време да приключва. Както и при първия сезон, темата е много по-забавна и дълбока Simple Smile

# 121
Благодаря, за темата! Много слаб сезон, да се чуди човек за кого да гласува и против кого.
Дано си вземат поука продуцентите и ако ще има сезон 3, ергенът да бъда много добре подбран.

# 122
Мисля си тия дни каква смелост е да се изтъпаниш в такова предаване, като изключим няколко които явно от глупост са го направили   ...и каква сила е да останеш докрай или да си тръгнеш със запазено достойнство. Валерия показа такава сила. Елена се самоунижи многократно. Но Валерия само добавяше още към силния си образ. А и сами по себе си фактите говорят - липсата на корекции и татуси по нея, дори и грим  често липсваше. И най-вече фактът, че въпреки младостта и красотата си е намерила смисъл в нещо над собствената и личност..Не се е главозамаяла от природните си дадености да хукне да печели дивиденти от тях .Колко млади и красиви момичета са го направили? Аз се чудя как изобщо хората се хващат за глупости като какви и били устните, колко книги била прочела и пр.
Може и нито една книга да не си прочел но да имаш вродена природна мъдрост. От сърце и пожелавам да намери истински партньор какъвто заслужава. Може и Евгени да е това защото не вярвам, че това което ни показаха е той. Според мен ни показваха разни модели на поведение, които психолозите после да нищят. Нещо като примери от учебник. Мисля, че истинският Евгени е мило момче.

# 123
Моите пет:
1. Успя ли да запази приятни спомени за хубавите им моменти с Евгени така, както за предишните си връзки?
2. Ако тя беше в екипа на предаването, какво би променила в сезон 3 в полза на зрителите?
3. Би ли се извинила на някоя от другите участнички за нещо и ако да, за какво и на коя?
4. От кое боли повече - несподелена любов или накърнено достойнство и какво й помага да се изправи и продължи напред?
5. Чувства ли се емоционално ограбена след предаването или катарзисът си заслужаваше?

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 10:20 от Mama xxl

# 124
Тук и с филтрите Елисавета е една Луна(с подобренията).
На мен пък ми заприлича на Камелия докато не увеличих снимката да видя коя е.

# 125
Благодаря, за темата! Много слаб сезон, да се чуди човек за кого да гласува и против кого.
Дано си вземат поука продуцентите и ако ще има сезон 3, ергенът да бъда много добре подбран.
Да отделят едни 100 хиляди или колкото си поиска там и да вкарат Гришо. И да осигурят достатъчно лекари за припадащите девойки Smile

# 126
Евгени го виждам до Меган.
Но от трите финалистки ми пасва най-много с Елена.

# 127
Да отделят едни 100 хиляди или колкото си поиска там и да вкарат Гришо. И да осигурят достатъчно лекари за припадащите девойки Smile
Ама Гришо вече си има избраница.

https://gong.bg/tenis/maje/multimedia/gallery/yellow/grisho-i-ma … iat-snimka-735198

# 128
Гришо трябва първо да си посади коса, че да отговори на бг мамските стандарти за съвършен ерген. Напоследък не изглежда добре поради този тестостеронен "проблем".

# 129
  • софия
Валката умее да дразни. Прекалила е с пожеланията и сега получава реакция. Дразнител, но на онлайн потребители като нас. (За да не ни нарека тролове.)😁
Мен лично ме забавлява. С какво може да ме издразни едно пожелание за рд. И сега малко ще поразритам кошера. 😀 Слагам го в скрит текст, защото е от темата за спойлери. Ако някой още се пази да не чете:
Скрит текст:
Преди няколко седмици ми дойде умната мисъл, че има нещо ужасно гнило в цялата работа. Тази арогантност и увереност на Валерия, това, че изобщо не и минаваше през главата, че някой може да и бъде конкуренция. И тогава предположих в темата за спойлери, че може би Генчо и Вал са двойка от преди формата.  След миналогодишното фиаско, какво по - хубаво за продукцията, ако от този сезон излезе една истинска двойка, която да измие миналогодишния резил. Та какво по-сигурно от това да вкараш двойка. С днешна дата това се чува вече от няколко места. Подхвърляния,  нищо потвърдено официално. То няма и как да е официално.  Ще се разплете във времето, както при Виктор. Но на мен ми стига да сложа последното парченце в пъзела. Правилата единствено за нея не важаха, изсмуканите писма на Щерева. Това, че от самото начало повечето хванахме коя е избраната. Единствено не зная Елена в този случай жертва ли е или добра актриса. Аз клоня към първото. Иронията е, че в старанието си да не се разбере двойката форматът тази година не е Ергенът, а Елена.

# 130
Бих попитала Елена

1. Какви са най-неприятните  черти на Евгени, които виждаш в ретроспекция? (не знам дали имат право да говорят негативно към ергена дори и след предаването, според договорите)
2. Как успя да се възстановиш след това, което преживя на финала?
3. Какви са бъдещите ти планове и смяташ ли, че участието в Ергена ти помогна/ще ти помогне по някакъв начин за осъществяването им?
4. Ти си нестандартна като участник в подобно риалити шоу, смяташ ли, че аудиторията те оцени и разбра?
5. На няколко пъти, гледайки в очите му, ти сподели, че с Евгени се усещате и комуникирате, дори и  без думи. Аз напълно вярвам в това. Но какво, според теб, накрая наклони везните към Валерия?

Присъединявам се към тези въпроси.

# 131
Която и да  избере Генчо, всички ще сме доволни. Защото всички смятаме, че той не е добър партньор за никоя. Този сезон е в пъти по добър от предишния и има много силни образи. Подкрепям мнението, че това е сезона на Елена. Нямам въпроси към нея, а само благодарност, че направи сезона тоооолкова интересен. Пожелавам  й да бъде щастлива и намери любовта.
Точно така е!

# 132
Аз съм за Елена, тя наистина "изнесе" сезона, не че много ми харесва държанието и, дори ме дразни. Права е, когато каза, че Евгени "пренесе" Валерия през сезона, тя през цялото време се държа нагло, сигурна в победата. Затова и наистина бих искала да има изненадващ финал, а не предизвестен от самото начало.

# 133
Някой написа, но загубих нотификацията на поста, че въпросът ми "Щастлив ли си с Елена?" не бил окей, защото се явявал като намеса в личното пространство. Като цяло, дори въпросът "Здравей, как си?!" към непознат човек също би бил намеса в личното пространство, защото не знаеш как наистина е човекът. Фактът, че въпросът идва от друг непознат човек елиминира възможността някой да се обиди. Евгени кой знае какви неща получава на лични.
Иначе, за въпросите - мисля, че Елена не би отговорила за негативност у никого. Най-малкото в Евгени. Дори да има такава, моите 2 стотинки са, че ще си ги запази за нея.

# 134
  • Разпиляна във въображението
В ИГ на Елена и Валерия не виждам използва на филтри. Обаче при всички останали си е масова практика. Дори при спряганата тук за красавица Микаела.

Общи условия

Активация на акаунт