Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 827
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 150
Писмото е жокерът на продукцията, че този сезон ще бъде истински, че ще има любов, че този път Ергенът ще е последователен в действията и в избора си.
За това става въпрос! А не, кой реално е написал писмото. Аман!
Цитат
Да се вярва, че това писмо е писано от Евгени, е наивност.
Което значи ли, че те са били наясно, че този път форматът ще завърши със сигурна двойка? Защото писмата бяха в самото начало. Още едно потвърждение на тезата.😀

П. П. Момичета, един непоискан съвет. Задавайте въпроси, които са с минимален шанс да бъдат зададени от водещите. Мисля, че ще разнищят всичко, което е станало явно в предаването. Да не хабим излишни патрони.
Е, няма как да не се съглася с казаното! Именно писмото,именно до Валерия е движещата сила на повествованието заимствано от "Сън в лятна  нощ". Двата персонажа са избрани предварително, а на Елена и се падна да изнесе сезона на свой гръб.Как не забелязахте инсценировката и как не си зададохте въпроса,че само те имаха право да си пишат,предварително да си знаят къде да си оставят писмата и как Валерия да подклажда огъня като публично ги чете.Особено преигра в последният епизод, когато Женчо я накара публично да прочете писмото с което искаха да ни убедят в правилноста на неговият бъдещ избор. Сценарий шит с бели конци!

# 151
Писмото е жокерът на продукцията, че този сезон ще бъде истински, че ще има любов, че този път Ергенът ще е последователен в действията и в избора си.
За това става въпрос! А не, кой реално е написал писмото. Аман!
Цитат
Да се вярва, че това писмо е писано от Евгени, е наивност.
Което значи ли, че те са били наясно, че този път форматът ще завърши със сигурна двойка? Защото писмата бяха в самото начало. Още едно потвърждение на тезата.😀

П. П. Момичета, един непоискан съвет. Задавайте въпроси, които са с минимален шанс да бъдат зададени от водещите. Мисля, че ще разнищят всичко, което е станало явно в предаването. Да не хабим излишни патрони.

Мдааа, тезата изглежда вероятна.
Аз пък подозирах, че с Елена са двойка отпреди това, защото беше по-отпуснат и естествен с нея, някак свойски се държеше... изобщо впечатлението ми беше, че се познават от преди(шни животи). Значи огъня го е имало, но димните сигнали заблудиха моя скорпионски нюх Simple Smile

Много добър съвет... на мен още не ми се мисли, но ако ми хрумне нещо, ще пиша. Да си кажа не ме интересува толкова случилото се зад камерите (защото тя няма и да каже), колкото това как й се струвало и е изживяла всичко това психически - преди и след.

Елена спечели този сезон, защото позволи на зрителите да я опознаят. Надявам се и в Надкаст да бъде толкова откровена. Пък ако трябва ще пуснем един ДМС да й платим неустойките, в случай, че реши твърде много да се разприказва Joy Нещо ми подсказва, че може да се увлече и има такава ввероятност.

# 152
Благодаря за темата, много са красиви снимките на корицата. Аз винаги съм била от отбор Елена, но мисля, че Мика подхожда най-много на Ергенчето. Изборът на Валерия за мен е най-нелогичен и дори абсурден.

# 153
  • софия
И аз имам такова чувство или поне ще подскаже по неин си начин. Още в подкрепа на тезата. Сега в интервютата с момичетата се разбра, а и в предаването, че тя и Айлин са страняли от останалите изначално. После и Джия са придърпали. Тях трите нищо не можеше да ги бутне. Как да ги бутне,  ако са подпирали през цялото време Валето. Помните ли реакцията на Джия при срещата и с Генчо и масажът.  В момента в който разбра, че той я масажира как изстреля: Мале, Валето. Те си бяха наясно, че е неин. Абе, циркът е пъъъъълен.

# 154
Прословутото писмо е не точно спойлер, по-скоро мои размишления за това, коя евентуално печели.
Оттук нататък имало ли е сценарий, в което не се съмнявам, има ли машинации, кой - кого познавал отпреди, това само Тушев знае.

# 155
И аз имам такова чувство или поне ще подскаже по неин си начин. Още в подкрепа на тезата. Сега в интервютата с момичетата се разбра, а и в предаването, че тя и Айлин са страняли от останалите изначално. После и Джия са придърпали. Тях трите нищо не можеше да ги бутне. Как да ги бутне,  ако са подпирали през цялото време Валето. Помните ли реакцията на Джия при срещата и с Генчо и масажът.  В момента в който разбра, че той я масажира как изстреля: Мале, Валето. Те си бяха наясно, че е неин. Абе, циркът е пъъъъълен.

Ами тя Габи ни го каза в прав текст - "гаджето на Валето" Joy

# 156

Интересно, ако Валерия и Евгени наистина са имали нещо преди формата и са си били двойка на практика, как ли се чувства тя сега, когато гледа целия цирк? Вярно, че е непускист и дебелокожа, но безчувствена не е. Аз на моя мъж ще му отрежат главата, ако видя такива кадри, пък той нека да ми обяснява, че всичко е шоу и игра 😃 На Генчо си му беше приятно да ги мачка и целува всичките, даже не се криеше.

# 157
Която и да е избраницата, не знам как трае всички целувки и натискания, които гледа. И то предимно Гената напира, не е като да се дърпа, а мацките да налитат.

# 158
Между другото не знам кой е писал писмото но адмирации, много е хубаво.
Че е било предварително подготвено не се съмнявам. Само ми е чудно дали предварително се е знаело на коя. Или все пак са изчакали Евгени да ги срещне и да каже КОЯ е. Не ми се струва да е вярно, че са били двойка отпреди. Ако беше така ми се струва че щяха да се постараят да го скрият, а не да допускат компромати от самото начало.
Ако приемем, че двете са били предварително избрани ми се струва, че Валерия е била по-добрата актриса. Елена попресоли манджата.
А за целувките. Ми артистите също се мляскат и натискат въпреки, че си имат семейства. Е тук е така.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 12:42 от pandorina

# 159
Разбира се! Прозрачно е ! Разчитали са,че ще приспят зоркият зрител и ще му напудрят мозъка с евтин водевил. Главната актриса Валерия  преигра и с високомерието си и с непоклатимата си сигурност в предварително обещаната победа. Елена просто игра себе си. Генчо е просто марионетка.

# 160
Сигурността на Валерия идваше от това, което усещаше от Евгени. Ми не можеш да сбъркаш когато един мъж е луд по теб. После имаше много моменти в които на лицето и се изписваше объркване, ревност..Ако е знаела че ще бъде избрана нямаше да има такива моменти. А то се виждаше , че са съвсем истински.
Напротив, точно Елена когато я метна на рамо сякаш знаеше предварително. Не се учуди..за разлика от всички останали.

# 161
Някои въпроси, които тук се задават към Елена, са оценъчни и с цел да я "захапят" (използвам по-възпитана думичка Grinning). Защо това се прави с такава страст и с такова озлобление питам аз и отговор не чакам Simple Smile

# 162
  • софия
Според мен, точно защото не са артисти не успя да скрие превъзходството си пред другите.  За това и останалите момичета и се дразнеха на арогантността и и че не ги зачита за хора. Освен шаферките, де. За още нещо се сетих. Единствена Валерия и Генчо са подали декларации за гласуване в чужбина. От къде е била сигурна, че ще е още във формата по това време.
 И сега в четвъртък Ергенчо изибра Елена и ще си счупя кристалната топка в телевизора.😀

# 163
  • Разпиляна във въображението
Щом Валерия печели и се е усетило в самото начало, то мога да си обясня монтажа на предаването. Тя е с почти орязано присъствие, не се дават големи части от разговорите им - само едно целуване. А не е като да не са споделяли нещо, да са говорили. Синхроните й не са много. Извадиха напред Елена, за да не стане прекалено очевадно. А тя се е подковала със спомени как се прави реалити и е чела как се прави точно това реалити. Прибавяме привличане от нейна страна и воала.

Ще са интересни гостуванията на тримата след шоуто. Може да се разбере повече от това как се е развила историята.

# 164
Аз пък не очаквам кой знае какво от гостуванията. Истината няма да я разберем. Щото ако се разбере едва ли някой ще се върже да гледа други сезони. А хората колкото и да не вярват все пак очакват и нещо истинско. Ето аз - допреди месец се чудех как има хора да гледат това и излизах от стаята. Ей ме на тука от 2 дена първа писта.
Аrizona, много благодаря за разказа!

Общи условия

Активация на акаунт