Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 559
  • 4 066
  •   2
Отговори
# 210
Скрит текст:
Минавам да оставя това тук:

Браво на художничката! Hands Clap

Правено е по тази снимка. Нямаше ли такива компютърни програми, които превръщат снимка в уж картина.

# 211
Много красив портрет на Елена, наистина едно голямо браво! Добре хваща красотата на Елена и излъчването й!

# 212
Елена има това красиво и нежно излъчване в разни моменти. Чаровница е като цяло. Само си позволявам да коментирам, че не е усъвършенствала способностите си за самогримиране. Хубаво би било за новото ѝ ампоа на инфлуенсър да го направи Simple Smile в “услужливия” грим няма нищо лошо.

# 213
Да, де, по тая снимка, ама изглежда като с филтрите в инстаграм.

# 214
ох пак да пиша, че мен пък ме дразни как се гримира Айлин-- червилото й винаги излиза от устните нарочно. Някой има ли идея защо така се гримира, при положение, че не е с тънки устни???

Не разбирам много от грим и много рядко ме дразни нечий грим, но при Айлин, която уж е гримьорка, ме дразни много.

# 215
  • софия

Ако е рисувано от човешка ръка, браво. Поредната ирония на съдбата. Ети не стана муза на човекът,  когото искаше. Но за сметка на това вдъхнови много други. Съжалявам, че говоря, като пред свършен факт. Но съм убедена какъв ще е финалът.

# 216
Скрит текст:

Правено е по тази снимка. Нямаше ли такива компютърни програми, които превръщат снимка в уж картина.

Вече има всичко, някои са с невероятни ефекти Pensive Това ми прилича на рисувано от човек, но знае ли се... просто много добре е уловен духа на Елена.

# 217
Ами, СлаБе, ирония е, да, но живот, какво да го правиш:))). След нещастна любов често животът те компенсира по други начини. А може пък след време наистина да се радва, че не се е получило с абсолюта. Човек, когато е влюбен идеализира обекта на чувствата си и му приписва качества, които той не притежава.

# 218
Скрит текст:
Скрит текст:

Вече има всичко, някои са с невероятни ефекти Pensive Това ми прилича на рисувано от човек, но знае ли се... просто много добре е уловен духа на Елена.
Да, защото снимката е чудесна портретна фотография, а не филтрираните лица без дефекти, без светлосенки, но и без характер.

# 219
Ах, как се обърнаха нещата. Нали Евгени не заслужавал Елена?! 😂 Няма нужда да ми отговаряте.

Така е, Елена е доста по-зряла от него и ще го носи на гръб ако е с него. Аз я харесвам, но не съм за нея да спечели. Нека си взима недораслата Валерия, която си мисли, че каквото хвърчи се яде. То на такива мъже такива им трябват...

# 220
  • софия
Ах, как се обърнаха нещата. Нали Евгени не заслужавал Елена?! 😂 Няма нужда да ми отговаряте.

Така е, Елена е доста по-зряла от него и ще го носи на гръб ако е с него. Аз я харесвам, но не съм за нея да спечели. Нека си взима недораслатаВалерия, която си мисли, че каквото хвърчи се яде То на такива мъже такива им трябват...
Ей с този коментар я удряш Валето право в емоциЙте. 😀

Бърльо, липсваше. Туй става, само ако е разгонено.

# 221
На заспалия поглед на Евгени подхожда най-много (о, изненада) премреженият поглед на Валерия. Той отваря уста - чува се "мън-мън-мън"; тя отваря уста - чува се "ми-ми-ми". Семейство Нуждаемсеотсубтитри ❤
Тази идилична картинка няма как да е без Елена зад храста с някой пикторален цитат или въпрос "Ама Валерия, ти пита ли го, пита ли го? Отговори ли ти? И какво ти каза, какво?" Grinning

Гласувах за Мика. На Елена няма да й е готино да се извинява през ден два на Евгени, а на Валерия не й отива - млада, с пъргава мисъл, хубава, да се забутва с тоз флегматичен егоцентричен Ерген.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 16:55 от Linda*kiss

# 222
  • София
Скрит текст:

Прекрасна!
Коя е художничката? Много е талантлива.

p.s. Леле, момичета заринахте ме с въпроси
Толкова въпроси не е имало и за Фифо и Гого накуп. Какво направихте, хаха, ужас. 😮😁😉

# 223
Това не е рисунка, а е снимката с ефект. Simple Smile

# 224
Да, де, по тая снимка, ама изглежда като с филтрите в инстаграм.
Абсолютно вярно. Което отново ме връща към теорията ми за добрия стар грим.
Всички сме наясно с кошмарите от разтечен грим, колкото и да е устойчив. И ето, на плажа си, с размазан грим, чудиш се как да минимизираш пораженията, а някой отсреща ти се усмихвам, или, обожемой:heart:, започва да те сваля. Няма как да знаеш дали това е Човекът, но поне си наясно, че на сутринта, след като се събуди до теб и те види, няма да избяга с адски писъци Joy
А с такива картини и снимки с филтри -какво. Уреждаш среща с човек, когото харесваш, и който те е виждал само на снимка. Ето го, на уреченото място, в уреченото време! Миглите ти пърхат в синхрон с пеперудите в стомаха, приближаваш го с най-невероятната си усмивка, а той..... Той те поглежда с погнусата на прегладнял човек, открил двойка хлебарки, правещи секс върху току-що поднесения му стек, и те подминава, продължавайки да се оглежда за теб Cry

Общи условия

Активация на акаунт