Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 533
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 195
Всяка една от момите и ерген ще монетизират появата си по телевизора.
Ама нас да ни пита човек, за какво три месеца кръстосвахме шпаги и съсипвахме клавиатурите си.
Безброй мнения изписах за Валето и за Елена, и никой няма да се сети да ме покани нито в Надкаст, нито в Подкаст, а за Дикова даже и не си мечтая.
Joy Joy Joy

# 196
Сигурно ли е, че Елена е приела да ходи в Надкаста?
да, имат нов епизод от днес и си записваха някакъв въпрос, който да й зададат като дойде. Неделчо попита Туджаров "А Валерия отговори ли ти, ще дойде ли". Туджаров каза, че Валерия още не му е отговорила. Значи Елена е и ще отиде.

# 197
  • софия
Всяка една от момите и ерген ще монетизират появата си по телевизора.
Ама нас да ни пита човек, за какво три месеца кръстосвахме шпаги и съсипвахме клавиатурите си.
Безброй мнения изписах за Валето и за Елена, и никой няма да се сети да ме покани нито в Надкаст, нито в Подкаст, а за Дикова даже и не си мечтая.
Joy Joy Joy
Пу, пу, Дикова никой да не застига. Дори и на най-върлите фенки на Вал не го пожелавам. 😀
  Обаче не бяха ли епични битките ни. А колко нови неща научих, докато разкоствахте Етито. То цветове на годината, то марки гащя. Направо нов човек се чувствам.

# 198
Сигурно ли е, че Елена е приела да ходи в Надкаста?
да, имат нов епизод от днес и си записваха някакъв въпрос, който да й зададат като дойде. Неделчо попита Туджаров "А Валерия отговори ли ти, ще дойде ли". Туджаров каза, че Валерия още не му е отговорила. Значи Елена е и ще отиде.

Мисля си, че и това е спойлер Wink

# 199
# 200
Да, защо?
Според мен те предварително са се свързали с момичетата, без да има значение коя как ще завърши.

# 201
  • София
Относно това, че ги жалят.  Жалят ги, да. Защото искат повечко ергенки да минат през подкаста им. От друга страна бтв дебне зорко какво ще кажат участниците.

Ясно ми е, но един качествен водещ може да формулира въпроса така че да даде терен участничката да отговори и обясни, а не да я вкара в оправдателен режим. Друга тема, че и Надкаста и Комеди клуба не изглежда да го могат - някакси не успяват да задълбочат по истински интересните теми и ситуации, които всъщност ни вълнуваха толкова по време на предаването.

# 202
Сещам се защо може да е спойлер. Защо не споменават Мика. Или я споменават? Тъкмо си пуснах Надкаст. Мика само при Комеди клуб беше заявила, че няма да участва,  нали?

# 203
Сещам се защо може да е спойлер. Защо не споменават Мика. Или я споменават? Тъкмо си го пуснах. Мика само при Комеди клуб беше заявила, че няма да участва,  нали?
коментираха Елена и се сетиха нещо, което искат да я питат и Туджаров каза "чакай, да запиша, да я питаме". Тогава Неделчо го попита "абе, а Валерия отговори ли ти, ще дойде ли" и т.н. Ако Мика им е отговориа и са се разбрали вече, няма защо да го пита за нея, а темата се повдигна защото те вече говореха за Елена.
На мен лично тази интеракция не ми издаде нищо, освен, че Елена е потвърдила участието си в Надкаст. Което от своя страна не ми издава нищо различно...  Laughing

# 204
  • софия
Сещам се защо може да е спойлер. Защо не споменават Мика. Или я споменават? Тъкмо си го пуснах. Мика само при Комеди клуб беше заявила, че няма да участва,  нали?
коментираха Елена и се сетиха нещо, което искат да я питат и Туджаров каза "чакай, да запиша, да я питаме". Тогава Неделчо го попита "абе, а Валерия отговори ли ти, ще дойде ли" и т.н. Ако Мика им е отговориа и са се разбрали вече, няма защо да го пита за нея, а темата се повдигна защото те вече говореха за Елена.
На мен лично тази интеракция не ми издаде нищо, освен, че Елена е потвърдила участието си в Надкаст. Което от своя страна не ми издава нищо различно...  Laughing
Съгласна съм. Една съфорумка каза, че е гледала лайф на Мика. Тогава тя е казала, че ще отиде в Надкаст, а в комеди клуба не. Което на мен ми говори, че с нея вече имат уговорка. С Елена също, още от интервюто с Камелия. Само Вал още не е отговорила.

# 205
Много сте сладки как си се надъхвате, че ако изборът е Валерия, няма начин да няма нещо уговорено. Ама как Евгени ще я избере, що пък точно в нея ще се влюби, щом не сме го усетили ние, значи няма начин да е вярно. А пък с Елена със сигурност си е играл, подвеждал я е, иначе няма начин да не я избере...
И с Виктор беше същото - имал си момиче преди предаването, значи всичко било измама.
Големи хора сме, наистина ли вярвате, че каквато и да било уговорка отвън, би спряла ергените да се влюбят в друга вътре?! Ей го нА Благой, даже женен беше иии... нова любов от Сървайвъра 😂

# 206
И аз благодаря за новата темичка. Ама как така последна Dizzy Face След финала сигурно почва най-голямото коментиране? (не съм следила миналата година, но предполагам)

Подкрепих въпросите на Слабе и Баба Роса. Не гледам подкасти и подобни (и много благодаря, че ги преразказвате), но този с Елена бих го гледала, щом ще има въпроси и от тук Simple Smile

Стискам палци за положителен и красив финал. Дано оберат драмата на максимум, достатъчно драма гледаме в новините всяка вечер.
Предаването няма да ми липсва толкова, но темата - определено Simple Smile

# 207
Аз гледах Мика и да, каза че в Надкаст ще ходи, а в Комеди не, защото не ги харесва.
Ще ходи, ще ходи Елена по кастове, белким си намери работа. А и с Пам са се залепили, а тя също е напориста да се валидира в софийската интелигенция и има доста познати гледам, ще присламчи и Елена.

# 208
Минавам да оставя това тук:

Браво на художничката! Hands Clap

# 209
Много сте сладки как си се надъхвате, че ако изборът е Валерия, няма начин да няма нещо уговорено. Ама как Евгени ще я избере, що пък точно в нея ще се влюби, щом не сме го усетили ние, значи няма начин да е вярно. А пък с Елена със сигурност си е играл, подвеждал я е, иначе няма начин да не я избере...
И с Виктор беше същото - имал си момиче преди предаването, значи всичко било измама.
Големи хора сме, наистина ли вярвате, че каквато и да било уговорка отвън, би спряла ергените да се влюбят в друга вътре?! Ей го нА Благой, даже женен беше иии... нова любов от Сървайвъра 😂
За Виктор и Александра бях сигурна, че са влюбени, но тогава стана нещо, което ни спестиха и тя върна розата. Абсолютно съм убедена, че не е заради заливането с джина. Сега не мисля, че Евгени е влюбен във Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт