Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 816
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 165
На мен Елена и Валерия ми се струват съвсем истински и също моментите им на близост с Евгени. За него не знам доколко е бил в колебание, или просто се възползва максимално от нагласата на момичетата и доверието им.

# 166
Искам да попитам  какво значи "синхрони" в предаването, много често го използвате?

# 167
  • Варна
Искам да попитам  какво значи "синхрони" в предаването, много често го използвате?

Когато участник коментира нещо, станало в предаването, сам.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:28 от scalestone

# 168
Когато ги снимат по отделно и всяка реагира на случващото се (по въпроси, зададени от екипа, които не се излъчват).

# 169
Благодаря, за темата! Много слаб сезон, да се чуди човек за кого да гласува и против кого.
Дано си вземат поука продуцентите и ако ще има сезон 3, ергенът да бъда много добре подбран.
Да отделят едни 100 хиляди или колкото си поиска там и да вкарат Гришо. И да осигурят достатъчно лекари за припадащите девойки Smile
Гришо за 100 000 няма дори да гледа, камо ли да участва:)))) Пък и къде ще му намерят Наоми Кембъл най-малко, хахахаха.

# 170
Без съмнения гласувах за Елена, вече месец и горница не си променям мнението! Grinning

# 171
Има мнения, че Елена печели, защото се снима с колието в Инстаграм. Joy
Диамантите, макар и малки са си диаманти и с разбито сърце. Много ясно, че ще го носи, когато й е кеф. Според мен, няма нищо общо с изхода на предаването.

# 172
Изтрит ми е въпроса към Елена...
Трябва да е положителен, за да не бъде изтрит ли ?

С културен тон и без обиди и квалификации?

# 173
В момента, в който се появи първото писмо, на мен ми стана ясно, коя ще е победителката. Валерия.
''Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване, мисли на събуждане.
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи.
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно се разхождаш в главата ми.''

Е как след тези слова Евгени ще избере Елена?
Да знам, че доста се коментираха писмата. Кой ги е  писал? Няма значение дали е писано от Евгени, Щерева или Наум. Все тая. Факт е, че го имаше. И в това писмо Евгени смело се обясни в любов на Валерия от самото начало на предаването.
Странно ще бъде след това да избере друга.
Дали?

Да се вярва, че това писмо е писано от Евгени, е наивност. Видяхме го в 6-ти епизод, това е някъде в първите 10 дни снимачно време. Ергенът и Валерия са имали една неособено сполучлива първа среща, първи целувки и няколко пейкинга. Абсурд е това да предизвика такава любов от негова страна, че чак очите ѝ да са слънцето, да има "красиво мечтание как искам да се будя до теб", с мисли за нея "да заспива и да се събужда". Нямам съмнение, че е писано от сценаристи или трябва да е верен спойлерът от другата тема, че с Валерия са имали нещо от преди предаването.
Въпросът ми беше дали е сигурно, че Валерия печели. 😐😃

# 174
Виждам, че сте зачекнали използването на филтри. Не го разбирам това, както и приравняването му с използването на грим. Е, няма как да се съглася. И докато първото може да доведе до стресиращи ситуации, то ползването на грим, особено на плаж или басейн може да бъде своеобразен литмус JoyJoyJoy за бъдещото развитие на нечии отношения или ситуация Grinning

# 175
  • София
На мен също ще ми е интересно да гледа Евгени, Валерия и Елена в гостувания. Искам да знам Евгени какво смята, че не са показали от него и как е направил финалния си избор. Имало ли е причина не само да избере едната, но и да не избере другата. Мисли ли, че понякога прибързваше с решенията за някои момичета.

За Валерия ще ми е най-интересно да разкаже как са се развили отношенията им извън къщата, как се е чувствала знаейки, че трябва да чака същинския старт на връзката им. (Ако е победителката)

За Елена ще ми е интересно да обясни поведението си в къщата, как е виждала нещата на двата фронта - този с Евгени, на който се опитваше всячески да му се хареса, и този с момичетата, където се опитваше по всякакъв начин да ги провокира и обезкуражи.

За мен тя също до голяма степен изнесе сезона (но Валерия много й помогна за това), но го направи от позицията на силно противоречив образ - масово харесвана от повечето и страстно нехаресвана от не малка част. Надявам се водещите наистина да й задават интересни въпроси, защото ми се струва, че доста ги щадят участничките, и настава скука по разните подкасти.

# 176
  • От Луната
Интересно е гласуването. Равни са и двете, което значи, че продукцията добре си е свършила работата. До сега май никога не сме имали толкова равнопоставеност в избора в което и да е реалити до сега. Наистина интересен финал се очертава!
И вашите мнения също са много разностранни, което доста обогатява и моята гледна точка.

# 177
  • София
Проспах тема-две, че ми писна да ме убеждават през пост колко е естествена и прекрсна Валето, но да кажа, че гласувах за нито една.
1. С Мика нищо не видях да има;
2. Елена предобри малко повече от необходимото;
3. Валерия е различна Вселена от него, не знам как две толкова отрицателни вселени са толкова различни.

Като цяло, мнението на СлаБе звучи разумно. Валето и Женчо се държат като стара двойка. Уж има страст, ама къде? Поне навик и увереност от това има.

Към сценаристите имам два съвета. Да си наемат по-добри актьори следващия път или да направят Ерген в маалата. Тогава такива пълноцветни и естествени образи ще има, страст, обрат, разврат, инцест, че ще изтрепат рибата.

# 178
  • софия
Ооо, това ли е въпросът. Мисля, че Дечо ще и го зададе и без да го караме.
 Относно това, че ги жалят.  Жалят ги, да. Защото искат повечко ергенки да минат през подкаста им. От друга страна бтв дебне зорко какво ще кажат участниците.
 Вал и Генчо ще видим дали изобщо ще стигнат до подкастовете. Според мен много ще зависи по какъв начин ще ги залее всенародната любов. Дали с радост или с хейт. Ако е второто, може да постъпят, като Джаферович. Безследно изчезнали.

# 179
Начи..махаш имената.... да стане хипотетично, и питаш  Елената - ако харесваш много един мУж, но той е с друга, би ли се борила за него?
Може да и отпериш и допълнителен въпрос към този - сеща ли се за такъв например литературен перосонаж...

Общи условия

Активация на акаунт