Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 553
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 180
По интуиция имам усещането, че Елена няма да гостува на никакви под над из между касти след шоОто. Тя е прекалено височайша, това са трибуни за не достатъчно изявени девойки. Та се надявам да няма разочаровани ако се окажа права.
Иначе аз нищо не искам да я питам, всичко ми е ясно.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Очевидно погрешния избор според кого - Евгени или Елена?

# 182
Аз бих я питала дали си е запазила намерението от предаването да се види с него на по кафе, за да се увери, че е щастлив. Това като една много загрижена за Евгени приятелка, разбира се! 😊

# 183
И аз имам такова чувство или поне ще подскаже по неин си начин. Още в подкрепа на тезата. Сега в интервютата с момичетата се разбра, а и в предаването, че тя и Айлин са страняли от останалите изначално. После и Джия са придърпали. Тях трите нищо не можеше да ги бутне. Как да ги бутне,  ако са подпирали през цялото време Валето. Помните ли реакцията на Джия при срещата и с Генчо и масажът.  В момента в който разбра, че той я масажира как изстреля: Мале, Валето. Те си бяха наясно, че е неин. Абе, циркът е пъъъъълен.

Ако наистина са били двойка отпреди предаването, това би обяснило как така от нищото пламна тази любов. Една безстрастна среща, ултиматум след нея и изведнъж хоп любовно писмо. Когато всички очаквахме да я изгони, след ултиматума на Валерия към Женчо, изведнъж любовни излияния в писмо.
Тази хипотеза никак не е нереална (че продукцията се застрахова с реална двойка на финал). Ше видим, малко остана, до заветното ДА

# 184
  • софия
По интуиция имам усещането, че Елена няма да гостува на никакви под над из между касти след шоОто. Тя е прекалено височайша, това са трибуни за не достатъчно изявени девойки. Та се надявам да няма разочаровани ако се окажа права.
Иначе аз нищо не искам да я питам, всичко ми е ясно.
Сменяй я тази интуиция. 😀
Мисля точно обратното. Да видим коя интуиция ще я мятаме на боклука. Моята или твоята. Поклон към всички, които префасонираха въпроса към Елена. С глас се смея.

# 185
Ооо, Елена и в двата случая ще обиколи де що има студио и каналче. Минимум два месеца ще я гледаме почти всеки ден. После ще се намърда някъде. Предполагам - БТВ.

# 186
И аз не се съмнявам, че Елена ще осребри участието си. Защото цялата й игра подсказва, че би искала да има бъдещи участия в медийното пространство.
Нейната игра не беше за да се скрие след шоуто и да си стои вкъщи.

# 187
Дано да й се случат нещата, професионално и в личен план! С изключение на Евгени.

# 188
Аз бих попитала Елена дали ѝ прави кеф разни интернет потребители да повтарят измислиците ѝ от синхроните. 😉

# 189
Сега видях препратките към последните епизоди. Там сякаш Елена казва "искаше ми се да я взема аз". Това не навежда ли на мисълта, че  видяното е за заблуда и всъщност точно тя ще е? И то как става, пак ли ще ги гони една по една или само на избраната ще дава роза?

# 190
  • софия
Аз бих попитала Елена дали ѝ прави кеф разни интернет потребители да повтарят измислиците ѝ от синхроните. 😉
Това е готино. Някои си заживяха собствен живот. 😀
 pandorina, едната вечер ще обезрози една от трите на последна церемония. В последния епизод се среща с двете по отделно. На едната предлага, а на другата обяснява колко е жестока и неповторима,  но не са един за друг.

# 191
Ако продуцентите искат да има шок в последния момент ще спечели Мика. Дали за това я пазиха толкова дълго в сянка и чак накрая я избутаха напред? За да няма време хората да си обърнат нагласата, че ще е една от другите две. Би било много тъпо де..

# 192
Сигурно ли е, че Елена е приела да ходи в Надкаста?

# 193
Евгени е отговорил на доста въпроси. Очаквано, въпросите за "Ергенът" са общи. И не се асоциират с никого, съответно и отговорите. Това е Ок. Обаче, въпросът за конкретни продукти, които използва и как си оформя косата ме разцепиха. За парфюмът по-разбирам да се пита, но за косата .... Боже, Господи!
Хора, вие сериозно ли?! Joy JoyJoy

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 14:50 от vanya.pavlova

# 194
Сигурно ли е, че Елена е приела да ходи в Надкаста?
Да, според Дяволо.

Общи условия

Активация на акаунт