Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 394
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Минавам да оставя това тук:

Браво на художничката! Hands Clap

Прекрасна!
Коя е художничката? Много е талантлива.

p.s. Леле, момичета заринахте ме с въпроси
Толкова въпроси не е имало и за Фифо и Гого накуп. Какво направихте, хаха, ужас. 😮😁😉

Еми вземете повече от 5, де!!!

# 226
Нямам мой си въпрос, но подкрепям онзи за момент, който Елена би искала да видим, а не са ни го показали. Не се съмнявам, че това е възможност, която тя не би пропуснала.
 За финала очаквам Поли да се върне и Евгени, травмиран от брутален скандал между Вал и Ети, директно да я опръстени и да изчезнат down under.

# 227
  • София
Е, няма как...
То направо да направим подкаст Бг мама, хаха. 😉
Аз мисля да си селектирам както сме се разбрали с 5 въпроса (то и толкова е много, започнахме с два, три и стигнахме до 5), но ще изпратя всички въпроси отделно към човек близък на Елена и ако последната реши да отговори да го направи писмено тук или нещо такова, ще видим.
Имайте предвид обаче, че има договори, които са брутални (особено тези на Олд Скул) и че тук се чете много и се следи и няма как да очаквате Елена да отговори искрено на една не малка част от въпросите... След години може, ама сега е абсурдно за съжаление.

# 228
Дяволо, ако остане място за някакви детайли във въпросите, бих попитала: Защо остана да слуша личната история на Ирина по време на срещата ѝ на пейката с Евгени?
Подкрепям и въпроса на СлаБето дали плуването до островчето е самоинициатива, а не решение на продукцията.
Също и: Чела ли е преди влизане в шоуто книги как се печели в Ергенът и приложила ли е нещо от прочетеното?

# 229
Скрит текст:
Минавам да оставя това тук:

Браво на художничката! Hands Clap

Прекрасна!
Коя е художничката? Много е талантлива.

p.s. Леле, момичета заринахте ме с въпроси
Толкова въпроси не е имало и за Фифо и Гого накуп. Какво направихте, хаха, ужас. 😮😁😉
Знам, че не обичаш спойлери, обаче ако имаш нужда от обяснение на финала в четвъртък, те съветвам да прочетеш темата с днешните постове. Ценна информация има.

# 230
  • София
На последния въпрос веднага мога да ти отговоря.
Да - чела е книгата как се печели риалити формат и се е подготвяла много старателно за сезона.
Това е една от многото причини да я харесвам. Ако всички бяха като нея щяхме да гледаме невероятни формати, а не тези бози тази пролет (с редки изключения тук-таме).
Аз лично много бих искал да видя Елена в Сървайвър или Фермата.

Blue_cloud,
Мерси ама не припарвам до таз тема. Бягам като дявол от тамян от нея. За мен тя е като Мордор... 😉😀

# 231
Също и: Чела ли е преди влизане в шоуто книги как се печели в Ергенът и приложила ли е нещо от прочетеното?
Това е гениален въпрос, но не вярвам да мине цензурата. Иначе искам линк за книга, чета, развеждам се и се записвам за кастинг (може и в разбъркан ред).

# 232

Елена. когато заяви, че ще се бори докрай за него

Неговата реакция

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:20 от LadyCharming

# 233
Това е гениален въпрос, но не вярвам да мине цензурата. Иначе искам линк за книга, чета, развеждам се и се записвам за кастинг (може и в разбъркан ред).

Не те съветвам да го правиш, но все пак ето линк Joy
https://libgen.is/book/index.php?md5=C6BF926E537516699277EA13D312A0A2

# 234
  • софия
LadyCharming,  и двамата имат една и съща физиономия. До сега не бях открила прилики.😀
 Това със книгата тя самата го беше потвърдила пред Туджаров. Коментираха го в подкаста с Камелия. Ще е готино, ако хвърли още малко светлина. Не мисля, че ще има цензура по този въпрос. Всеки участник в риалити има право да каже как се е подготвял. Цензурата е за самата кухня на предаването и за неизлъчени кадри.

# 235
# 236
СлаБе, погледът на Елена казва ще мина и през трупове за теб, а неговият – тази наистина ли вярва, че ще я допусна до личното си пространство

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:53 от LadyCharming

# 237
  • софия
СлаБе, погледът на Елена казва ще мина и през трупове за теб, а неговият тази наистина ли вярва, че ще я допусна до личното си пространство
На мен друго ми говорят. Едно и също: Аман от този цирк, до кога ще се правим на маймуни! Защо си го причинихме изобщо.😀

# 238
На последния въпрос веднага мога да ти отговоря.
Да - чела е книгата как се печели риалити формат и се е подготвяла много старателно за сезона.
Това е една от многото причини да я харесвам. Ако всички бяха като нея щяхме да гледаме невероятни формати, а не тези бози тази пролет (с редки изключения тук-таме).
Аз лично много бих искал да видя Елена в Сървайвър или Фермата.

Blue_cloud,
Мерси ама не припарвам до таз тема. Бягам като дявол от тамян от нея. За мен тя е като Мордор... 😉😀
След финала имам предвид.

# 239
На тая снимка Елена е доста неприятна. За разлика от вида и като булка, където беше дори симпатична.
На Евгени погледът излъчва презрение. Особено на едното око. На другото безразличие.

Общи условия

Активация на акаунт