Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 381
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 240
Ще ме извинявайте, но много й отива!
Надявам се поканата от бранда за тази сесия, да не е случайна! Текстът също! 💫

# 241
Цитат
Да - чела е книгата как се печели риалити формат и се е подготвяла много старателно за сезона.
Много жалко за Елена. Хем е влязла в шоуто с написано домашно, (а някои се смееха на Меган), хем има голяма вероятност да не спечели това, за което толкова се е готвила.

# 242
Елена има това красиво и нежно излъчване в разни моменти. Чаровница е като цяло. Само си позволявам да коментирам, че не е усъвършенствала способностите си за самогримиране. Хубаво би било за новото ѝ ампоа на инфлуенсър да го направи Simple Smile в “услужливия” грим няма нищо лошо.
Камерата и гримът не я обичат, красива е без грим.В предаването я превръщаха на лелка, а на живо тя е като момиченце.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:08 от LoveJoy

# 243
  • софия
Цитат
Да - чела е книгата как се печели риалити формат и се е подготвяла много старателно за сезона.
Много жалко за Елена. Хем е влязла в шоуто с написано домашно, (а някои се смееха на Меган), хем има голяма вероятност да не спечели това, за което толкова се е готвила.

Колко сме различни и не го казвам с лошо. Вижте и снимките,как различно четем по тях.
 За това, че се е подготвяла как да се представи в риалити формат мен е похвално и още повече я уважавам. Защото, да не се лъжем Ергенът е точно това. Като Игри на волята, брадъри,  сървайвър. Но доста по-извратено. Защото се заиграва с чувствата на участниците на високо ниво.
 И пак според мен тази подготовка я направи победител, независимо как ще завърши. Тя просто затъмни всички останали с противоречивата си личност.

# 244
Lemon, благодаря от все сърце, задължена съм ти чак до последната Церемония!
Как се печели Ергенът, не как се печели ерген, сега вече ми е ясно как се появи у мен неприязън към "подготвената" участничка. Някой да и каже, че зубрачите не стават нито за тв, нито за реала.

# 245
Скрит текст:
Елена. когато заяви, че ще се бори докрай за него

Скрит текст:
Неговата реакция

Малко по-късно същата вечер с безразличния Евгени..

# 246
В другата тема едно по едно нареждаме, че *май е имало кънекшън между Валерия и Ергени преди началото на формата, тук за някаква книга на Елена се говори и как се подготвяла. Язък ѝ за подготовката ако работата е била опечена предварително.

# 247
Скрит текст:
Скрит текст:
Елена. когато заяви, че ще се бори докрай за него

Скрит текст:
Неговата реакция

Малко по-късно същата вечер с безразличния Евгени..

О, да! И виждаме кой е мъжът в тази двойка.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:26 от LadyCharming

# 248
  • софия
лейди Рамкин, книгата не е как се печели Ергенът. А как да оцелееш почти невредим в реалити формат . Има разлика. Защото принципите да дръпнеш напред в подобни предавания е един и същ. Това да не се приема, като подливане на върбинката ни. Това с до последната церемония още важи. 😀
 LadyCharming, която и да е с Генчо ще е мъжът в двойката.
 Малей, като в кралския двор се почувствах. Много лейдита, много нещо. ❤

# 249
Морана, книгата е за това как да изпъкнеш измежду многото момичета и да спечелиш екранно време и популярност сред тв аудиторията, не как да накараш мъжът да се влюби в теб. Ако е чела Елена, чела е с разбиране. Щото и други може да са чели, но не им личи Simple Smile

Допълвам: Слабе, днес за втори път пишем по едно и също време едно и също Kissing Heart

# 250
Според вас има ли възможност, Валерия да остане трета?! Това за мен е най-големият възможен "обрат". Мика да отиде с Елена на финал, а Валерия - трета.

# 251

Оф, краличке, от мъжа си трябва да очакваш да те носи на ръце, не от децата ти Rolling Eyes

# 252
Отличи ли се Елена, отличи се. Къде с изказ, къде с провокации, къде със завоюване на ергена.. 😁 Определено е забелязана и коментирана.
А Валя какво... просто е красива. И още много красиви имаше.
А друга такава цветна Елена, не, нямаше.
Много добре си е прочела, а и приложила книжката.

# 253
  • софия
Според вас има ли възможност, Валерия да остане трета?! Това за мен е най-големият възможен "обрат". Мика да отиде с Елена на финал, а Валерия - трета.
За мен никакъв шанс подобно разпределение.

# 254
  • София

Само ако сладкия Грогу се намеси със Силата! 😉

Общи условия

Активация на акаунт