Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 143
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 420
Пиша го бавно тоз път, ако някой се включи да помага. Точно защото не се подава ден за ден изскача зайчето. Заявлението е подадено от Валерия преди започване на заснеманто.  Освен нея подобни заявления са подадени от Евгени, Теа,  Наум и хора от екипа. Идва въпросът как Валерия е била сигурна, че няма да бъде изпидуркана до датата на изборите. Само тя, единствена от всички участнички.
 LadyCharming, тя няма как да поеме ангажимент към трето лице, ако е била ангажирана за форматът. Договорни отношения. Ако е планирала ваканция пак през това време от къде знае, кога ще излезе за да планува почивката. Дано се разбра. Тя е подала заявление за гласуване в Турция преди заснемането на формата.

Хаха, багодаря, че пишеш бавно, защото чета трудно. Защо ваканцията/ангажимента трябва да е с фиксирано време? В днешно време не е проблем да се сменят дати за пътуване и нощувки, особено през ноември.
Държа да уточня, че грам не ме интересуват конспиративните теории. Гледам формата заради ситуациите и отиграванията на отделните участнички.
СлаБе, много харесвам чувството ти за хумор и признавам, че ще ми лисваш като свърши формата. Да се поджанкаме още малко.

# 421
Е, признавам я Валерия.
Успяла е да накара Тушев да й посвети цялото предаване. Точно на нея - една неизвестна за широката публика моделка. Договорила си хем победата, хем да е с известен ерген.
Само ми е чудно, как не се е сетила да напише към исканията си, да не допускат Елена в шоуто. Без нея престоят й щеше да е със сигурност по-приятен. Освен сигурен.

П.П. Иринка се подлъга, че е Елена. Започна да й подражава, но не й се получи имитацията.То се видя. От ''пикли'', ''ще я схрускам'' стигна до ''сармичките''.

# 422
  • софия
Пиша го бавно тоз път, ако някой се включи да помага. Точно защото не се подава ден за ден изскача зайчето. Заявлението е подадено от Валерия преди започване на заснеманто.  Освен нея подобни заявления са подадени от Евгени, Теа,  Наум и хора от екипа. Идва въпросът как Валерия е била сигурна, че няма да бъде изпидуркана до датата на изборите. Само тя, единствена от всички участнички.
 LadyCharming, тя няма как да поеме ангажимент към трето лице, ако е била ангажирана за форматът. Договорни отношения. Ако е планирала ваканция пак през това време от къде знае, кога ще излезе за да планува почивката. Дано се разбра. Тя е подала заявление за гласуване в Турция преди заснемането на формата.

Хаха, багодаря, че пишеш бавно, защото чета трудно. Защо ваканцията/ангажимента трябва да е с фиксирано време? В днешно време не е проблем да се сменят дати за пътуване и нощувки, особено през ноември.
Държа да уточня, че грам не ме интересуват конспиративните теории. Гледам формата заради ситуациите и отиграванията на отделните участнички.
СлаБе, много харесвам чувството ти за хумор и признавам, че ще ми лисваш като свърши формата. Да се поджанкаме още малко.
Дет се казва, може да сме от двете страни на червената линия, но си кликваме. Може пък в друго риалити да се сберем от една страна. Чувствата са взаимни. Тоз път го пиша бързо, че и бързо ще трият. 😀😀😀
 Ely Sa, всъщност и тук, както и в анкетите не Валерия е първата и основна цигулка(соре, не можах да се въздържа). Генчо е човекът. Това, че се е залюбил с някоя преди снимките е просто още една причина Тушев да се усмихне доволно,  че този път със сигурност ще има влюбена двойка в края на формата.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 14:15 от СлаБе

# 423
Ирина спомена, че е седнала на една ммаса с Джия, Валерия и Айлин, без камери, за да си поговори с тях и да пита дали нямат нещо против нея. Те са ѝ отговорили, че нямат и всичко е окей. Кога се е случило това не каза или поне аз не съм чула, но явно нещо не е било окей, щом се стрелят цял формат.

# 424
Не знам защо постоянно се пише за това заявление за гласуване в чужбина. Аз останах много приятно изненадана, че някой е изявил желание да упражни правото си на глас и му е толкова важно. Както и трябва да бъде за всеки гражданин на Република България. Доколкото разбирам от ЦИК няма проблем, ако си подал заявление за гласуване в чужбина, а в деня на изборите се намираш в България. Тогава без проблем можеш да гласуваш по постоянен адрес. Защо изобщо се спекулира, че едва ли не трябва да си сигурен, че ще бъдеш в Турция, за да гласуваш. Това не е вярно. Просто със заявлението се подсигуряваш, че където и да си, ще можеш да упражниш правото си на глас. Дай Боже повече хора с гражданска позиция, за да живеем в една по-добра България.

# 425
Да похвалим и за това Валето? Че мисли с няколко хода напред, като предвидливо се е регистрирала да гласува? Нали някои от момичетата казали,че и те искат да гласуват, но им отказали.А колкото до това, че всяка от нас казва за Генчо: " Вземи го ти", да го вземем всички от бгмама и да го смъкнем на земята.

# 426
В съседната тема цял спойлер написаха и обсъдиха по хумористичната ми сценка от сутринта, вие тука грам не я оценихте… Неблагодарна работа. И защо съм пренебрегната, пак заради Валето. Хубава ли била, диаманти имала ли, гласувала ли от Бодрум?
СлаБе, моля те, може ли едно следобедно кафенце Simple Smile Изтощена съм вече. Сряда вечерта розето и луканката е от мен. За гранде финале може и нещо с истинско месо да донеса, ако веганките нямат нищо против.

# 427
Аз пък отново да спомена, че Елена вероятно се познава с Ваня Щерева (Под прикритие) и Радо Тушев / Нико Тупарев (Биг Брадър) предварително. Пиша го за повече контекст.

# 428
  • софия
Не знам защо постоянно се пише за това заявление за гласуване в чужбина. Аз останах много приятно изненадана, че някой е изявил желание да упражни правото си на глас и му е толкова важно. Както и трябва да бъде за всеки гражданин на Република България. Доколкото разбирам от ЦИК няма проблем, ако си подал заявление за гласуване в чужбина, а в деня на изборите се намираш в България. Тогава без проблем можеш да гласуваш по постоянен адрес. Защо изобщо се спекулира, че едва ли не трябва да си сигурен, че ще бъдеш в Турция, за да гласуваш. Това не е вярно. Просто със заявлението се подсигуряваш, че където и да си, ще можеш да упражниш правото си на глас. Дай Боже повече хора с гражданска позиция, за да живеем в една по-добра България.
Не е точно така. На документи не съм наясно как стоят нещата. Но близко дете не можа да си упражни гласа в България, точно защото беше подал онлайн заявление за местопребиваване в Холандия. И не е единствен случай.
 Танчитка, за теб винаги. Има и мляко и сметанка. Слагай, каквото ти душа иска. Герой си ти! В две теми те разнасят, а даже не си ергенка.😀😀😀

# 429
Коя умна, интелигентна и чувствителна жена за каквато определяте Елена, ще каже на мъж " този път няма да си позволя да те изпусна"? Знам какво ще кажете - влюбена жена, но това издава толкова много за това как гледа на него - като на трофей, като на стратегическа цел...за какво влюбване тука изобщо става дума? Прилича на гонка на дивеч..

# 430
Да похвалим и за това Валето? Че мисли с няколко хода напред, като предвидливо се е регистрирала да гласува? Нали някои от момичетата казали,че и те искат да гласуват, но им отказали.
+1
Защо само Валя е била сигурна, че на 2.10 ще е в Бодрум, хм?
Никоя не е имала право да гласува. Не е била пусната да гласува.
60 подписа са били нужни за откриване на секция в Бодрум. Ако има открита секция, може да се гласува и без да си регистриран там, това е ясно.
С Валерия подписите са 62.

А ако е регистрирана да гласува в Бодрум, може да гласува в Плевен чрез подаване на заявление в ЕСГРАОН.

Четете с разбиране бе, хора, аман през 5 поста да се обяснява едно и също!

# 431
  • София
Е ако с открита секция може да се гласува и без да си регистриран, какъв й е зорът да се регистрира, и така отгоре на всичко да се разкрие, че е уредена?

# 432
Е ако с открита секция може да се гласува и без да си регистриран, какъв й е зорът да се регистрира, и така отгоре на всичко да се разкрие, че е уредена?
Тя като участничка не е можела да гласува. Въпросът е защо от продукцията са помолили точно нея да се регистрира, за да им подсигури бройката.

# 433
"Този път няма да си позволя да ТЕ изпусна", за мен звучи като "първият път като те срещнах, бях глупава и те изпуснах, но този път няма да те изпусна", което говори две неща - или Елена познава Евгени от преди и това не е първата им среща, но тогава тя не си е паднала толкова и го е изпуснала. Или Елена отново не се изказва правилно. Изберете си, Елениалите, което от двете повече ви харесва. Yum

# 434
Женени от пръв поглед. Май вече има един сезон. Много е забавно това предаване  Голям сеир.

Не помня колко сезона имаше, но психолозите се оказаха много неподготвени. Голем смех падна. Все едно бяха избрали участниците, за да се гаврят с тях.

Общи условия

Активация на акаунт